ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 16

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Modyfikacje skryptów
 Drukuj temat
Galeria w tym samym oknie
dj_mariush
Witam. Mam pytanie do wszystkich. Otóz mój problem polega na tym i? nie moge zrobi? zdj?cia w galerii w tym samym oknie tzn. nie pami?tam kiedys zrobi?em to 3 lata temu na stronie teraz od niedawna przenosi?em strone na inny serwer i nie mog? sobie poradzi? na wszelki wypadek podam przyk?ad.

Tak jest:

http://www.ostrze...album_id=1

a tak ma by?:

http://www.ospost...hp?photo=2

Z góry dzi?kuje za okzan? pomocSmile
Edytowane przez Milka dnia 02.11.2008 13:01:13

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 14:16:24
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Zaktualizowales strone do v6.01 i stad takie, a nie inne wyswietlanie galerii. We wczesniejszych wersjach, poczawszy od v5.xx zdjecia byly wyswietlane w tym samym oknie. Dziwi mnie fakt, ze nie wiesz co i jak robisz, skoro pytasz o takie rzeczy twierdzac, ze tylko przeniosles pliki.. Od przenoszenia wersja sie nie zmienia.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
dj_mariush
No w?a?nie nie przenosi?em plików tylko ca?? strone. Instalowa?em od nowa php fusiona. A mam jeszcze jedno pytanie nie ma ta to jakiego? moda? Albo czy jest mo?liwo?? update do jaki? wcze?niejszych wersji fusiona aby ta galeria funkcjonowa?a tak jak bym chcia?? Je?eli tak to jaka wersja posiada tak? opcje galeri tzn. jakie wersje?

Do moderatora: Przeczyta?em regulamin i nie mam poj?cia jak mam bardziej sprecyzowa? nazwe tematu Sad

Pieka
Edytuj plik photogallery.php, znajdz (linie ~60-62):
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy PHP

i zamien na:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy PHP

W ten sposob pozbywasz sie mozliwosci otwierania zdjecia w najwiekszej rozdzielczosci (pop-up).
Edytowane przez Pieka dnia 02.11.2008 23:08:19
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
dj_mariush
Tak tylko, ?e wtedy pozbywam si? mozliwo?ci otwierania zdj?? w du?ych rozmiarach. A jaka poprzednia wersja posiada galerie jak poda?em w drugim linku? Bed? zmuszony zainstalowa? poprzedni? wersje php fusionSad. Chyba ze pójdzie zrobic update do starszej wersji??

Pieka
Posiada mozliwosc wyswietlania wiekszych rozdzielczosci, o ile takie ustawisz w PA. Z tym, ze bedzie to mialo zastosowanie tylko do nowo dodanych zdjec, stare zostana w obecnych wielkosciach. Modyfikacja daje Ci mozliwosc posiadania dokladnie takiej galerii jak wskazana jako przyklad, wiec nie widze problemu.
Odnosnie pytania o wersje, ostatnia, ktora dzialala jak wymieniona w pierwszym poscie jest v6.00.3xx.
Edytowane przez Pieka dnia 03.11.2008 00:55:00
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
dj_mariush
A móg?by? mi w prosty sposób wyt?umaczy? jak mam zmieni? w ustawieniach ten rozmiar zdj???
Co do zdje? to nie ma problemu bo narazie wgra?em tylko jeden album wi?? usun? zdj?cia i wgram na nowo foty i bedzie ju? po nowemuWink

Pieka
dj_mariush napisa?/a:
A móg?by? mi w prosty sposób wyt?umaczy? jak mam zmieni? w ustawieniach ten rozmiar zdj???..

PA => Zarz?dzanie Stron? => Ustawienia Galerii i tu drugie pole od gory, czyli Rozmiar Zdj?cia:.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
dj_mariush
Dzi?ki wielkie w zupe?no?ci pomog?oSmile pozdrawiamSmile

Do Moderatora: temat do zamkni?cia

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl