Zobacz temat
|
Skrypt zliczaj?cy szko?y i uczniów
|
|
| ciechu |
Dodany dnia 21.11.2008 10:43:21
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 17 Data rejestracji: 16.10.2008 13:19 |
Witam Mam taki problem musz? wykona? formularz gdzie poszczególna szko?a musi wpisywa? dane liczbowe (np. ilo?? uczniów ogólnie, ilo?? uczniów ucz?cych si? j. angielskiego, ilo?? uczniów ucz?cych si? j.niemieckiego itp). Dane b?d? wype?niane powiedzmy przez 300 szkó?. Chcia?bym otrzyma? ko?cowe dane w postaci liczb tzn. chc? otrzyma? obliczone dane. Dane maj? by? widoczne tylko dla mnie. Czy jest jaki? skrypt lub formularz do takich rzeczy. Z góry dzi?kuj?
Edytowane przez Pieka dnia 21.11.2008 11:03:31 |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 24.10.2025 04:18:49
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| cojack |
Dodany dnia 21.11.2008 11:10:48
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 23 Pomógł: 1 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 15.01.2008 11:24 Złamana licencja |
B?dziesz musia? napisa? w?asny, dane przechowuj w MySQL'u, pó?niej za pomoc? pobierania danych z MySQL'a zliczysz sobie je w php bez problemu. Albo u?yujesz sum, chocia? php jest szybsze od MySQL'a, no i mniej m?czymy baz?. Sory ale takich rzeczy si? za darmo nie robi, niektórzy (np jak ja) ?yj? z takich zlece?. Mog? Ci pokaza? par? rzeczy ale wszystkie za Ciebie nie napisze.
"jak czego? nie wiem, nie my?l? ?e wiem"
OpenSource CMS Systemy zarz?dzania tre?ci?. Tworzenie stron internetowych, wdro?enie cms'a, potrzebujesz pomocy po prostu odwied? nas: Aichra.pl |
|
|
|
| Przejdź do forum: |