Zobacz temat
|
Cooliris + galeria PHP-Fusion
|
|
| BenLomax |
Dodany dnia 17.03.2009 18:19:36
|
|
Bywalec ![]() Postów: 426 Pomógł: 25 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 25.06.2008 09:48 |
Hej. Od pewnego czasu przegl?dam niektóre strony za pomoc? wtyczki Cooliris. Dla tych, którzy jej nie znaj? podaje adres strony Cooliris. Dzi? mi za?wita?o czy nie mo?na by by?o jej wykorzysta? w przegl?daniu galerii w PF7? Pod tym adresem jest szczegó?owy opis co i jak zrobi?. Ja jestem za 'cienki', ?eby podj?? si? próby modyfikacji, ale dla obeznanego wydaje mi si? do wykonania. Z tego co wyczyta?em nale?y przygotowa? list? zdj?? (miniaturki + du?e zdj?cia) w postaki pliku *.rss, który musi równie? zawiera? odpowiednie informacj? (wi?cej w opisie na stronie). Do header.php doda? linijk? kodu i powinno ?miga?. Mam nadziej?, ?e kogo? ten temat zainteresuj?. Wiadomo?? doklejona: Czy 'kto?' móg?by napisa? skrypt który tworzy?by plik photos.rss o takiej zawarto?ci dla ka?dego zdj?cia: Wiadomo?? doklejona: Tu mo?na podejrze? efekt pracy: http://www.grupar...album_id=5 plik galerii jest tymczasowy wi?c niewiem ile powisi. ?eby zobaczy? efekt nale?y zainstalowa? plugin Cooliris, zdj?cia z tym efektem to 3 pierwsze w albumie. Tylko 3 bo dodawane z palca. PW od moderatora:
Edytowane przez BenLomax dnia 17.03.2009 16:43:43 |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 25.10.2025 10:45:18
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| Przejdź do forum: |