ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 7

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Downgrade z v7 do v6
ro0z3k
Witam mam problem w wersij v7 jest ma?o themów, dlatego chc? przej?? na wersj? v6 jak to zrobi?? Pozdrawiam.

Wiadomo?? doklejona:
Nikt nie umie pomó?? Pozdrawiam.

Wiadomo?? doklejona:
Je?eli nikt nie umie tego.... To niech kto? udzieli odp. czy b?dzie dzia?a? baza z v7 na v6? Pozdrawiam.

PW od moderatora:
  1. Przeniesienie tematu - Pieka 02.01 - 21:48

Edytowane przez ro0z3k dnia 03.01.2009 16:19:32

W?cibski Go??
Dodany dnia 23.10.2025 13:25:53
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Drakoo
Je?li by co? nie dzia?a?o w v7 Smile zawsze pomocne mo?e by? powrócenie do v6 Pfft Przyda?o by si? napisanie jakiego? poradnikaSmile

JazOOn
By?o zrobi? sobie kopie bazy i plików przed upgradem do V7, wystarczy?oby przywróci? pliki na serwerze i baze z backupu i po k?opocie.

majster95
Ja tez bym by? ciekawy czy z v7 do v6 by wszystko ?adnie hula?o.

Ja mam teraz v7 i na tym serwerze wcze?niej v6 nie mia?em ,fajne by by?o jakby kto? jaki? ma?y poradnik downgrad'u Wink.
Pozdrawiam Wink
Edytowane przez majster95 dnia 16.01.2009 14:22:11

fusionek
Mo?na te? poprosi? firm? hostingow? o przywrócenie bazy danych i plików z danego dnia. Zale?y jednak ile czasu min??o od aktualizacji bo przecie? przywrócenie wi??e si? z utrat? napisanych przez ten czas postów, newsów i innych zmian dokonanych na stronie.
Edytowane przez fusionek dnia 16.01.2009 13:47:52

dexoff
Mnie tez interesuje jak wrocic z v7 na v6. Mam zrobiona kopie, ale nie chce czegos zepsuc. Moze ktos powiedziec jak wgrac nizsza wersje badz skorzystac z backupa?
Edytowane przez dexoff dnia 26.02.2009 15:07:15

Chemikpil
Hmm ... Takie pytanie retoryczne. Po co wraca? do czego? co jest mniej bezpieczne? ... Wracaj?c do tematu to tak jak kto? ju? wspomnia?. Trzeba by?o robi? kopie bazy przed upgradem do v7. Nie s?ysza?em o jakim? konwerterze bazy do v6, bo i nawet nie jest potrzebny.
Nie pisa? na GG i PW w sprawach technicznych!
ChemikPil - blog (w nowej ods?onie) | ChemikPIL - My twitter

www.chemikpil.pl
dexoff
Jak juz napisalem mam kopie sprzed upgradu.

Chemikpil
To instalujesz v6 i wgrywasz kopie. ?adnej w tym filozofii nie ma Smile
Nie pisa? na GG i PW w sprawach technicznych!
ChemikPil - blog (w nowej ods?onie) | ChemikPIL - My twitter

www.chemikpil.pl
saw0
Witam, mam problem zwi?zany z downgradem skryptu. Kilka miesi?cy temu aktualizowa?em swojego Fusiona do wersji 7, ale teraz chcia?bym znów wróci? do szóstki. Nie mam jednak kopii bazy danych sprzed aktualizacji i chcia?bym si? dowiedzie?, czy istnieje jaka? mo?liwo??, by bez tego strona dzia?a?a. Czy b?d? móg? za?adowa? obecn? baz?, bo co? mi si? wydaje, ?e to nie wypali.

khaman
Wszystkie odpowiedzi masz powy?ej. Nale?y robi? kopie bazy przed takimi zmianami. Mo?esz spyta? hostingodawcy czy nie ma kopii bazy z v6.
Posty pomocne oznaczaj jako pomóg?help.png Nie pomagam na PW/GG | Brak stopki = brak pomocy

saw0
W?a?nie napisa?em maila z zapytaniem, teraz pozostaje mi czeka? na odpowied?. Obawiam si? jednak negatywnej odpowiedzi. Czy wówczas by?by chocia? cie? nadziei ? Przekonwertowa? jej si? raczej nie da, a tamtej nie b?dzie. Faktycznie, mój b??d, ?e nie zrobi?em sobie kopii Sad

A teraz do tego przypa??ta? si? jeszcze problem z t? obecn? i nie mog? wej?? na stron?...

Dosta?em odpowied?. Nie ma takiej mo?liwo?ci... Teraz jednak najbardziej mnie martwi, to, ?e po wpisaniu adresu strony, wywala b??d. Zreszt?, zobaczcie sami - www.gerrardsite.c... Sad Czyta?em o podobnych komunikatach na forum, ale nic ciekawego nie wyczyta?em jeszcze. W sumie to jakby zadzia?a?a strona na tej bazie, móg?bym pom?czy? si? z konwertowaniem theme'a. Albo w t?, albo w t?...

Wiadomo?? doklejona:
Mam jeszcze jedno pytanie. Czy w razie gdyby strona si? "nie naprawi?a", to jest jaka? mo?liwo?? odzyskania tre?ci (g?ównie chodzi mi o dzia?y) ? W sumie móg?bym reaktywowa? stron? na nowej bazie (u?ytkowników a? tak du?o znów nie mia?em), ale dzia?ów szkoda. Póki co kombinuje z t? baz? danych i nie wiem, w czym tkwi obecny problem.

Wybaczcie, ?e pytania mog? Wam si? wydawa? banalne, ale nigdy przedtem nie mia?em takich k?opotów ze skryptem Wink
Edytowane przez saw0 dnia 10.03.2009 20:22:01

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl