ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 5

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Has?o admina - czy da si? je wy??czy??
Seraf
Jak w temacie. Dra?ni mnie ono, bo za ka?dym razem musz? je wpisya? jak edytuj? co? na stronie.

PW od moderatora:
  1. Przeniesienie tematu - bartek124 10.09 - 19:12

W?cibski Go??
Dodany dnia 26.10.2025 11:57:29
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
bartek124
Przyzwyczaj si? lub tra? na bezpiecze?stwie.

Ja Ci takiego moda nie zrobi?, bo to bezsens. Czekaj na innego ksi?cia z bajki.
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!

www.bartek124.net
mateusz0608
Podbijam, czy mo?na to jako? wy??czy?? Chocia? na chwil? bym przy dodawaniu nowych stron informacyjnych nie musia? wpisywa? has?a.

nergal
Zawsze mo?esz sobie has?o w notatniku czy gdziekolwiek, nawet w pasku adresu Grin, zapisa? i stosowa? metod? kopiuj/wklej czy drag'n'drop.

k@mil007
Ja zrobi?em moda, ?eby has?o admina trzeba by?o wpisywa? przy wchodzeniu do panelu. I to has?o dzia?a?oby tylko przez godzink? (ja chyba mam ustawione trzy godziny). Po up?ywie tego czasu trzeba je wpisa? jeszcze raz...

Jak wygrzebi? tego moda z zak?tków mojego dysku, to wrzuc? Pfft

bartek124
Owszem, troch? krótki jest czas ?ycia ciasteczek odpowiedzialnych za has?o admina, ale wy??czanie tego naprawd? nie ma sensu.

Mo?na zwi?kszy? czas, lub tak jak koledzy mówi?, raz wpisa? has?o i niech dzia?a przez d?u?szy czas.
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!

www.bartek124.net
perver88
A dlaczego np. osoby, które maj? wszystkie uprawnienia administratora i znaj? has?o G?ównego(ale nie s? administratorem g?ównym) jak próbuj? stworzy?/edytowa? stron? wpisuj? to has?o to i tak nic nie zmieni?? Mo?na to jako? zmieni? ?

jantom
znaj? has?o G?ównego
Nie skomentuj? zachowania owego G?ównego.
jak próbuj? stworzy?/edytowa? stron? wpisuj? to has?o to i tak nic nie zmieni?
Poniewa? ka?dy ma mie? swoje has?o administratora, które jest przypisane do okre?lonego konta? To by by?o zbyt oczywiste, nieprawda??
Edytowane przez jantom dnia 26.10.2009 17:46:50

http://jantom.info
damek132
Je?eli chodzi Ci o samo wpisywanie has?a (monotonie) to radze zainstaluj sobie plugin do Firefox'a Auto Fill Form. Mo?esz sobie ustawi? ten program i przy klikni?ciu buttona automatycznie wpisuje si? has?o.
Oto link: http://autofillfo...ozdev.org/ Cool

perver88
Problem rozwi?za?em sam, po prostu nowi admini nie wprowadzili swoich hase? na Admina i st?d ten problem Smile

Pozdrawiam i dzi?kuje za pomocSmile
Edytowane przez perver88 dnia 26.10.2009 18:56:01

Seba0p
Mo?na w bardzo ?atwy sposób wy??czy? "Has?o administratora" w panelu admina (na przyk?ad w Dodatkowych Stronach).

Przyk?ad:

Edytujemy plik: administration/custom_pages.php

Pod lini? 28:

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

dodajemy:

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Edytowane przez Seba0p dnia 25.02.2010 01:31:58

http://seba0p.pl
maad
Witam,
Chcialbym takze poprosic o pomoc w wylaczeniu hasla administratora w panelach. Jestem jedynym adminem i ktos wczesniej musialby rozszyfrowac moje haslo do profilu aby wlamac sie do paneli. Poza tym nie wiem czy to wina przegladarki (korzystam z opery) ale czesto bywa tak ze po wpisaniu hasla nawet jesli sekunde pozniej dam podglad lub zapisz to juz wyskakuje komunikat o wpisaniu hasla. Jest to strasznie irytujace szczegolnie jesli robie cos na stronie i kilkadziesiat razy podgladam/zapisuje panele.

Apis
Niezale?nie od przegl?darki has?o w Fusion v 7.02.xx jest podtrzymywane bardzo d?ugo w jednej sesji. Nie poda?e? w profilu jak? wersj? Fusion dysponujesz, ale dam g?ow?, ?e masz ?le wpisan? domen?/?cie?k? w g?ównych ustawieniach. St?d b??d w cookies i k?opot z podtrzymaniem has?a w sesji.
Pozdrawiam. Pomog?em? Kliknij "Pomóg?" Wink
---
?egluga ?ródl?dowa wczoraj, dzi?, jutro

www.zegluga-rzeczna.pl
maad
No dobrze przepraszam za t? dygresje. Czekam na jak?s rade odnosnie wylaczenia hasla administratora lub wydluzenia jego czasu na przynajmniej kilka godzin w obrebie wszystkich paneli. Nazwe domeny zmienilem zgodnie z zaleceniami, nie pomoglo.
Edytowane przez maad dnia 04.02.2012 16:18:53

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl