ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 14

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
INF-Wob Team PL 7.0
Pieta
Kiedy? pod wersj? 6.01 by? taki fajny mod jak Wob Team. Mo?na by?o tam umieszcza? zdj?cia i opisy adminów i moderatorów (kto za co odpowiedzialny na stronie). Niestety pod 7.0 nie znalaz?em takiego cuda. Na stronie z 6.01 mia?em takie co?, a tutaj niestety nie Sad

Wersja 6.01 jest tutaj:
http://mods.php-f...ad_id=1013

Czy kto? móg?by pomóc przerobi? tamten Wob Team System aby dzia?a? pod 7.0?

Za pomoc z góry serdecznie dzi?kuj?

Pozdrawiam Smile
Pieta
Edytowane przez Pieta dnia 21.01.2009 20:28:18
Pieta. Ten znad morza Smile

www.epieta.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 06:08:35
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
DJPromo
Mam ta wtyczk? troszk? przerobion? je?li interesuje cie taka to odezwij sie jak b?d? w domu to ci prze?le mo?esz j? zobaczy? tutaj Smile Przerabia?em ja dla @rasha http://www.gdzser...l_list.php
Pomog?em Kliknij Pomóg?
?ycie to chwila zbyt krótka aby móc .... ?ycie to chwila / trzeba patrze? i podziwia? Smiledjpromo6.jpg

Pieta
Ooo. Je?li da si? zmienia? pola takie jak:
Funkcja, Personalia, Wiek, Miasto itd. to jak najbardziej.
Wizualnie bardzo mi si? podoba Smile

Mo?na powiedzie? ?e jestem ni? zainteresowany Smile

www.epieta.pl
DJPromo
Te dane sa r?cznie dodane bez dodatkowych pól w formularzu sam html (zawsze mo?na je doda? ale po co) tak szybciej Pozdr.

Posiada jak wida? wybór Rangi które wy?wietlaj? si? podobnie jak na forum
Pomog?em Kliknij Pomóg?
?ycie to chwila zbyt krótka aby móc .... ?ycie to chwila / trzeba patrze? i podziwia? Smiledjpromo6.jpg

Pieta
O to fajnie. W takim razie mo?esz za??czy? j? jako za??cznik. Bardzo prosz? i z góry dzi?kuj? Smile

Pozdrawiam Smile

www.epieta.pl
Pieka
Jest szansa, ze pojawi sie zalacznik w tym temacie? Bez niego nadaje sie tylko do kosza..
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
DJPromo
Przepraszam ?e dopiero teraz, ale nie zagl?da?em do tego tematu Wink

Ju? daje paczk?

Kopiujemy zawarto?? folderów do takich samych na serwerze
Folderowi personnels nadaj prawa (chmody) 777

Instalujemy jako wtyczk? w menu naszej strony pojawi si? link Smile
DJPromo dodał/a następującą plik:
v7_personnel_list.zip [95.94kB / 735 Pobrane]

Pomog?em Kliknij Pomóg?

cusek
No to mam takie pytanie zainstalowa?em i niby ok a Wtyczki(infusions) nadal mam przekre?lone dlaczego?
?ycie jest jak zapa?ka...szybko sie wypala....

DJPromo
Bo ta wtyczka si? tam nie poka?e masz w nawigacji link i tam masz od razu panel do dodawania tak zosta?a napisana sprawd? dok?adnie Wink
Edytowane przez DJPromo dnia 12.05.2009 20:44:22
Pomog?em Kliknij Pomóg?

eridor
Hmm.. mam pytanie dotycz?ce tych rang... W jaki sposób je dodawa?? Tzn: w jakim katalogu maj? by?? I jak maj? by? nazwane w pliki "ranks"?
Edytowane przez Pieka dnia 12.05.2009 20:58:42
...

http://hobbit.avatar.net.pl
DJPromo
Rangi s? pobierane z katalogu ranks tego samego z którego korzysta forum Fusiona. Rangi maja rozszerzenie .gif

Do pliku ranks.txt dopisujemy kolejno nowe rangi nazwy takie same jak nazwa pliku bez gif
Pomog?em Kliknij Pomóg?

Bochen
Da si?, gdzie? to zmieni? by rangi mog?y by? w formacie .png? Na forum mam w?asnie takie i g?upot? jest robienie takich samych w gif,pozatym w moim wypadku strac? wiele na wygl?dzie po takim liftingu. Dzi?ki za pomoc Wink

www.webstudio.sdgp.pl
Gismo_PL
Je?li masz pliki w formacie png to zmie? po prostu ich nazw? na: plik.gif i po k?opocie Wink.

http://fsong.pl
Bochen
Ok znalaz?em to... jakim? cudem przeoczy?em.

Wiadomo?? doklejona:
Mam jeszcze pytanie. Chcia?em doda? adres do profilu danego usera. Niby pola porobi?em etc, ale wyskakiwa?y b??dy (nie dodawa?o danych do bazy). Robi?em to an wzór strony www jak? mo?na tam dopisa?. Pomóg?by kto? zrobi? pole gdzie wpisywa?oby si? adres do profilu usera? Wy?wietla? by sie mia? obok pól e-mail i www.
Dzi?ki za ka?d? pomoc.

Edit:
Juz sobie poradzi?em, wi?c problem nieaktualny.
Edytowane przez Bochen dnia 08.06.2009 19:27:48

www.webstudio.sdgp.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl