ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 11

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Napis "ZBANOWANY" w profilu i na forum
Pieta
Witam.

Otó? w wersji 6.01 mia?em zrobiony tak, ?e u u?ytkownika zbanowanego zamiast napisu u?ytkownik pojawia? si? napis ZBANOWANY! (w profilu i na forum). Oczywi?cie mia?em to zrobione na podstawie waszego supportu. Próbowa?em to zrobi? i w wersji 7.0, ale wywala jakie? b??dy. Dochodz? do tego rangi na forum (problem si? dwoi). Ma kto? jaki? pomys? na zrobienie tego?

Z góry dzi?kuj? Smile

PW od moderatora:
  1. Przeniesienie tematu - Pieka 01.11 - 10:52

Edytowane przez Pieka dnia 01.11.2008 10:28:21
Pieta. Ten znad morza Smile

www.epieta.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 09:50:08
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
piotrek199214
Ja to zrobi?em tak ale czy wszystko dzia?a na 100% to sobie musisz sam sprawdzi?. Na czerwono co wstawi?em.
Edytujesz plik viewthread.php: 286-308

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

A profilu przecie? si? nie zobaczy jak jest osoba zbanowana wi?c tam informacji ?e u?ytkownik jest zbanowany nie musisz mie?.
Pozdrawiam
Edytowane przez bartek124 dnia 01.03.2009 15:47:53
Pomog?em Ci? Wystarczy podzi?kowa? i oznaczy? post jako pomocny pomogl[1]_1.png
Tanie tworzenie wtyczek, masz problem napisz.

www.piocom.eu
Pieta
Bomba!!! Smile Dzia?a wy?mienicie. Dzi?ki Smile
Edytowane przez Pieka dnia 01.11.2008 10:51:40
Pieta. Ten znad morza Smile

www.epieta.pl
Cyrik
Dzia?a - jdyne zastrzezenie jakie mam to jesli ktos zalozy temat - w informacji o tym kto zalozyl temat jest nazwa uzytkownika (to mozna usunac ale co jesli temat jest istotny) plus w ostatniej wypowiedzi (jesli w danym temacie ostatnio wypowiedzial sie dany uzytkownika) widac jego nick. Mnie to nie przeszkadza ale komu? mo?e.
Dzieki za modyfikacje Smile u mnie ?miga Smile.

konto usuniete
Witam!
Przepraszam bardzo, ?e odkopuj? stary temat ale próbuj?c zrobi? jak kolega zaproponowa?a to wywala mi b??dy. Mój plik viewthead.php :

Je?li kto? móg?by pomóc, to b?d? bardzo wdzi?czny.

dezmontnikus
Za wy?wietlanie napisu po zbanowaniu odpowiada to:

wklej gdzie chcesz :P
www.e-cs.pl
fun1.jpg

e-cs.pl
damian2221
Sorka ?e odkopuje ale je?li kto? ma fusionboard 4 to co ma zrobi??

http://zn.oz.pl
piterus
Kolega dezmontnikus pokaza? co odpowiada za wy?wietlanie napisu zbanowany i wystarczy to tylko wklei? do odpowiedniego miejsca w kodzie layoutu forum u?ywanego w FB4.
tawernatq_admin_1.png Piterus World mój blog i miejsce moich eksperymentów. Ubi lex, ibi poena Kontakt przez komunikatory tylko dla znajomych...

damian2221
Ah trzeba pisa? w /infusions/fusionboard4/includes/views/fusion.php Wink dla tych którzy maj? FB4 Wink
Edytowane przez damian2221 dnia 20.05.2010 20:36:21

piterus
Pisa?em przecie?, ?e w kodzie layoutu forum, czyli edytujesz plik zale?nie od uzywanego stylu: vb.php, phpbb.php, hybrid.php lub fusion.php w takiej ?cie?ce: /infusions/fusionboard4/includes/views/
tawernatq_admin_1.png Piterus World mój blog i miejsce moich eksperymentów. Ubi lex, ibi poena Kontakt przez komunikatory tylko dla znajomych...

damian2221
Wiem ale przewa?nie to fusion ;D

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl