ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 17

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Wy?wietlanie w profilu ilo?ci i linków dodanych komentarzy i artyku?ów
08radek
Witam zainstalowa?em now? wersje PHP-Fusion Core 7, problem polega na tym, ze nie wiem jak zmodyfikowa? profile.php, ?eby ka?dy u?ytkownik widzia? dodane swoje artyku?y i komentarze w
profilu, aby obserwowa? artyku?y i dodane swoje komentarze w profilu u?ytkownika.
Licz? na wasz? pomoc.
Edytowane przez szymon dnia 23.08.2008 14:39:56

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 09:54:36
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Wejdz do PA i wlacz im to w profilu. Zakladka Pola profilu prawde Ci powie.
Edytowane przez Pieka dnia 17.08.2008 23:25:19
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
08radek
@Pieka Tylko nie ma tam nic co mnie pocieszy dlatego, ?e ja potrzebuje znacznie wi?cej ,profil u?ytkownika ma wy?wietla? dodawane przez u?ytkownika artyku?y i komentarze.
Tzn. ilo?? i nazwy dodanych komentarzy aby przej?? bezpo?rednio z profilu do artyku?u.
Plis pomocy, dzi?kuje za odpowiedz.
Edytowane przez szymon dnia 23.08.2008 14:40:51

kefirek
Jak tak bardzo chcesz to prosz? bardzo chyba o takie co? chodzi?o w pliku profile.php dodaj to co na czerwono
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Edytowane przez kefirek dnia 18.08.2008 11:02:14

Pieka
@kefirek, nie tak. Zobacz jak jest to rozwiazane w przypadku komentarzy, postow, shoutow i calej reszty.
Myslisz po staremu i ingerujesz w pliki przeczac tym samym ideii v7, ktory jest oparty na modulach i zasadzie jak najmniejszej ilosci modyfikacji plikow core. Teraz tworzysz modul, ktory nastepnie umieszczasz w includes/user_fields i wlaczasz w PA => Zarzadzanie uzytkownikami => Pola profilu. Prawda, ze proste i logiczne?
Zdecydowanie musisz zmienic sposob myslenia i tworzenia/przerabiania Smile
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
08radek
@kefirek Witam, dzi?kuje kod dzia?a tylko tyle ?e trzeba doda? rozmiar tabeli tak aby pasowa? do reszty, ale
da?em sobie z tym rade.Grin
Mia? bym pytanie dotycz?ce komentarzy bo wy?wietlaj? sie ale nie w postaci linka i ci??ko domy?le? sie z jakiego pochodzi ten komentarz artyku?u czy mo?esz mi napisa? jak zrobi? aby w komentarze na profilu by? linkiem tzn. Mo?na by by?o trafi? gdzie dany komentarz wystawi?em.

kefirek
Mia? bym pytanie dotycz?ce komentarzy bo wy?wietlaj? sie ale nie w postaci linka i ci??ko domy?le? sie z jakiego pochodzi ten komentarz artyku?u czy mo?esz mi napisa? jak zrobi? aby w komentarze na profilu by? linkiem tzn. Mo?na by by?o trafi? gdzie dany komentarz wystawi?em.

Przywró? oryginalny plik profile.php i teraz utwórz sobie plik o nazwie user_komentarz-stat_include.php a kod pliku to

i umie?? ten plik w katalogu includes\user_fields\

Potem utwórz drugi plik o nazwie user_komentarz-stat_include_var.php

i umie?? go w tym samy katalogu i potem tylko w PA > Zarz?dzanie u?ytkownikami > Pola profilu > i w??cz pole z opisem Dodane artyku?y i komentarze przez u?ytkownika i to tyle linki do komentarzy zrobi?em
Edytowane przez kefirek dnia 18.08.2008 16:56:36

08radek
Dzi?kuje zmieni?em zgodnie z w/w i jest super w 100%, wielkie dzi?ki.SmileWink

neon103
Mia?bym tak? pro?b?, aby troszk? zmodyfikowa? ten plik, poniewa? jak dodaj? na now? wersj? php-fusion to wy?wietla b??d poza tabelk?: "???". By?bym wdzi?czny, gdyby kodowanie tak?e by?o zmienione, poniewa? s? wy?wietlane tzw. krzaczki.

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl