Zobacz temat
|
Powiadomienie o edycji/aktualizacji newsa
|
|
| BenLomax |
Dodany dnia 14.12.2008 17:34:10
|
|
Bywalec ![]() Postów: 426 Pomógł: 25 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 25.06.2008 09:48 |
Hej. Zaczn? mo?e od pocz?tku , na mojej stronie pisane s? newsy które po po paru dniach zostaj? edytowane, tzn. dopisywana jest tre?? rozszerzona, któr? mo?na przeczyta? po klikni?ciu na czytaj wi?cej. Chcia?bym w jaki? zmy?lny sposób Newsa z wpisan? dodatkow? tre?ci? oznaczy? jako zaktualizowany - pokazywa?o by si? to np przez okre?lon? liczb? dni. Wymy?li?em takie co?: Dodatkowa opcja podczas pisania Newsa pod: []w??cz komentarze []w??cz ocenianie []aktualizacja Po zaznaczeniu - aktualizacja, wy?wietla? by si? przy temacie obrazek/napis Update/lub cokolwiek oznaczaj?ce aktualizacj? Newsa, przez np 5 dni, po tym terminie obrazek/napis by znika?. Podczas do??czania tre?ci rozszerzonej pojawia si? pod Newsem napis - czytaj wi?cej. Mo?na by go skopiowa? (edytowa? locala) i "przeklei?" do tematu jako - update, pozostaje kwestia czasu wy?wietlania - to tylko takie moje teoretyczne spekulacje. Mo?e macie inny pomys? jak to rozwi?za?? Edytowane przez Pieka dnia 14.12.2008 18:28:11 |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 24.10.2025 05:36:11
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| Przejdź do forum: |

, na mojej stronie pisane s? newsy które po po paru dniach zostaj? edytowane, tzn. dopisywana jest tre?? rozszerzona, któr? mo?na przeczyta? po klikni?ciu na czytaj wi?cej.