ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 5

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
TinyMCE po zmianie skórki nie wczytuje listy obrazów
ptq
PHP-Fusion v7

Wcze?niej jecha?em na skórce Paradox i wczytywa? normalnie, niedawno zmieni?em na smartbluev2 i tak:
- w obrazach do artyku?ów dodaje fotk?, nawet nacisn? aktualizacje listy w TinyMCE.
- przechodz? do pisania arta, dodaj zdj?cie, i na li?cie nie ma fotek dodanych po zmianie thema Sad

Ja tam sobie dam rade, wpisze na piechot? i tyle, dla mnie to i tak nie jest potrzebny TinyMCE, ale mam jeszcze 3 ludziuF co nie potrafi? inaczej jak edytorem i taki brak nie daje im mo?liwo?ci pracy, a nie b?d? za nich dodawa? zdj?? bo to bez sensu.

Z góry dzi?kuj? za pomoc i przepraszam jak pomyli?em dzia?.

Micha?

PW od moderatora:
  1. Brak Stopki! - Pieka 21.11 - 21:10

Edytowane przez Pieka dnia 21.11.2008 21:04:53

www.webbest.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 09.09.2025 16:59:53
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Wczytuje, wczytuje, ale wymaga drobnej pomocy administratora. A dokladnie: PA => Zarz?dzanie tre?ci? => Obrazy: i tu na dole masz napis/link Aktualizuj list? obrazów dla edytora TinyMCE, ktory nalezy kliknac w celu aktualizacji listy grafik TinyMCE. Prawda, ze proste? Wink
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
ptq
Kiedy w?a?nie napisa?em ?e naciskam Aktualizuj i to nic nie daje. Wcze?niej to nie musia?em nic robi? zaraz po dodaniu obrazu by? mo?liwy do wybrania. Grzebie po kodzie (czytam) ale niczego raczej si? nie dopatrz? Sad

www.webbest.pl
Pieka
Sprawdzales jak sie zachowuje TinyMCE po powrocie do poprzedniej skorki? Lista jest aktualna?
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
ptq
Niestety, ju? nie dzia?a nawet na starym theme.
?adne pliki nie zosta?y zmienione (kod), wi?c prze??czaj?c do poprzedniego theme mia? konfig jak za czasu prawid?owego dzia?ania TinyMCE.

Inna ciekawa sprawa, testuj?c php-fusion7 na localhost (wamp) to nawet nie mam listy obrazów w oknie dodawania TinyMCE, ale to odr?bny temat.

Wiadomo?? doklejona:
Sprawa rozwi?zana, Inna przegl?darka i dzia?a. Mo?liwo?sci przypad?o?ci braku od?wie?ania listy obrazów w TinyMCE:
- pliki tempa www,
- cookies,
- przegl?darka,
Nie zag??bia?em si?.

A co do showcopyright();
To strona webbest.pl jest MOJA.
Inne strony ju? maj? zamieszczone prawa, no poza auto.
Tutaj sie nie wy?wietla, funkcja jest w stopce, bez warunku licencji (czyli nie ma IF license==false) tylko na twardo ma zawsze pokazywac prawa, i nie pokazuje Frown
Nie potrafie zlokalizowac przyczyny, poniwa? to by? mój pierwszy fusion i mo?na powiedziec ze "rozebra?em go i z?o?y?em" by go zrozumiec Smile
Mozliwe ze naruszylem cos za to odpowiedzialne?
Gdzie jest zapisana informacja o tych prawach?

Jak mo?na to prosz? na gg, b?dzie szybciej.

Wiadomo?? doklejona:
Dobra, zb?a?ni?em si?, to normalnie jako tekst idzie Sad
a showcopyright jest z PA.

Przepraszam za zamieszanie.

Wiadomo?? doklejona:
Sam juz nie wiem, w jednym theme mam jako tekst w echo, a w innym jako showcopyright()... Wole jakby dzia?a?a ta druga metoda. Problem aktualny.
Edytowane przez ptq dnia 22.11.2008 10:34:40
-------------------------------
uwielbiam grzebanie w kodzie Grin

www.webbest.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl