ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 2

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Ksi?ga go?ci za potwierdzeniem
mitnick
Witajcie,
czy jest mo?liwo?c zrobienia iz wpisy do ksi?gi b?d?za potwierdzeniem admina ?? czyli kto? pisze wpis trafia do admina on akceptuje lub odrzuca ??

W?cibski Go??
Dodany dnia 24.10.2025 12:25:57
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Jasne, ze jest, tylko po co?
Jak zerkniesz do Laboratorium Modulow, to znajdziesz tam Antyspamowa Ksiege Gosci.
Moze Ci wystarczy? Smile
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Shaolin
Co prawda to nie dok?adnie taki mod, jakiego szukasz (nie wiem, czy co? takiego zosta?o wogóle napisane), ale przy ograniczaniu ilo?ci spamu jest niezast?piony :-)
working

Pieka
Shaolin napisa?/a:
Co prawda to nie dok?adnie taki mod, jakiego szukasz (nie wiem, czy co? takiego zosta?o wogóle napisane), ale przy ograniczaniu ilo?ci spamu jest niezast?piony :-)

Z tego, co wiem, to nie ma takiego moda, ale to nie oznacza, ze go ktos nie napisze Grin
Jednak wydaje mi sie, ze odgadlem (przynajmniej czesciowo) intencje autora posta i mysle, ze ten mod, ktory podalem bedzie calkiem przydatny Smile
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Shaolin
Nie twierdz?, ?e nie - uprzedzam tylko, ?e to mod, nie ma panelu admina i tym podobnych bajerków - niemniej jest jak najbardziej u?yteczny :-).
working

Pieka
Shaolin napisa?/a:
Nie twierdz?, ?e nie - uprzedzam tylko, ?e to mod, nie ma panelu admina i tym podobnych bajerków - niemniej jest jak najbardziej u?yteczny :-).

Oczywiscie, przeciez ma sluzyc tylko i wylacznie do zabezpieczenia przed spamem.
Wywiazuje sie z tego znakomicie, bo jeszcze nie zrobili robota, ktory potrafilby liczyc Grin Grin
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Shaolin
Kto wie, czy mitnickowi nie chodzi?o o mod, który uniemo?liwy?by jego nienajlepszym kumplom umieszczania w ksi?dze niepochlebnych wpisów Wink. Ale zawsze mo?na wierzy?, ?e poziom umys?owy owych kumpli nie pozwala im wykonywa? tak skomplikowanych oblicze? matematycznych Grin.
BTW Pieka, jak chcesz znowu co? dopisa? to edytuj mój post bo si? zrobi zbyt du?y offtopic Wink.

Wedle zyczenia.
Robot, kolega, zona, czy tez inne stworzenie boze, tak, czy inaczej nie ma takiego moda i swiadomosc matematyczna kolegow nie ma znaczenia.../Pieka Pfft

Edytowane przez Pieka dnia 10.10.2005 23:44:09
working

mitnick
wla?nie chodzi o nietyle o spamowanie co o w?asnie potwierdzanie no czyli kto? np napisze nie?adne s?owa to przecie? chyba nikt niechce by by? taki wpis. Co? w rodzaju linków w php-fusion dodawane przez u?ytkowników ?e w panelu wy?wietla sie ?e dostalem link i potwierdzam czyli publikuj? go albo odrzucam

Shaolin
Czego? takiego jeszcze nikt nie napisa?... Ale przecie? mo?esz zainstalowa? anti spam guestbook +w??czy? cenzur? i b?dzie ok... Wink
working

mitnick
a sk?d mo?na anti spam guesbooka ?ci?gn?? bo szuka?em w tym waszym downloadzie ale nieznalaz?em chyba ?e przeoczy?em :/

Edit: Znalaz?em ju? na zagranicznej www a teraz moze mi kto? owiedzie? jak zrobi? by eliminowa? brzydkie wyrazy ? ?
Bo w??czon? cenzur? mam ale jakby niedzia?a :/

aa i jeszcze jedno czemu mi zawsze przy ka?dym wpisie na strone pokazuje jedno i to samo IP cho? zawsze by?o z innego pisane ?? da sie to jako? zmienic ?
Edytowane przez mitnick dnia 12.10.2005 23:09:58

Pieka
Przepraszam za wprowadzenie w blad... Bylem pewny, ze ja umiescilem w Laboratorium?!
Teraz juz jestem tego pewny! Grin
Jest tam pod nazwa:
MOD-Antyspamowa Ksi?ga Go?ci
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
mitnick
no dobra Smile) ale jednak co? zrobi? z "nie?adnymi" s?owami ??

Arox
@mitnick - lito?ci ............ Frown
Jestem poza zasi?giem ...

http://www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl