ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 13

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Modyfikacje skryptów
 Drukuj temat
TOP 10 dodatkowych stron - panel z dodatkowymi stronami posortowanymi wed?ug oceny
Chmarus
Witam. Mam stronk? zbudowan? w oparciu o custom pages. Ka?da z tych stron mo?e zosta? skomentowana i oceniona. Jak zrobi? blok, w którym wy?wietli mi si? 10 najlepiej ocenionych custom pages? Jest mo?e do tego jaki? mod? Gdzie? tu na forum widzia?em skrypt co dzia?a? tak dla articles.

Pozdrawiam.

@EDIT
Poradzi?em sobie z tym ale mam kolejny problem. Da si? ten skrypt lepiej napisa?? Wrzuci?em to do bloku i strona chodzi jak mu? (mam du?a odwiedzalnosc):
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy PHP

//Poprawi?em nazw? tematu. Pierwszy i ostatni raz za Ciebie//bartek124
Edytowane przez Pieka dnia 27.09.2008 17:06:24

http://www.mmorpg.org.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 12:08:16
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
bartek124
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy PHP

Spróbuj tak.
Edytowane przez bartek124 dnia 27.09.2008 17:08:08
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!

www.bartek124.net
Chmarus
Dzi?ki za odpowied? ale cos w Twojej propozycji jest nie tak. Owszem wy?wietla mi 10 najpopularniejszych stron ale dla wszystkich jest taka sama ?rednia ocen. Nie jest to mo?liwe poniewa? sprawdza?em Wink

bartek124
Bo ocen? zaokr?gli?em, i jak np jedna strona ma 4.9, druga 4.7 to zaokr?gla do 5.

Zamie? sobie
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
na
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
i po problemie.
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!

www.bartek124.net
Chmarus
Witajcie ponownie. Dzi?ki za podpowiedzi wszystko dzia?a i ?adnie si? wy?wietla jednak w??czenie tego bloku strasznie zamula serwa a nie jest jaki? strasznie s?aby. Macie wi?c, jaki? inny pomys? na stworzenie rankingu custom pages, który by a? tak nie obci??a? maszyny ?

Arkito
Wiem jak zrobi? top 10 z dodatkowych stron ale nie wiem jak zrobi? ?eby pokazywa?o gwiazdki zamiast liczb. Chcia?bym to zastosowa? do sortowania wed?ug ocen ale nie wiem czy dobrze my?l? i czy w ogóle da si? tak zrobi?.

A i jeszcze jedno gdy robi? top 10 to wy?wietlaj? si? wszystkie strony robione w kategorii "dodatkowe strony" a chcia?bym ?eby wy?wietla?y si? tylko te które mo?na oceni?.

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl