Zobacz temat
Kopiowanie z MS Word do PHP Fusion 7
|
|
casteam123 |
Dodany dnia 16.11.2008 15:58:13
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 14 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 02.10.2008 07:56 |
Witam Wszystkie materia?y na stron? WWW które mia?em opracowane pisa?em w Wordzie. Pomy?la?em skoro mam pisa? od nowa jak mog? skopiowa?. Zauwa?y?em, ?e jak kopiuje tekst z Worda do PHP fusion przy w??czonym TineMCE to po zapisaniu wy?wietla mi co? w tym stylu(fota 1), dopiero jak drugi raz edytuje i to usun? (ten kod) to ju? si? nie pojawia. Jak kopiuj? przy wy??czonym TinyMCE to tego problemu nie ma ale wszelkie ustawienia typu akapity i entery si? nie kopiuj? wraz z tekstem(fota 2). Czy ten kod który si? tworzy jest zwyk?ym za?mieceniem ? Czy jest to niebezpieczne dla strony ? Czy przy wlaczonym TinyMce mo?na jako? zrobi? akapit taki 1cm bo Tab nie dzia?a jak w Wordzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez casteam123 dnia 16.11.2008 16:00:50 |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 23.10.2025 19:57:00
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
DJPromo |
Dodany dnia 16.11.2008 16:10:25
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 630 Pomógł: 41 ![]() Data rejestracji: 13.06.2006 18:51 |
Dok?adnie to samo przerabia?em ![]() Ja zrobi?em to tak bo mia?em mas? danych a pisa? ca?kiem odnowa nie wchodzi?o w gr? ;/ tak wiec wszystkie txt z Worda kopiowa?em do Notatnika w ten sposób mia?em co napisa?em w postaci czystego tekstu i nie mia?em tego co ty teraz pokaza?e? na obrazku ?mieci z Worda. Z Notatnika kopiowa?em do Fusiona i mia?em jak bym pisa? odnowa potem bawi?em si? TineMCE a to co si? nie da?o poprawia?em r?cznie html Polecam to bo chyba najszybciej ![]() Pomog?em Kliknij Pomóg?
?ycie to chwila zbyt krótka aby móc .... ?ycie to chwila / trzeba patrze? i podziwia? ![]() ![]() |
|
Przejdź do forum: |