ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 15

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Podkategorie forum (subkategorie forum)
Szapko
Jak w temacie - chyba ka?dy si? domy?la - chodzi o mod dodaj?cy subkategorie forum.

Autor: Keddy@Php-Fusion Rumunia
Ja tylko przeprowadzi?em ma?y test z wynikiem pozytywnym i przet?umaczy?em.

W kodzie oznaczy?em co zosta?o zmienione i dodane. To tak jakby kto? chcia? r?cznie modyfikowa?.
Szapko dodał/a następującą plik:

Edytowane przez Szapko dnia 11.01.2010 14:15:05

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 09:47:11
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Bochen
Na nowej stronie planuje porzuci? fB na rzecz standardowego forum i samemu je wyposa?y? tak jak chc?. My?l? nad t? modyfikacj?, dzia?a u mnie idealnie poza jednym mankamentem, który dokucza? te? w fB. Chodzi o zliczanie postów i tematów w widoku indexu forum. Pokazuje tam tylko to, co jest w danej kategorii i nie dodaje tego, co jest w podkategoriach. Da si? co? z tym zrobi??
Prawdziwy m??czyzna nie je miodu, prawdziwy m??czyzna ?uje pszczo?y!

www.webstudio.sdgp.pl
Szapko
Da si? wszystko :)

W index.php znajd?:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

i zmie? na:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Paczka w pierwszym po?cie poprawiona.
Edytowane przez Szapko dnia 11.01.2010 14:14:29

Bochen
Dzia?a, ale tylko jedn? kategorie ni?ej. A co je?li mam w subkategorii kolejn?? Da si? te? myk zrobi??
Edytowane przez Bochen dnia 11.01.2010 14:23:34

www.webstudio.sdgp.pl
Szapko
Przyznam, ?e tego nie bra?em pod uwag?. Raczej nie b?d? w stanie pomóc, ale po obiedzie zerkn? do kodu.

Bochen
Bo wiem, ?e maksymalnie zejd? o 2 poziomy ni?ej. To co da?e? dzia?a wy?mienicie. My?la?em, ?e przy edycji, usuwaniu czy przenoszeniu posta zrobi problemy, ale jest ok. Tylko, ?eby ten jeden poziom ni?ej jeszcze liczy?o i by?oby wy?mienicie. Smile

www.webstudio.sdgp.pl
Szapko
Niestety, ale troch? popróbowa?em i nic z tego. Nie mam poj?cia jak wyci?gn?? forum_parent subkategorii z poprzedniej subkategorii.
Edytowane przez Szapko dnia 11.01.2010 16:02:22

Seichyn
Witam.
Móg?by mi kto? napisa?, które linie nale?y zmieni? i jakim kodem
(u?ywam PF 7.00.07).
U?ywaj?c tego mod'a mog? normalnie podmieni? pliki z local bez ich edycji?

Czy próbowa? kto? tego mod'a pod PF, tzn czy opcj? zarz?dzania w?tkami i kategoriami dzia?aj? dobrze?
Oraz jak si? ona ma do innych mod'ów takich jak np eps czy dodawanie notek do postów?
Ca?o?? b?dzie ze sob? kompatybilna w tym poprzednie w?tki?

Pozdrawiam.

Bochen
To nie ma nic do rzeczy, wi?c ?mia?o mo?esz u?ywa?, sam u?ywam i dzia?a wy?mienicie.Smile

www.webstudio.sdgp.pl
Seichyn
No ok.
A kto? potrafi? by wyci?gn?? te kody i ewentualnie przedstawi? mniej wi?cej gdzie powinny si? znajdowa??
Za fatyg? z góry dzi?kuj?.

PW od moderatora:
  1. Od?wie?enie Tematu - Pieka 05.03 - 21:33

Wieslaff
Witam,

chodzi mi o wy?wietlanie daty ostatniego postu z subforum na stronie g?ównej. W prawdzie jest tutaj opisane, jak to zrobi?, ale niestety nie dzia?a Sad . Próbowa?em tak?e podmienia? pliki i niestety tak?e bez ?adnych efektów.

Ca?e subforum dzia?a prawid?owo, ale na stronie g?ównej wy?wietla ostatni post z g?ównej cz??ci forum, a nie z stworzonej subkategorii. Wgra?em ca?? paczk? z pierwszego postu i niestety dalej strona g?ówna forum nie wy?wietla prawid?owo ostatniego psotu.

shallov
Seichyn napisa?/a:
No ok.
A kto? potrafi? by wyci?gn?? te kody i ewentualnie przedstawi? mniej wi?cej gdzie powinny si? znajdowa??
Za fatyg? z góry dzi?kuj?.

Te? bym o to prosi?a, bo próbuj? sama id?c ?ladem pomara?czowych kodów, ale wci?? co? pomijam.

mdx91
Przepraszam za od?wie?enie tematu, ale mam ma?y problem z wygl?dem. W zal?czniku screen. Jak si? pozby? tego niebieskiego okienka ? Jest ono tylko jak wchodz? w kategorie forum w którym jest jaka? podkategoria w innych wszystko jest ok. Z góry dzi?ki za pomoc.
images40.fotosik.pl/1076/9e33e8b2f6b6c4f8med.jpg
Edytowane przez Pieka dnia 09.09.2011 00:08:11

mlodywedkarz.ugu.pl
ddurin2
Bry :)

Tak si? zapytam czy by da?o rade zrobi? obok siebie dwa "subfora" ???

Dzonson
Obok siebie czy pod ??
Znany wcze?niej jako Dzony88.

www.dzonso.web.ct8.pl
ddurin2
W kolumnach ko?o siebie , "subfora" i pod spodem blabla i obok kolejne ?eby by?o "subfora" blabla .

Paranormal
Pod??czam si? pod pytanie wy?ej. Gdy ma si? du?o subfor to forum rozci?ga si? bardzo brzydko w dó?. Lepiej gdyby subfora by?y obok siebie ni? pod sob?. Da rad? to wykona??
Edytowane przez Paranormal dnia 08.01.2014 03:43:27

Miszczu
Witam.

Mam problem z wy?wietlaniem si? ostatniego posta/tematu na stronie g?ównej forum.
Wgra?em modyfikacje z podkategoriami/poddzia?ami.

Tam gdzie nie mam poddzia?ów lub temat jest bezpo?rednio w dziale, pokazuje mi sie na stronie g?ównej forum.
Z kolei tam gdzie mam poddzia?y i temat jest dopiero w poddziale, nie wy?wietla mi sie ostatni post na str. g. forum.

Chcia?bym, ?eby ostatni post z poddzia?ów równie? si? pokazywa?.

i.imgur.com/undefined.png

Prosz? o pomoc, pozdrawiam.

PW od moderatora:
  1. Przeniesienie posta - Pieka 02.11.2018 17:53

www.mafiakurnika.y0.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl