Zobacz temat
|
Menu pod logiem, a jego podkategorie w nawigacji
|
|
| superlans |
Dodany dnia 29.12.2008 13:47:17
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 6 Data rejestracji: 18.02.2008 04:46 |
Witam. Jestem w trakcie robienia strony pewnego stowarzyszenia i kobieta ktora dala mi wzor jak mniej wiecej strona ma wygladac zazyczyla sobie by menu bylo pod logiem, a podkategorie po kliknieciu pokazywaly sie w nawigacji. Nie mam pojecia jak to zrobic i czy wogole da rade cos takiego zrobic. Jesli nie zrozumieliscie o co kaman to postaram wam sie to jakos lepiej opisac. ![]() ____________________________________________________ LOGO [START] [O NAS] [DZIA?ALNO??] [PROJEKTY] [WSPÓ?PRACOWNICY] [KONTAKT] |NAWIGACJA| (no i teraz tak.... Klikamy np. [O NAS] i w nawigacji pokazuj? si? podkategorie z tym zwi?zane.... klikamy [DZIA?ALNO??] znikaj? podkategorie zwi?zane z [O NAS] i pokazuj? si? te które s? podpisane do dzia?alno?ci.) W sekcji NEWS bez zmian. Chodzi tu tylko o to ?mieszne Menu ![]() ____________________________________________________ Bardzo prosz? o pomoc. Da rade co? takiego zrobi? ? PS. Je?li administracja/moderatorzy uwa?aj? ze temat zosta? z?e napisany to bardzo Przepraszam, ale nie wiem jak powinien wygl?da? taki temat ![]() Wiadomo?? doklejona: hmm i nie da rady czegos takiego zrobic ?? kurcze mam czas do 8 stycznia zeby jakos zrobic to menu, a widze ze chyba nic z tego nie wyjdzie ;/ PW od moderatora:
superlans dodał/a następującą grafikę:
Edytowane przez superlans dnia 01.01.2009 12:16:08 |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 24.10.2025 20:09:39
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| macius42 |
Dodany dnia 01.02.2009 14:09:46
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 11 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 01.02.2009 13:49 |
Najpro?ciej b?dzie tak: -panel administracyjny -zarz?dzanie tre?ci? -dodatkowe strony Tworzysz tre?? nowej strony itd.itd. po klikni?ciu zachowaj pojawia ci si? link do tej strony np.:"viewpage.php?page_id=4" nast?pnie -panel Administracyjny -zarz?dzanie stron? -nawigacja Tu masz istniej?ce linki nawigacyjne klikasz edytuj: - i mo?esz sobie zmieni? nazw? linku - i poda? link docelowy czyli np.:"viewpage.php?page_id=4" Nie wiem czy o to chodzi?o? Edytowane przez Pieka dnia 01.02.2009 16:45:19 |
|
|
|
| Przejdź do forum: |