Zobacz temat
Panel downloadu pokazuj?cy kategorie i ilo?ci plików
|
|
anr |
Dodany dnia 18.11.2008 13:22:15
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 16 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 19.04.2008 19:31 Złamana licencja |
Witam, mam portal, który du?? wag? przyk?ada w?a?nie do poszerzania zbiorów w Download. Wchodz?c przez link do Download.php wszystko jest i dzia?a sprawnie, wi?c nie w tym rzecz. Natomiast, mój serwis jest w 99% stworzony w?a?nie do udost?pniania plików, a nie udzielenia informacji. Jednak przez sam fakt jednego tylko i wy??cznie linka na stronie " Download " nie udaje si? nam przekaza? ca?ego sensu naszej strony. Piszemy Newsy i artyku?y i ludzie cz??ciej zagl?daj? tam, ni?eli do zbiorów dla których istniejemy. Pomy?la?em, ?eby sam Download.php przenie?? do Panelu bocznego. Jest modu?, który w Panelu wy?wietla " Najcz??ciej pobierane pliki " albo " Ostatnio dodane elementy do Download " itp. Mnie w?a?nie interesuje co? podobnego, co wy?wietla? si? b?dzie w panelu bocznym. Dla przyk?adu poka?? struktur? : ![]() Po przeniesieniu Download.pho do panelu bocznego widoczne by?my mieli jak w panelu wy?ej : Po lewej - Nazwa kategorii Downloadu Po prawej - ilo?? elementów w Kategorii My?l?, ?e po " wyci?gni?ciu " ca?ego downloadu na stron? g?ówn? do Panelu bardziej odda?bym sens naszego serwisu jak i przy okazji Zareklamowa? nasze zbiory. Jednak po 2 dniach namys?u nie uda?o mi si? nic sensownego z tym wymodzi?. Dlatego przechodz? " do ?ród?a " sk?d hostoria serwisu si? zacz??a, mo?e kto? z was ma pomys? na rozwi?zanie problemu. Mo?e trzeba b?dzie napisa? plugin do PHP-f ? Pozdrawiam PW od moderatora:
Edytowane przez Pieka dnia 18.11.2008 23:16:35 |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 23.10.2025 23:25:53
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
kefirek |
Dodany dnia 18.11.2008 21:27:22
|
![]() Zaawansowany ![]() Postów: 1191 Pomógł: 418 Ostrzeżeń: 1 ![]() Data rejestracji: 06.04.2008 21:59 |
anr napisa?/a: Po lewej - Nazwa kategorii Downloadu Po prawej - ilo?? elementów w Kategorii Zrobi?em tak jak chcia?e? czyli po lewej masz nazw? kategorii a po prawej ile plików ma kategoria. Wklejasz ten kod w panel
Edytowane przez kefirek dnia 18.11.2008 21:32:07 |
|
Przejdź do forum: |