ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 15

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
www.webps.pl - tutoriale photoshop
lupozo
Zapraszam na: www.webps.pl
Oczywi?cie czekam na uwagi i opinie.

W?cibski Go??
Dodany dnia 24.10.2025 05:46:24
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
emil90ck
Nie ma za bardzo co ocenia? poniewa? na stronie ma?o co jest

Graficznie to mo?e by? tylko panel troch? za szeroki jak dla mnie

http://www.bluemoney.pl
Kinimodek
Osobi?cie te? mam zamiar otworzy? podobn? stronk?. Ta Twoja bardzo mi si? podoba, przede wszystkim jest spójny i odpowiednio dobrany schemat kolorów. Przez to strona wydaje si? by? czysta, przejrzysta i ?atwa w przegl?daniu. Jedyne co zosta?o do zrobienia, to oczywi?cie tre??. ?ycz? powodzenia! Wink
stronghold_banner.jpg

portfolio2.jpg
|Tworzenie layout'ów, ci?cie layout'ów, kodowanie layout'ów|

http://www.stronghold.unl.pl
Gander
To i ja swoje oceni?:
  1. Jak zwykle b??dy zgodno?ci HTML. HTML Validator znalaz? 4 byki, natomiast The W3C Markup Validation Service znalaz? a? 27...
  2. Nim bym wystartowa? ze stron?, utworzy?bym wpierw kilka artyku?ów no i nie tworzy?bym tak wiele kategorii, które s? puste, gdy? robi to z?y efekt
  3. Jedyny artyku? wydaje si? by? w porz?dku, pomijaj?c jednak b??dy ortograficzne i literówki: "przesówamy", "wyberamy","gradienta", brak przecinków i kropek
  4. Tak jak napisano w komentarzu - mog?e? uzyska? lepszy efekt (na przyk?ad daj?c wi?ksze i wyrównane odst?py mi?dzy rysunkami a tekstem)

Nie jestem mistrzem ortografii (mam dysortografi?), ale potrafi? pisa? poprawnie. Je?li tworzysz te artyku?y w firefoksie to chyba masz w??czone sprawdzanie pisowni? A jak nie masz firefoksa lub takiego modu?u to zainstaluj go lub twórz w np Wordzie. Strona nawet mi si? podoba, mo?liwe ?e b?d? zagl?da? na ni? gdy b?dzie zawiera?a wi?cej artyku?ów. Zapowiada si? dobrze wi?c ?ycz? Ci udanego pisania. Powodzenia!

PS. No nareszcie kto? zrobi? niedu?e, czytelne logo Grin

gander.solutions
lupozo
Gander napisa?/a:
[olist=1]Jak zwykle b??dy zgodno?ci HTML. HTML Validator znalaz? 4 byki, natomiast The W3C Markup Validation Service znalaz? a? 27...
Po?owa ju? poprawiona, reszt? jutro poprawie.

Nim bym wystartowa? ze stron?, utworzy?bym wpierw kilka artyku?ów no i nie tworzy?bym tak wiele kategorii, które s? puste, gdy? robi to z?y efekt
Tak zrobi?em, napisa?em ju? wcze?niej kilka, ale s? napisane nie starannie, wi?c ma?a korekta. A kategorii dlatego tyle bo mia?o by? 12 ludzi w ekipie, dodali 8 tutoriali, ale zosta?y one skopiowane z innych stron wi?c usun??em.

Jedyny artyku? wydaje si? by? w porz?dku, pomijaj?c jednak b??dy ortograficzne i literówki: "przesówamy", "wyberamy","gradienta", brak przecinków i kropek
Pisa?em go w 10 minut, by wo gule co? tam by?o.

Nie jestem mistrzem ortografii (mam dysortografi?), ale potrafi? pisa? poprawnie. Je?li tworzysz te artyku?y w firefoksie to chyba masz w??czone sprawdzanie pisowni? A jak nie masz firefoksa lub takiego modu?u to zainstaluj go lub twórz w np Wordzie. Strona nawet mi si? podoba, mo?liwe ?e b?d? zagl?da? na ni? gdy b?dzie zawiera?a wi?cej artyku?ów. Zapowiada si? dobrze wi?c ?ycz? Ci udanego pisania. Powodzenia!
Robiony na szybko w edytorze html, i oczywi?cie posiadam takie narz?dzie jak firefoks i sprawdza pisowni?.

PS. No nareszcie kto? zrobi? niedu?e, czytelne logo
Wszyscy narzekaj? ?e jest za proste i puste.

Ogólnie zrobi?em po?ow? thema (brak wbudowanych paneli), i musia?em si? z kim? podzieli? t? wiadomo?ci?, a ?e ostatnio jako? mi support spasowa? i siedz? tu non stop, to napisa?em.
PS. @Gander dzi?ki za tak wyczerpuj?c? odp.

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl