ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 4

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia zwi?zane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
Nie dzia?aj?cy panel z flashem ?? Gdzie b??d ?
tygrysek1984
Witam
Planowa?em zrobi? panel u góry w którym b?dzie tekst w flashu, ale niewiadomo czemu nie chce on dzia?a?. Wstawiam ca?y kod do panelu i niestety nic z tego nie wychodzi.
Oto ten kod:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Czy móg?by mnie kto? nakierowa? co mo?e by? tu nie tak ?? Gdy otwieram ten plik pod przegl?dark? to dzia?a, a na stronie niestety nie.

www.s-f.yoyo.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 24.10.2025 13:30:48
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
matisadzik
Ale w jakim panelu to wstawiasz? Gdzie to ma by? widoczne i czy w??czy?e? panel?

tygrysek1984
Wstawiam to do panelu reklama_panel i chcia?em, ?eby by?o to widoczne u góry nad wiadomo?ci? powitaln?. Tak panel w??czy?em Smile i wida? tylko nazw? panelu.

www.s-f.yoyo.pl
matisadzik
Zmie? ?cie?ki z ca?ego adresu na "images/banner.swf"
i wywal wszystkie cudzys?owy z tego kodu i zamie? je na apostrofy. Potem sprawd?, a jak nie to mi daj ten ca?y plik panelu to Ci to zrobi?.

Pieka
Wstaw ten kod w:

i zamien:

na:

Zacznij czytac tematy przyklejone: http://www.php-fu...ad_id=9312 i szukac na forum.
Edytowane przez Pieka dnia 30.08.2008 14:17:38
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
tygrysek1984
Wszystkie cudzys?owy zmienione na apostrofy, ?cie?ka tak?e zosta?a zmieniona. Gdy wstawi?em kod do komendy echo i robi?c podgl?d panelu wyskoczy?o tylko echo ''; .
Czyli tak jakby nic nie by?o pomi?dzy tym echo z tego co dobrze rozumie Frown
doda?em ten plik jak za??cznik
tygrysek1984 dodał/a następującą plik:
reklama_panel.rar [492Bajtów / 552 Pobrane]

www.s-f.yoyo.pl
Pieka
Ile razy masz zamiar wstawiac ten kod w tagi PHP? ;) Po co kombinujecie jak kon pod gorke?!
Panel ma wygladac tak:

Edytowane przez Pieka dnia 31.08.2008 00:11:39
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
tygrysek1984
Po wklejeniu tego kodu do panelu jedyne co si? pokaza?o to :

Edytowane przez Pieka dnia 30.08.2008 14:53:49

www.s-f.yoyo.pl
Pieka
Ten sam panel: http://www.se-mob... (na srodku), wiec mam nadzieje, ze Twoj post dotyczy panela zalaczonego przez kolege.. W przeciwnym razie bede musial zmienic sposob myslenia na Twoj temat Wink
Edytowane przez Pieka dnia 30.08.2008 14:55:14
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
tygrysek1984
Czy to na ?rodku to chodzi?o Ci o te 4 obrazki które sobie lec? ?? Niewiem czy si? dobrze zrozumieli?my. Mam co? takiego (w za??czniku) i chc? aby by?o to w panelu bo nie mo?na tego raczej bezpo?rednio na stronie umie?ci?.

Teraz jeszcze nie mog? doda? za??cznika, ale jest to tekst we falshu.
tygrysek1984 dodał/a następującą plik:
banner.rar [5.48kB / 546 Pobrane]

Edytowane przez tygrysek1984 dnia 30.08.2008 15:15:15

www.s-f.yoyo.pl
Pieka
tygrysek1984 napisa?/a:
Czy to na ?rodku to chodzi?o Ci o te 4 obrazki które sobie lec? ?? Niewiem czy si? dobrze zrozumieli?my. Mam co? takiego (w za??czniku) i chc? aby by?o to w panelu bo nie mo?na tego raczej bezpo?rednio na stronie umie?ci?....

Tragedia chlopie, tragedia... Jesli Ty na podanej stronie nie widzisz nawet panela ze swoim bannerem SWF, to ja nie wiem jak Ci to mam wytlumaczyc? Pisze jak byk "Banner SWF" i jest tam Twoj banner.
Wstawilem na serwer Twoj plik (juz dawno...) i umiescilen pokazany kilka postow wyzej panel. Czarow nie uprawiam...

Panel masz dodac w zarzadzaniu panelami jako nowy panel zawierajacy TYLKO i WYLACZNIE podany przeze mnie kod. Ustawic jako "góra" i cieszyc sie panelem.
Edytowane przez Pieka dnia 30.08.2008 15:24:52
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
tygrysek1984
No w?a?nie tu jest problem, ?e go nie widz? jedynie co to napis Banner SWF i tyle Smile Mo?e wina przegl?darki?
Edytowane przez Pieka dnia 30.08.2008 15:34:45

www.s-f.yoyo.pl
Pieka
tygrysek1984 napisa?/a:
No w?a?nie tu jest problem, ?e go nie widz? jedynie co to napis Banner SWF i tyle Smile Mo?e wina przegl?darki?

Wylacz bolokowanie bannerow jesli uzywasz KIS'a, NoScript'a i ewentualnie AdBlock'a.
Edytowane przez Pieka dnia 30.08.2008 15:34:55
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
tygrysek1984
Pokaza?o si? w ko?cu, ale zamiast tekstu jest bia?e t?o w czym mo?e tkwi? problem ??

www.s-f.yoyo.pl
Pieka
tygrysek1984 napisa?/a:
Pokaza?o si? w ko?cu, ale zamiast tekstu jest bia?e t?o w czym mo?e tkwi? problem ??

Brak pliku w katalogu images, jesli mowa o moim kodzie na Twoim serwerze lub jesli w ogole go nie widzisz, to brak odpowiedniej wtyczki do odtwarzania animacji flash.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
DJPromo
Panel z Bannerem dzia?a Smile

Posprawdzaj programy jakie masz do blokowania Cool
Edytowane przez Pieka dnia 30.08.2008 23:58:56
Pomog?em Kliknij Pomóg?
?ycie to chwila zbyt krótka aby móc .... ?ycie to chwila / trzeba patrze? i podziwia? Smiledjpromo6.jpg

tygrysek1984
Plik jest w odpowiednim katalogu, wszystkie wtyczki s? bo na stronie testowej widz? t? animacj?. Po naci?ni?ciu prawym przyciskiem myszy na to bia?e pisze "Movie not loaded" nie wiem czemu nie za?adowa? pliku Frown

Wszystkie programy do blokowania wy??czone.

Dzia?a pod IE, ale pod FF nie.
Edytowane przez tygrysek1984 dnia 30.08.2008 16:15:03

www.s-f.yoyo.pl
Pieka
Pojmiesz w koncu, ze masz zle wstawiony kod na stronie?! To w zadnym razie nie jest podany przeze mnie.
Serio chcesz, zebysmy Cie brali za tak ograniczonego? Przykro patrzec jak sie meczysz..

P.S. Plik banner.swf ma sie znalezc w katalogu images.
Edytowane przez Pieka dnia 30.08.2008 16:33:17
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
tygrysek1984
Nie powiem ?wietny jeste? w tym co robisz!! Wielkie dzi?ki za pomoc i za cierpliwo?? Wink
pozdrawiam

www.s-f.yoyo.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl