Zobacz temat
Nie mo?na si? zalogowa? po konwersji i przeprowadzce
|
|
generals |
Dodany dnia 27.03.2009 21:05:08
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 3 Pomógł: 1 Data rejestracji: 26.11.2007 19:25 |
Witam, mam taki problem. Przez do?? d?ugi czas nie aktualizowa?em strony i w ko?cu doszed?em do wniosku ?e tak by? d?u?ej nie mo?e. Znaj?c jednak ryzyko postanowi?em, ?e zanim to zrobi? przetestuje wszystko. I to chyba by? dobry pomys?. Drugi z administratorów, zg?osi? mi ?e nie mo?e zalogowa? si? na nowej wersji strony. Nie wiem dlaczego. Nowa wersja strony umieszczona jest z powodu testów na innym hostingu - tym razem darmowym CBA. Nie jestem pewien co jest powodem b??du. Czy to ?e zmieniony zosta? hosting, czy mo?e to ?e CBA jest pomylone. A mo?e co innego? Dopóki nie dowiem si? co jest grane nie mog? zaktualizowa? prawdziwej strony... szczególnie ?e planuje migracje z jednego hostingu na inny. Dodam, ?e zapewne dotyczy to takze innych userów, ale ja nie mam tego problemu. Z góry dzi?kuje za pomoc. PW od moderatora:
Edytowane przez generals dnia 27.03.2009 22:07:11 |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 23.10.2025 10:46:02
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
Gander |
Dodany dnia 28.03.2009 01:46:10
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 720 Pomógł: 37 Data rejestracji: 22.05.2005 23:17 |
Prawdopodobnie ten sam problem, co w tym temacie: Nie da si? zalogowa? po aktualizacji Najpierw szukaj, potem zak?adaj nowe tematy. |
|
Przejdź do forum: |