Zobacz temat
|
www.webps.pl - tutoriale photoshop
|
|
| lupozo |
Dodany dnia 28.02.2009 18:09:47
|
|
Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 192 Pomógł: 18 Data rejestracji: 19.02.2009 18:55 |
Zapraszam na: www.webps.pl Oczywi?cie czekam na uwagi i opinie. |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 24.10.2025 05:46:24
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| emil90ck |
Dodany dnia 28.02.2009 18:45:06
|
|
Bywalec ![]() Postów: 376 Pomógł: 30 Ostrzeżeń: 3 v7.00.05Data rejestracji: 25.07.2008 13:11 |
Nie ma za bardzo co ocenia? poniewa? na stronie ma?o co jest Graficznie to mo?e by? tylko panel troch? za szeroki jak dla mnie |
|
|
|
| Kinimodek |
Dodany dnia 28.02.2009 19:16:48
|
|
Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 180 Pomógł: 3 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 29.10.2008 21:32 |
Osobi?cie te? mam zamiar otworzy? podobn? stronk?. Ta Twoja bardzo mi si? podoba, przede wszystkim jest spójny i odpowiednio dobrany schemat kolorów. Przez to strona wydaje si? by? czysta, przejrzysta i ?atwa w przegl?daniu. Jedyne co zosta?o do zrobienia, to oczywi?cie tre??. ?ycz? powodzenia!
![]() |Tworzenie layout'ów, ci?cie layout'ów, kodowanie layout'ów| |
|
|
|
| Gander |
Dodany dnia 28.02.2009 20:20:13
|
|
Bywalec ![]() Postów: 720 Pomógł: 37 Data rejestracji: 22.05.2005 23:17 |
To i ja swoje oceni?:
Nie jestem mistrzem ortografii (mam dysortografi?), ale potrafi? pisa? poprawnie. Je?li tworzysz te artyku?y w firefoksie to chyba masz w??czone sprawdzanie pisowni? A jak nie masz firefoksa lub takiego modu?u to zainstaluj go lub twórz w np Wordzie. Strona nawet mi si? podoba, mo?liwe ?e b?d? zagl?da? na ni? gdy b?dzie zawiera?a wi?cej artyku?ów. Zapowiada si? dobrze wi?c ?ycz? Ci udanego pisania. Powodzenia! PS. No nareszcie kto? zrobi? niedu?e, czytelne logo ![]() |
|
|
|
| lupozo |
Dodany dnia 01.03.2009 04:50:10
|
|
Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 192 Pomógł: 18 Data rejestracji: 19.02.2009 18:55 |
Gander napisa?/a: Po?owa ju? poprawiona, reszt? jutro poprawie.[olist=1]Jak zwykle b??dy zgodno?ci HTML. HTML Validator znalaz? 4 byki, natomiast The W3C Markup Validation Service znalaz? a? 27... Nim bym wystartowa? ze stron?, utworzy?bym wpierw kilka artyku?ów no i nie tworzy?bym tak wiele kategorii, które s? puste, gdy? robi to z?y efekt Tak zrobi?em, napisa?em ju? wcze?niej kilka, ale s? napisane nie starannie, wi?c ma?a korekta. A kategorii dlatego tyle bo mia?o by? 12 ludzi w ekipie, dodali 8 tutoriali, ale zosta?y one skopiowane z innych stron wi?c usun??em. Jedyny artyku? wydaje si? by? w porz?dku, pomijaj?c jednak b??dy ortograficzne i literówki: "przesówamy", "wyberamy","gradienta", brak przecinków i kropek Pisa?em go w 10 minut, by wo gule co? tam by?o.Nie jestem mistrzem ortografii (mam dysortografi?), ale potrafi? pisa? poprawnie. Je?li tworzysz te artyku?y w firefoksie to chyba masz w??czone sprawdzanie pisowni? A jak nie masz firefoksa lub takiego modu?u to zainstaluj go lub twórz w np Wordzie. Strona nawet mi si? podoba, mo?liwe ?e b?d? zagl?da? na ni? gdy b?dzie zawiera?a wi?cej artyku?ów. Zapowiada si? dobrze wi?c ?ycz? Ci udanego pisania. Powodzenia! Robiony na szybko w edytorze html, i oczywi?cie posiadam takie narz?dzie jak firefoks i sprawdza pisowni?.PS. No nareszcie kto? zrobi? niedu?e, czytelne logo Wszyscy narzekaj? ?e jest za proste i puste.Ogólnie zrobi?em po?ow? thema (brak wbudowanych paneli), i musia?em si? z kim? podzieli? t? wiadomo?ci?, a ?e ostatnio jako? mi support spasowa? i siedz? tu non stop, to napisa?em. PS. @Gander dzi?ki za tak wyczerpuj?c? odp. |
|
|
|
| Przejdź do forum: |