Zobacz temat
|
Skórka dla portalu informacyjnego
|
|
| GTW |
Dodany dnia 08.12.2008 15:48:30
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 84 Ostrzeżeń: 6 Data rejestracji: 11.10.2007 17:43 |
Witam Na wst?pie prosz? moderatorów w razie umieszczenia tego tematu nie tu gdzie trzeba o przeniesienie go w odpowiednie miejsce. Ju? przechodz? do tematu. Z nowym rokiem startuje z portalem informacyjnym mojego miasta i potrzebuj? jakiego? ciekawego wygl?du. My?la?em nad jooml? ale obs?uga tych "skomplikowanych" uk?adów okaza?a si? za trudna. Dlatego pytam Was. Przegl?daj?c ró?ne serwisy informacyjne znalaz?em ten www.dziennikwscho... Taki uk?ad by mnie w zupe?no?ci satysfakcjonowa?. Czy znacie jakie? theme'y php-fusion, które by?yby podobne uk?adem a dok?adniej jego "skoplikowalno?ci?" do tego który przedstawi?em powy?ej ? By?bym bardzo wdzi?czny za wszelk? pomoc. Pozdrawiam Wojtek T. Edytowane przez GTW dnia 08.12.2008 15:53:02 www.e-Poniatowa.pl - widzisz b??dy ? ch?tnie przyjm? pomoc na PW - oczywi?cie $.
"Tu nie ma drogi Uzytkowniku demokracji, przykro mi..." |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 24.10.2025 04:11:10
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| DJPromo |
Dodany dnia 08.12.2008 18:03:07
|
|
Bywalec ![]() Postów: 630 Pomógł: 41 v7.02.07Data rejestracji: 13.06.2006 18:51 |
Powiem ci tak je?li ten serwis ma by? oryginalny pod wzgl?dem uk?adu, wygl?du, materia?ów na nim i oczywi?cie domeny nie wspominaj?c ju? wiec Od razu zle? komu? wykonanie takiego w?asnego i oryginalnego Wygl?du ![]() Nie pytaj sie czy kto? zna jakie? themy podobne bo pewnie s? takie ale je?li ma to by? serwis na d?ugie lata i oryginalny tak my?le to warto inwestowa? w to. Powodzenie
Pomog?em Kliknij Pomóg?
?ycie to chwila zbyt krótka aby móc .... ?ycie to chwila / trzeba patrze? i podziwia? ![]() ![]() |
|
|
|
| GTW |
Dodany dnia 08.12.2008 18:10:18
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 84 Ostrzeżeń: 6 Data rejestracji: 11.10.2007 17:43 |
Masz w zupe?no?ci racj?. Wiesz tylko, ze od czego? trzeba zacz?? a w dzisiejszych czasach krucho z kas? na starcie. Dochodzi jeszcze element obs?ugi takiego portalu. Mia?em krótki epizod z joomla ale uwierz, ?e na moj? i innych ludzi mizern? znajomo?? by? po prostu za trudny dlatego chcia?em co? spróbowa? pod k?tem php-fusion i st?d moja pro?ba. Ka?dy od czego? zaczyna. Pozdrawiam Wojtek T. Wiadomo?? doklejona: Witam Sorry, ?e podbijam temat ale okaza?o si?, ?e wybrany przeze mnie cms inny ni? PHP-Fusion to pomy?ka. Prosz? pomó?cie mi co? wybra? spo?ród gotowych wygl?dów PHP-Fusion. Potem b?d? kogo? ewentualnie prosi? aby pozmienia? wygl?d ale na razie nie mam ju? ?adnych funduszy dlatego musz? si? zadowoli? tym co jest. Prosz? pomó?cie mi wybra? z tego co jest gotowy wzór PHP-Fusion najbardziej nadaj?cy si? do portalu informacyjnego. Z góry wielkie dzi?ki Pozdrawiam Weso?ych ! Wojtek T. Edytowane przez GTW dnia 26.12.2008 16:00:56 www.e-Poniatowa.pl - widzisz b??dy ? ch?tnie przyjm? pomoc na PW - oczywi?cie $.
"Tu nie ma drogi Uzytkowniku demokracji, przykro mi..." |
|
|
|
| Przejdź do forum: |