ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 6

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,363
Najnowszy użytkownik: MamaImelda

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

sonar
20.06.2022 01:54:30
Boże, jak mnie tu długo nie było Smile

khaman
19.06.2022 20:53:38
Pieka ty uważaj, jeszcze się tu zadomowisz Smile

Pieka
19.06.2022 15:01:24
Wink

khaman
19.06.2022 03:02:38
Korul piłeś, nie pisz, polecam Smile

krystian1988
18.06.2022 09:21:02
Strona dla społeczności pf. Brak zainteresowania społeczności = umieranie.

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia związane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
Input login, graficzny przycisk logowania
annouse
Mam picolo problemo, chcę w panelu logowania umieścić przycisk po kliknięciu którego (uprzednio wpisaniu danych) zaloguje mnie na stronę.
Kod: loguje się, ale nie wyświetla obrazka
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Kod: nie loguje się, ale wyświetla obrazek
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy


Moja pytanie jest takie, jak to ze sobą połaczyć, albo jakim innym sposobem sprawić, aby przycisk (obrazek) się wyświetlał i po kliknięciu niego logowało użytkownika?
Edytowane przez szymon dnia 03.08.2008 16:40:41
Szanuj to co masz, bo możesz wszystko stracić!
 
Pieka
Prosze, lektura dla Ciebie: http://webmaster..../input.htm
Jestem jaki jestem Smile
 
www.php-fusion.pl
annouse
Dziękuję bardzo za lekturkę, jest ona kolejną, która przeczytałem o input, jednak dalej nie|wiem jak zastosować submit i image w jednym.
Edytowane przez szymon dnia 03.08.2008 16:41:13
Szanuj to co masz, bo możesz wszystko stracić!
 
Pieka
W pliku styles.css masz zdefiniowana klase button. Wystarczy ja powielic (nazwac np. button1), ustawic tlo graficzne (wlasne), ustawic w definicji stylu szerokosc/wysokosc grafiki i wylaczyc repeat (o ile byl wlaczony).
Nastepnie w pliku user_panel_info.php zmienic klase z button na przykladowo button1 (zalezy od tego jak nazwales powielona klase w styles.css) oraz usunac zdefinowany napis w value''.
Po tym bedziesz mial graficzny przycisk (button) logowania Smile

P.S. Przyklad wygladu/dzialania: http://test.fusio...
Edytowane przez Pieka dnia 03.08.2008 14:12:33
Jestem jaki jestem Smile
 
www.php-fusion.pl
annouse
Myślałem, że to nie wypali, cóż, czasami jednak lepiej nie myśleć, łatwe rzeczy przychodzą z trudem Smile
Pozdrawiać, dziękować, kłaniać się nisko Smile
Szanuj to co masz, bo możesz wszystko stracić!
 
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl