ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 4

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Skórka dla portalu informacyjnego
GTW
Witam
Na wst?pie prosz? moderatorów w razie umieszczenia tego tematu nie tu gdzie trzeba o przeniesienie go w odpowiednie miejsce.

Ju? przechodz? do tematu.

Z nowym rokiem startuje z portalem informacyjnym mojego miasta i potrzebuj? jakiego? ciekawego wygl?du. My?la?em nad jooml? ale obs?uga tych "skomplikowanych" uk?adów okaza?a si? za trudna.
Dlatego pytam Was.
Przegl?daj?c ró?ne serwisy informacyjne znalaz?em ten www.dziennikwscho... Taki uk?ad by mnie w zupe?no?ci satysfakcjonowa?.

Czy znacie jakie? theme'y php-fusion, które by?yby podobne uk?adem a dok?adniej jego "skoplikowalno?ci?" do tego który przedstawi?em powy?ej ?

By?bym bardzo wdzi?czny za wszelk? pomoc.
Pozdrawiam
Wojtek T.
Edytowane przez GTW dnia 08.12.2008 15:53:02
www.e-Poniatowa.pl - widzisz b??dy ? ch?tnie przyjm? pomoc na PW - oczywi?cie $.
"Tu nie ma drogi Uzytkowniku demokracji, przykro mi..."

W?cibski Go??
Dodany dnia 24.10.2025 04:11:10
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
DJPromo
Powiem ci tak je?li ten serwis ma by? oryginalny pod wzgl?dem uk?adu, wygl?du, materia?ów na nim i oczywi?cie domeny nie wspominaj?c ju? wiec Od razu zle? komu? wykonanie takiego w?asnego i oryginalnego Wygl?du Smile
Nie pytaj sie czy kto? zna jakie? themy podobne bo pewnie s? takie ale je?li ma to by? serwis na d?ugie lata i oryginalny tak my?le to warto inwestowa? w to.
Powodzenie Wink
Pomog?em Kliknij Pomóg?
?ycie to chwila zbyt krótka aby móc .... ?ycie to chwila / trzeba patrze? i podziwia? Smiledjpromo6.jpg

GTW
Masz w zupe?no?ci racj?. Wiesz tylko, ze od czego? trzeba zacz?? a w dzisiejszych czasach krucho z kas? na starcie. Dochodzi jeszcze element obs?ugi takiego portalu. Mia?em krótki epizod z joomla ale uwierz, ?e na moj? i innych ludzi mizern? znajomo?? by? po prostu za trudny dlatego chcia?em co? spróbowa? pod k?tem php-fusion i st?d moja pro?ba. Ka?dy od czego? zaczyna.
Pozdrawiam
Wojtek T.

Wiadomo?? doklejona:
Witam
Sorry, ?e podbijam temat ale okaza?o si?, ?e wybrany przeze mnie cms inny ni? PHP-Fusion to pomy?ka.
Prosz? pomó?cie mi co? wybra? spo?ród gotowych wygl?dów PHP-Fusion.
Potem b?d? kogo? ewentualnie prosi? aby pozmienia? wygl?d ale na razie nie mam ju? ?adnych funduszy dlatego musz? si? zadowoli? tym co jest.
Prosz? pomó?cie mi wybra? z tego co jest gotowy wzór PHP-Fusion najbardziej nadaj?cy si? do portalu informacyjnego.
Z góry wielkie dzi?ki
Pozdrawiam
Weso?ych !
Wojtek T.
Edytowane przez GTW dnia 26.12.2008 16:00:56
www.e-Poniatowa.pl - widzisz b??dy ? ch?tnie przyjm? pomoc na PW - oczywi?cie $.
"Tu nie ma drogi Uzytkowniku demokracji, przykro mi..."

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl