Zobacz temat
|
B??d przy wy?wietlaniu zawarto?ci menu
|
|
| shaggrath |
Dodany dnia 13.11.2008 16:19:39
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 10 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 08.11.2008 11:47 |
Witam. Jestem w trakcie budowy malego serwisu muzycznego i natknalem sie na kilka problemow. W zwiazku z tym mam pare pytan: 1. Na forum http://netservis..../index.phpnie wyswietla mi gifow w menu na gorze tak jak to ma miejsce na stronie glownej jak rowniez po lewej w panelu "Recenzje" nie wyswietla mi jpegów. Po sprawdzeniu sciezki dostepu do obrazka zamiast mam Dlaczego? 2. Jak wyrownac calosc do lewej strony? http://netservis....p?cat_id=2Gdzie to poprawic? 3. W przypadku wyszukiwarki chcialbym zostawic w opcjach Gdzie: tylko "Forum" i "Ca?a strona" a reszte wyciac. Domyslam sie ze chodzi pewnie o plik search.php ale w ktorym miejscu? Za wszelkie wskazowki i pomoc z gory dziekuje. Pozdrawiam PW od moderatora:
Edytowane przez shaggrath dnia 13.11.2008 18:31:44 |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 24.10.2025 04:56:37
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| virusxd |
Dodany dnia 14.11.2008 14:34:35
|
|
Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 129 Pomógł: 4 Data rejestracji: 09.10.2008 21:45 |
1. Mo?e wyczy?? cache przegl?darki i pliki trybu offline, u mnie te grafiki s?. Czasami jak si? cz?sto stron? odwiedza to przegl?darka aby nie ?adowa? tych samych informacji sprawdza tylko czy si? nie zmieni?y ale to czasem jej nie wychodzi i mamy o to taki efekt :) 3. Od linii do linni masz ca?? tabelk? wyszukiwania, wystarczy Ctrl + F i wyszuka? odpowiednie locale których spos jest w plikach j?zykowych a dok?adniej pliku który nazywa si? identycznie jak ten co edytujesz tylko jest w folderze locale/[j?zyk strony] |
|
|
|
| BenLomax |
Dodany dnia 14.11.2008 14:41:07
|
|
Bywalec ![]() Postów: 426 Pomógł: 25 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 25.06.2008 09:48 |
Pieka napisa?/a: Moze czas na okulary? Kolega raczej ma dobry wzrok, co mo?e potwierdzi? tym, ?e potrafi przeczyta? stopk? na swojej stronie ![]() |
|
|
|
| Przejdź do forum: |