Zobacz temat
|
[EF IV] W?asna galeria u?ytkownika z systemem oceniania
|
|
| cooker |
Dodany dnia 13.04.2009 00:34:54
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 5 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 13.04.2009 00:08 |
Witam. Chcia?bym stworzy? portal m?odych grafików komputerowych. Aktualnie posiadam czysty Extreme Fusion (wersja: "PHP-Fusion 6.01.6 || EP IV by eXtreme Crew v4.11"). G?ównie chodzi o to by na stronie ka?dy u?ytkownik posiada? swoj? w?asn? galeri?, a prace wykonane przez niego wy?wietla?y si? na g?ównej stronie w postaci np. top 100 lub ostatnio dodane albo co? tego typu. Fajnie by by?o gdyby w?a?nie mo?na by?o ocenia? prace u?ytkownika w skali od 1 do 10 ( co? na wzór www.fotka.pl ) oraz dodawania komentarzy do pracy. G?ównie chodzi mi o stworzenie portalu podobnego do [strona ?ami?ca licencj?!] z tym, ?e chcia?bym by moja strona dociera?a do uczniów szkó? gimnazjalnych oraz ponadgimnazjalnych. Podsumowuj?c chcia?bym si? dowiedzie? jakiej wersji (lub modyfikacji) Fusiona u?y? do mojej strony oraz jakie panele, mody czy te? infusiony u?y? do przysz?ego portalu. Prosz? o kontakt przez GG: 1426132 lub e-maila: lub w ostateczno?ci na odpowiedzi na forum. Je?eli pomyli?em miejsce wpisania tego posta prosz? moderatora lub admina o przeniesienie go do odpowiedniego dzia?u. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi! PW od moderatora:
Edytowane przez Pieka dnia 17.10.2009 15:07:50 |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 24.10.2025 01:55:11
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| lupozo |
Dodany dnia 13.04.2009 11:23:30
|
|
Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 192 Pomógł: 18 Data rejestracji: 19.02.2009 18:55 |
Co do wyboru to polecam przeczyta? temat PHP-Fusion czy eXtreme-fusion. Je?li chodzi o galeri? to na pewno b?dziesz j? musia? dostosowa? do swoich potrzeb. By? na forum temat zwi?zany z podkategoriami w galerii, my?l? ?e to by by?o dobre rozwi?zanie. Jak nie chcesz takich podkategorii to zobacz temat zwi?zany z galeri? u?ytkownika http://www.php-fu...rowstart=0 |
|
|
|
| Przejdź do forum: |