Zobacz temat
|
[Zlecenie] Wykonanie wtyczki ligi pi?karskiej
|
|
| lazar |
Dodany dnia 24.08.2008 21:26:43
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 61 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 21.08.2008 10:51 |
Kto zrobi? by wtyczk? do strony pi?karskiej. Pisa? oferty i cen?. Informacja jak to ma wygl?da? jest w dziale propozycje u?ytkowników v7. Mam pomys? na wtyczk?, lecz sam nie umiem jej napisa?. My?l?, ?e by?a by przydatna dla du?ej ilo?ci osób - mam na my?li wtyczk? typowo pi?karsk?. W niej powinno by? dodawanie np. 18 zespo?ów i mo?na by?o ?atwo tworzy? terminarz poprzez wybranie zespo?u 1 i 2 i dopisanie daty i godziny spotkania z boku. Powinna tam si? znale?? tabela oparta na wynikach wpisywanych do terminarza. W tabeli powinno by? Lp, Nazwa dru?yny, M (mecze rozegrane), Pkt (pkt), Z (liczba zwyci?stw), R (remisy), P (liczba pora?ek), Bramki ( Bramki strzelone-stracone np. 2-1). Powinna te? by? mo?liwo?? dodawania np. kolorów do tabeli ile dru?yn awansuje ile spada ile gra w bara?ach. Ka?da liga ma ró?ne przepisy w jednej spada mniej w innej wi?cej. My?l? ?e ten infusion przyda? by si? du?ej liczbie osób, prowadz?cej strony pi?karskie. Stron pi?karskich opartych o php-fusion jest naprawd? bardzo du?o. Co s?dzicie o moim pomy?le i czy jest kto? kto by? by w stanie to zrobi?? Podbijam temat i? wtyczka jest mi bardzo potrzebna. Czy jest kto? w stanie j? zrobi? wi?cej info pw. Edytowane przez lazar dnia 19.09.2008 14:39:45 |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 26.10.2025 08:54:58
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| fers |
Dodany dnia 17.02.2009 00:31:26
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 37 Pomógł: 2 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 03.08.2008 20:12 |
Proponuj? tabelkownik, gdy? mo?na to naprawd? ?adnie wtopi? w stron?. |
|
|
|
| Przejdź do forum: |