Nasza strona u?ywa ciasteczek do przechowywania pewnych informacji na Twoim komputerze. Wi?cej na ten temat znajdziesz w naszej Polityce Prywatno?ci.
Aby strona dzia?a?a poprawnie, zaakceptuj nasze ciasteczka.
Witam chcia?bym utworzy? dodatkowe pole u?ytkownika (opis) którego zawarto?? b?dzie wy?wietlana po najechaniu na Nick u?ytkownika z u?yciem efektu ajax. Z efektem w ajax (tooltip) dam sobie rade ale jak zrobi? aby rzeczywi?cie dane zosta?y w nim wy?wietlone. Z góry dzi?kuj? za pomoc!
a jednak nie da?em rady, utworzy?em nowe pole w profilu usera i jest ok, mam ju? efekt ajax i teraz chce aby po najechaniu na nick w SB usera pojawi?a si? tre?? tego pola, niestety niewiem jak to zrobi? (co zrobi? aby dane zosta?y przes?ane)
Wiadomo?? doklejona:
a wi?c tak doda?em do wy?witlania ".$userdata['user_opis']." ale to wy?wietla opis u?ytkownika który jest zalogowany czyli mój po najechaniu na ka?dego, co zrobi? aby wy?wietla?o opis u?ytkownika a nie mój??
pewnie trzeba wykona? zapytanie do bazy, lub co? podobnego ale ja nie znam si? na tym i nie potrafi? sklei? w?a?ciwego kodu.
///edit
próbowa?em tak?e z ".$data['user_opis']." ale wtedy wyskoczy? b??d:
GeSHi: PHP
Notice: Undefined index: user_opis in D:\Program Files\wamp\www\php-fusion\infusions\shoutbox_panel\shoutbox_panel.php on line 168
Zinterpretowano w sekund: 0.018, wykorzystano GeSHi 1.0.8.10