ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 2

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
www.przedszkole-szostka.radom.pdg.pl - strona przedszkola nr 6 w Radomiu
asters
Oto stronka przygotowywana dla przedszkola. Prosz? o wszelkie uwagi co do funkcjonalno?ci i b??dów na niej. Nie jestem niestety w stanie zauwa?y? wszystkiego.
http://www.przeds...dom.pdg.pl
Praca wykonana ca?kowicie at haritato, musi by? na tyle prosta aby osoba znaj?ca jedynie Worda mog?a j? dalej prowadzi?.
Dzi?ki za uwag?.
Edytowane przez Pieka dnia 14.03.2009 19:53:37
czasem lepsze jest wrogiem dobrego

W?cibski Go??
Dodany dnia 24.10.2025 05:50:35
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
lupozo
Napis "Przedszkole publiczne nr.6 w Radomiu" nie czytelnie si? prezentuje, po za tym cho? charytatywnie nie znaczy by by?o tyle b??dów w walidacji (105 Errors, 27 warning(s))http://validator....p;group=0.
Ogólnie nie zbyt czytelna i kolorystyka tragiczna.
Edytowane przez lupozo dnia 14.03.2009 20:54:09

asters
Dzi?ki za konstruktywn? ocen?. Jak? zatem kolorystyk? proponujesz?
Ma by? ciep?a, ale nie okre?laj?ca p?ci. Ma by? kolorowo - jak w pude?ku z kredkami (cytat).
I gdzie znalaz?e? kropk? przy numerze - nie mog? znale?? gdzie to jest.
Co do b??dów - wi?kszo?? podstron tworzona by?a z pomoc? TinyMCE.
Edytowane przez asters dnia 14.03.2009 21:04:43

lupozo
Kropki mo?e nie znalaz?em ale jest to moje przyzwyczajenie (po skrócie .), a co do kolorystyki jest wiele stron oferuj?cych szablony kolorystyczne.

ELO320
Po "nr" sie kropki nie pisze Smile

Stronka zbyt kolorowa, rozumiem dzieci i te sprawy, ale kolory zbyt ra??ce, wywal ten ?ó?ty co wali po ga?ach i u?ywaj kolorów innych ni? te podstawowe w paintcie. Co do napisu to lupozo ma racje popracuj nad nim troch? Smile Nie musi by? to grafika, mo?esz da? tekst tylko z odpowiednia czcionk? np: chiller - sprawd? j? w wordzie Smile
daje screen Smile
img21.imageshack.us/img21/9501/rrri.png

Walidacja jest ma?o wa?na, Google ma takie b??dy support te? wiec takimi pierdo?ami nie ma co sie przejmowa?.

Inne "kaczki" wyjd? w praniu Pfft
Wci?nij pomóg?! To nie gryzie!

www.imperium-gier.pl
zezol
lupozo napisa?/a:
Ogólnie nie zbyt czytelna i kolorystyka tragiczna.

Nie zgadzam si? z Tob?. W?a?nie przeciwnie - strona jak na tematyk? wg mnie bardzo fajnie si? prezentuje, kolorystycznie jak i czytelnie. ?e tak powiem, strona nie wygl?da na Fusiona, ale prostot? bierze gór?. Dzi?ki temu jest bardzo czytelnie i wszystko jest jak na d?oni Smile.
lupozo napisa?/a:
Napis "Przedszkole publiczne nr.6 w Radomiu" nie czytelnie si? prezentuje(...)

No, mo?e rzeczywi?cie napis powinien by? czytelniejszy.

Podsumowuj?c strona podoba mi si? i ?ycz? owocnej pracy przy niej Smile.

jantom
mo?esz da? tekst tylko z odpowiednia czcionk? np: chiller - sprawd? j? w wordzie

Z?y pomys? - tak mo?na robi? tylko przy popularnych czcionkach. Forma grafiki jako no?nika napisu nie jest z?a.

Odpu?ci?bym sobie animacj? w logu - praktycznie jej nie wida?.
Czerwony napis "Adres" na b??kitnym tle... Poszuka?bym innego koloru, mo?e jaki? ciemny niebieski czy granatowy?
?ó?ty ?rodek - wydaje mi si?, ?e jest ok, mo?e delikatnie go poja?ni?, ?eby by? mniej kontrastowy do b??kitnego.

Walidacja jest ma?o wa?na, Google ma takie b??dy support te?

Poprawna walidacja nie mo?e by? celem samym w sobie, jednak?e jej osi?gni?cie pozwoli, cho? cz??ciowo, nie martwi? si?, jak strona b?dzie wygl?da? w innych przegl?darkach. Akurat na Supporcie jedyne b??dy, jakie mamy, to te dotycz?ce ampersandów + pozosta?o?ci po poprzednich wersjach PF-a.

Ma?a wycieczka osobista...
wywal ten ?ó?ty co wali po ga?ach i u?ywaj kolorów innych ni? te podstawowe w paintcie
Wypowiedzia? si? profesjonalista, który ledwie Gillete'a zmodyfikowa?...

http://jantom.info
ELO320
Moja wypowiedz nie by?a w ?aden sposób z?o?liwa Smile Strona mi si? podoba Smile

jantom nie wiem dlaczego ale jeste? z?o?liwy, wtf? Co do twojej wypowiedzi to powiem ze w gillecie tylko t?o zmieni?em na czarne, mi?o ?e odwiedzasz moj? stron? powiem ze tworze nowa skórk? i jak ja sko?cz? to ci ja zaprezentuje jak obecna ci przeszkadza, ale ostrzegam ze musisz uzbroi? sie w cierpliwo?? bo to troch? mo?e potrwa? ze wzgl?du na moje profesjonalne umiej?tno?ci.
Wci?nij pomóg?! To nie gryzie!

www.imperium-gier.pl
asters
Gor?ce podzi?kowania dla wszystkich, którzy chcieli spojrze? na ten wytwór - postaram si? cho? cz??? z nich wykorzysta?.
Je?li chodzi o kolorystyk?... có?, ubra? si? umiem, dobra? kolory w mieszkaniu umiem, ale na ekranie to tylko kompletne maszkary mi przeszkadzaj? Smile.
Jantom - ciesz? si?, ?e da?e? swoj? opini?. Logo jak najbardziej jest do poprawy, nie mia?am na nie pomys?u.

lupozo: co do walidacji - strona któr? si? podpisujesz w profilu ma 27 b??dów... (ale to tylko uwaga malutka Smile ).

Jeszcze raz wszystkim dzi?kuj?, ciesz? si? ?e mo?na na was liczy?.
Mi?ego dnia.
Edytowane przez asters dnia 15.03.2009 10:49:22

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl