ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 2

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Reset has?a u?ytkownika
shaiboos
Witam,

Czy w PF v7 istnieje mo?liwo?? resetu, b?d? zmiany has?a u?ytkownika przez admina?

Chodzi o sytuacj? w której przyk?adowo u?ytkownik zapomina has?o - przechodzi przez proces przypominania has?a przez wys?anie go na maila (lub dostaje wtedy nowe has?o - nie wiem, która wersja jest prawdziwa Smile), ale wspomniany mail przypominaj?cy nie dociera do skrzynki u?ytkownika. U?ytkownik pisze wi?c do admina z pro?b? o pomoc. No i klops - nie zauwa?y?em opcji, która mog?aby w tym momencie pomóc. Nie mog? ani zmieni? has?a u?ytkownikowi r?cznie, ani jako? zresetowa?. Poradzi?em sobie - wszed?em do bazy danych przez phpmyadmin i skopiowa?em swoje has?o zakodowane w md5 i wklei?em je w bazie temu u?ytkownikowi. Zalogowa?em si? i zmieni?em has?o po czym poda?em zmienione has?o u?ytkownikowi i poleci?em mu jeszcze raz je zmieni?, ?ebym ja go nie zna?.

Czy istnieje jaka? szybsza droga?

PW od moderatora:
  1. Przeniesienie tematu - Pieka 24.10 - 10:47

www.bialo-zieloni.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 23.10.2025 17:04:06
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
BenLomax
Tak istnieje, wchodzisz w PA >> Zarz?dzanie u?ytkownikami >> U?ytkownicy >> wybierasz u?ytkownika z listy >> Edytuj >> Nowe has?o u?ytkownika:

shaiboos
Oj... banalne.

Bardzo dzi?kuj? za odpowied?!

www.bialo-zieloni.pl
DAFIK
A istnieje mo?liwo?? zobaczenia jakie u?ytkownik ma has?o nie zmieniaj?c mu go?
Edytowane przez Pieka dnia 27.02.2011 13:41:14
Zapraszam do ligi wtcc

www.wtcc-one-pit.cba.pl
Pieka
Nie ma takiej mozliwosci i dobrze, bo guzik Cie obchodza hasla uzytkownikow.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
DjJohn
A ja zadam niecodzienne pytanie, czy jest mo?liwo?? nada? wszystkim u?ytkownikom domy?lnego has?a ? i wys?ania go na email podany podczas rejestracji z pro?b? zmiany na swoje has?o ?

Mianowicie skopiowa?em baze u?ytkowników z PHP-Fusion v6 do 7.02.04 Core PL, i okaza?o si? ze nowy PHP-Fusion zapisuje has?o 2x wi?ksze ni? jego starsza wersja.

Dla tego podczas logowania u?ytkownicy maj? b??dne has?o.
Prosz? o pomoc w moim problemie, lub podania linku gdzie móg? bym si? przygl?dn?? jak odpowiednio kierowa? si? by rozwi?za? problem.
Muzyka jest dla mnie tym czym ja jestem dla muzyki.

www.DjJohn.ugu.pl
DJPromo
Je?li by? przeprowadzi? update v6 do v7 prawid?owo problemu by nie by?o.
Od wersji 6.01.12 zosta?o wprowadzone kodowanie has?em md5 dla tego teraz masz problem. Je?li przenosi?e? z wcze?niejszej wersji od razu do 7 to masz ten problem jak to naprawi? jest na forum szukaj pod tym nie mozna sie zalogowacjest jak naprawi?.

Albo zostaje ci wgra? znowu baz? do tej wersji co mia?e? i kolejno przeprowadzi? aktualizacje jak trzeba. 30 min roboty w?a?nie co? takiego ko?cz? na zleceniu z dostosowaniem thema.
Pomog?em Kliknij Pomóg?
?ycie to chwila zbyt krótka aby móc .... ?ycie to chwila / trzeba patrze? i podziwia? Smiledjpromo6.jpg

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl