ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 16

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Instalowanie nowych modów
Panda_lp15
Jak mam zainstalowa? nowe mody? Jestem pocz?tkuj?cy i nie mam zielonego poj?cia jak to zrobi? Smile

Prosze o pomoc....

Je?li by? taki temat to przepraszam ale szuka?em i nie znalaz?em Smile

W?cibski Go??
Dodany dnia 24.10.2025 01:51:15
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Praktycznie w kazdym module masz instrukcje instalacji.
Poczytaj.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
crasch
Zale?y czy to mod czy infusion Smile Je?eli mod przewa?nie wystarczy wrzuci? do katalogu fusion_infusion i w??czyc w zarz?dzaniu blokami je?eli infusion to te? wrzucamy do fusion_infusion ale musimy zainstalowa? (wtyczki infusions w panelu admina) Smile Ogólnie ?atwa sprawa a je?eli jest co? w danym modzie/infusionie nie standardowego to napewno jest instrukcja.

pozdro
..i to by by?o na tyle.
28 listopada 2006

Wooya
crasch napisa?/a:
Zale?y czy to mod czy infusion Smile Je?eli mod przewa?nie wystarczy wrzuci? do katalogu fusion_infusion i w??czyc w zarz?dzaniu blokami je?eli infusion to te? wrzucamy do fusion_infusion ale musimy zainstalowa? (wtyczki infusions w panelu admina) Smile Ogólnie ?atwa sprawa a je?eli jest co? w danym modzie/infusionie nie standardowego to napewno jest instrukcja.
pozdro

Bledna inerpetacja. Jesli MOD to konieczna jest grzebanina w innych plikach fusiona. Info o INF podany prawidlowo Smile
... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ...
koder_1.png

JazOOn
Wooya napisa?/a:

Bledna inerpetacja. Jesli MOD to konieczna jest grzebanina w innych plikach fusiona. Info o INF podany prawidlowo Smile

i tu te? nie do ko?ca si? zgodze...
mam kilka modów, które wpisuje si? w "Dodaj Panel" bez potrzeby grzebania gdzie indziej

Panda_lp15
No w?a?nie.. i jest problem.. Bo jak kopiuje ten katalog co potrzeba do tego fusion infusion. i Potem wchodze do panelu admina i klikam zarz?dzanie wtyczkami infusion to niestety na tamtej stronie nie ma nic, tylko menu boczne a ?rodek strony jest czarny... zato gdy nie ma ?adnych wtyczek w katalogu fusion_infusion to jest napisane ?e Nie ma nowych wtyczek do instalacji.. :/

Panda_lp15
JazOOn napisa?/a:
mam kilka modów, które wpisuje si? w "Dodaj Panel" bez potrzeby grzebania gdzie indziej

Mog?by? mi poda? linki do w??snie takich modów Smile

Wooya
JazOOn napisa?/a:
Wooya napisa?/a:

Czyli to nie sa mody! Proponuje lekture: http://66.246.229...ticle_id=1
... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ...
koder_1.png

crasch
Wooya - nie napisa?em ?e zawsze Smile A na ko?cu napisa?em ?e nie raz trzeba grzeba? i co? wi?cej zrobi? Smile
sorki za off topa.

pozdro
..i to by by?o na tyle.
28 listopada 2006

JazOOn
Wooya napisa?/a:
Czyli to nie sa mody! Proponuje lekture: http://66.246.229...ticle_id=1

to czemu jak zasysam je z laboratorium to plik nazywa si? np. "MOD-Top 5 downloads" ? a tam jest tylko instal.htm z kodem do panelu?

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl