ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 5

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Panel z najnowszymi wpisami z ka?dej kategorii artyku?ów
Murdzi
Witam. Poszukuj? panelu, który b?dzie wy?wietla? najnowsze wpisy dodane do ka?dej kategorii artyku?ów. Za?ó?my, ?e w artyku?ach mam kategori? Premiery, Prezentacje, Nowo?ci i chcia?bym, ?eby w panel by? podzielony na trzy cz??ci w pierwszej: OSTANIE PREMIERY i lista ostatnich trzech wpisów do tej kategorii, drugi OSTANIE PREZENTACJE i lista ostatnich trzech wpisów do tej kategorii oraz trzeci OSTANIE NOWO?CI i lista ostatnich trzech wpisów do tej kategorii. Oczywi?cie panel ma znajdowa? si? w ?rodkowej cz??ci strony, dok?adniej w miejscu domy?lnego panelu Wiadomo?? Powitalna. Czy istnieje taki panel? B?d? bardzo wdzi?czny za pomoc.

PW od moderatora:
  1. Przeniesienie tematu - Pieka 09.12 - 18:48

W?cibski Go??
Dodany dnia 23.10.2025 21:23:10
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
kefirek
Wklej taki kod w panel i zobacz czy o to chodzi:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Edytowane przez Pieka dnia 07.01.2010 07:29:12

Murdzi
No prawie - chcia?em, ?eby obok ka?dej kategorii wy?wietlane by?y trzy ostatnie tytu?y dodanych artyku?ów. Idealnie by by?o, gdyby wy?wietlane by?y tylko trzy wybrane przeze mnie kategorie i pod nimi w formie listy ostatnie trzy wpisy.

kefirek
Murdzi napisa?/a:
No prawie - chcia?em, ?eby obok ka?dej kategorii wy?wietlane by?y trzy ostatnie tytu?y dodanych artyku?ów. Idealnie by by?o, gdyby wy?wietlane by?y tylko trzy wybrane przeze mnie kategorie i pod nimi w formie listy ostatnie trzy wpisy.

Co za problem do zapytania doda? WHERE article_cat_id IN (1,2,3) gdzie liczby w nawiasie to liczby kategorii jakie chcesz by wy?wietla?o

Lista nie wiem o co dok?adnie ci chodzi z t? list? ale zrobi?em tak ?e artyku?y wy?wietla np liczbami od 1 do 3

Ca?y kod wygl?da tak:

Edytowane przez Pieka dnia 07.01.2010 07:28:44

Murdzi
Dzi?kuj? za kod. Jednak to nadal nie jest do ko?ca to co chcia?em otrzyma?. W za??czniku jest plik, który obrazuje jak mniej wi?cej chcia?bym ,?eby to wygl?da?o... Mo?e b?dzie bardziej zrozumia?e..
Murdzi dodał/a następującą grafikę:
bez-nazwy-2.gif

kefirek

Edytowane przez Pieka dnia 07.01.2010 07:28:14

Joordan
Jakiego atrybutu trzeba u?y? aby panel zmienia? automatycznie warto?? article_cat_id IN (1,2,3) w zale?nie od wy?wietlanej strony np. gdy jestem na stronie article_cat_id=2 to panel wy?wietla nowo?ci z tej strony?

Wiadomo?? doklejona:
To podpowie mi kot? ?? mo?e jak?? funkcje trzeba zrobi? która b?dzie si? wykonywa? zale?nie od id
Edytowane przez Joordan dnia 07.01.2010 20:02:11

www.filmotekaonline.com
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl