Zobacz temat
| Jak oceniasz moje dzie?o? | ||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||
|
www.prezent.webbest.pl - ?a?cuszek w formie www
|
|
| ptq |
Dodany dnia 29.11.2008 08:53:21
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 19 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 21.11.2008 19:07 ZBANOWANY: Dożywotnio |
www.prezent.webbe... Dziewczyna podsun??a mi pomys? aby mo?na by?o rozsy?a? prezenty lub ?yczenia drog? komunikacji elektronicznej. Oczywi?cie pomys? mi si? spodoba? bo uwielbiam tworzy? kod który o?ywa. I tak etapami od projektu malusiej bazy przez rdze? do ko?ca, praca trwa?a 8h + 2h na poprawki merytoryczne i dodanie wi?cej fotek. Pierwszym wa?nym zagadnieniem by?o rozwa?y? czy b?dzie potrzebny kontakt z osob? rejestruj?c? si?, no i po chwili wysz?o ?e nie, bo po co, chce korzysta? niech korzysta bez ?adnego nara?ania si? na spam i takie tam. Pó?niej g?owi?em si? nad metod? punktowania i wybra?em tylko IP, mo?e to z?y wybór bo osoby maj?ce zmienne IP mog? nabija? sobie punkty ale nie chcia?o mi si? dodawa? cookies w?a?cicielowi by blokowa?o jego oddawanie g?osów lenistwo...Inn? rzecz? nad któr? si? teraz zastanawiam jest, czy napisa? panel administratora, przez który b?d? dodawa? nowe foty i dzieli? je na kategorie ![]() Ale przy tak ma?ej stronce bardzo w?tpi? czy co? takiego powstanie ![]() |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 24.10.2025 06:48:00
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| Przejdź do forum: |

lenistwo...