Nasza strona u?ywa ciasteczek do przechowywania pewnych informacji na Twoim komputerze. Wi?cej na ten temat znajdziesz w naszej Polityce Prywatno?ci.
Aby strona dzia?a?a poprawnie, zaakceptuj nasze ciasteczka.
Witam i od razy powiem i? znam troszeczk? ma?o php i a?eby nie zostac podsumowany ?le na dzie? dobry odpowiem i? przeszukuj? forum ju? od 2 dni i mam jakies odpowiedzi ale nie na to co chc?. Mo?e jestem naiwny ale zapytam. Mam ju? szkielet strony z menu itd ale mam pytanie jak zrobi? Newsy w 2 kolumnach obok siebie azeby w 1 wy?wietla?y si? newsy z 1 kategorii a 2 z drugiej (do 1 nadam prawa 1 osobie a do 2 kategorii 2 osobie). Chodzi mi o to ja mam dodawa? newsy i moja kole?anka i lepiej jak moje albo jej b?dzie np na stronie po 5 aktualnych a nie jak by?my mieli wspólnie jak ona 11 by do?o?y?a ostatnich to moje by posz?y w niepami??. Poza ty mam wersj? PHP-FUsion 7 mam przekre?lony w PA - inFusion czyli wtyczki. Mo?e jest to lamerskie pytanie ale kto pyta nie b??dzi i od razu zniecierpliwionych poprosz? o odrobin? wyrozumia?o?ci ja te? jestem znawca na temmat budowy kolumn g?o?nikowych i odpoiwadam na lamerskie pytania na forum laikom.
Stawiam stron? na php-fusion a rezygnuj? z joomla. Pozrawiam