ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 9

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Blog System v1.51 (ti_blog_system i ti_blog_panel)
LAbUdZiN
System blogów dla u?ytkowników.
W za??czniku równie? pliki pokazuj?ce blogi u?ytkowników w profilu.
Zrobi?em i doda?em Polskie locale niestety tylko w iso.

INSTALACJA
1.Rozpakowa? i wrzuci? pliki na serwer.
2.Zainstalowa? w panelu administracyjnym.

Chcia?bym zrobi? by w profilu nie wy?wietla?o si? u ka?dego który nie doda? blogów "u?ytkownik nie doda? jeszcze ?adnego bloga" tylko aby pokazywa?o liczb? 0 a je?li doda? bloga to liczb? okre?laj?c? ilo?? a pod spodem list? jak w standardzie.

W user_blog_include.php edytuj?c linie 21 i dodaj?c drug? lini? 22 otrzyma?em taki kod:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

W profilu u?ytkownika który nie doda? ?adnego bloga wszystko wy?wietla si? dobrze za? u tego który doda? wygl?da to tak:
images42.fotosik.pl/68/aa9237400d122955.jpg
Data i nazwa bloga jest u góry. Co robie ?le i co doda? w kodzie aby lista wy?wietla?a si? we w?a?ciwym miejscu czyli w tabelce pod "blogi tego u?ytkownika" ? [

PW od moderatora:
  1. Przeniesienie tematu - bartek124 27.02 - 17:41
LAbUdZiN dodał/a następującą plik:
v7-blog_system_v1_51.zip [58.12kB / 925 Pobrane]

Edytowane przez Pieka dnia 04.04.2011 15:07:50

www.takgramy.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 06:05:26
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
arturg
Zainstaluj sobie to: http://phpfusion-...amp;id=129 Smile Pozdrawiam.
arturg dodał/a następującą plik:
user_filed-blogs_in_profile_1_12.zip [5.51kB / 873 Pobrane]

Edytowane przez Pieka dnia 04.04.2011 15:04:10
Serdecznie zapraszam wszystkich w?dkarzy do spo?eczno?ciowego Serwisu Wedkarze.info

http://www.wedkarze.info
LAbUdZiN
W?a?nie to mam za??czone i chce edytowa? by w profilach bez blogów nie wy?wietla?o si? "u?ytkownik nie doda? jeszcze ?adnego bloga"
Tylko ?eby by?a cyferka 0 . A w profilach z blogami cyferka z ilo?ci? blogów, a poni?ej lista tak jak w standardzie.

www.takgramy.pl
Neoo
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Edytowane przez Pieka dnia 04.04.2011 15:04:37

lannmaster
Witam,
mog? tylko edytowa? jeden wpis, dodany przy zak?adaniu bloga. Jak dopisa? kolejny wpis, nie komentarz?

Pinhead
Mam pytanie - na mojej stronie jest regularnie pisanych kilka blogów. Jeden z userów, wstawiaj?c nowy wpis zauwa?y? ?e zosta? on uci?ty w po?owie. Niewiele my?l?c, wyci?? tekst z pocz?tku bloga i ponownie wrzuci? nowy wpis. Tym razem wszed? poprawnie. Dodam, ?e przed wyci?ciem, na podgl?dzie bloga, ca?y tekst pierwotnie zamieszczony plus ta obci?ta wklejka by?y widoczne. Po klikni?ciu "edit" dostaje si? info ?e blog "update succesfully" Smile ale wchodzi wpis obci?ty. Zatem - jest jakie? ograniczenie co do ilo?ci znaków. Przejrza?em pliki .php tej wtyczki, nie znalaz?em ?adnych ogranicze? co do ilo?ci znaków. Czy problem mo?e tkwi? w tabeli bazy danych, jaka jest generowana przy instalacji TI Blog System?
Gdzie szuka? rozwi?zania ? Je?eli macie jakie? pomys?y, ch?tnie skorzystam z ka?dej rady Smile

www.altergothic.pl
razin
Witam

Mam pytanie odno?nie dodatku do v7 czyli Bloga. Wg informacji które znalaz?em jest on w stanie bety i nie jest jeszcze udost?pniony w Laboratorium. Kiedy prace zostan? nad nim uko?czone lub w na jakim etapie edycji skryptu jest ta wtyczka.

ssszakalll
A czy da si? zrobi? ?e przy pisaniu bloga korzysta si? z edytora tekstu TinyMCE?
Edytowane przez ssszakalll dnia 29.04.2010 11:28:07

maxim4
A u mnie jest po angielsku. jaki mo?e by? tego powód?

bogdan
Cze??.
Wtyczka kodowana jest jak pisze tylko w iso, wi?c problem mo?e by? jak masz stron? kodowan? w utf-8.
Nie szukaj Szcz??cia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
Dzonson
Chwila moment i mo?na zrobic w utf-8. Nie patrzcie na jeden b??d w s?owie zrobic poniewa? mam problem z ustawieniem klawiszy w sterowniku ATI Radeon

www.dzonso.web.ct8.pl
maxim4
A jak to si? zmienia?

Dzonson
U?yj Notepad++ i zmie? kodowanie z ISO na UTF-8 a ?eby? nic nie zepsu? poczytaj w google na temat notepad++

www.dzonso.web.ct8.pl
bogdan
Je?li mia?a to by? "chwila moment", to czemu nie zrobi?e? koledze?

W za??czniku paczka z oboma (..biema? Grin) kodowaniami.Grin
bogdan dodał/a następującą plik:
v7-blog_system_v1_51zip_utf_iso.zip [71.44kB / 890 Pobrane]

Nie szukaj Szcz??cia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl