ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 13

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Zbiorowe zarz?dzanie komentarzami
tomrek
Czy istnieje (napisa?by kto?) wtyczk? maj?c? za zadanie zbiorowym zarz?dzaniem komentarzami; chodzi o to, aby pokazywa?a w jednym miejscu gdzie jest komentarz, tre?? +mo?liwo?? edycji; do tego postu sk?ania mnie to, ?e mam GGmod i je?li przyjdzie mi wiadomo?? o nowym komentarzu, to musze przez d?ugi czas wertowa? stron? w poszukiwaniu go. Mam nadzieje, ?e kto? mnie zrozumie i pomo?e...Smile
Edytowane przez Pieka dnia 28.10.2007 21:37:31

http://www.vloeg.prv.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 12:04:54
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Nie masz Zarzadzania Komentarzami w Panelu Admina?
Edytowane przez Pieka dnia 28.10.2007 21:37:46
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
JazOOn
podejrzewam ?e jemu chodzi o wzbogacenie tego zarz?dzania o np. ostatnio dodane komentarze Grin

tomrek
Pieka napisa?/a:

Nie niemam Frown

JazOOn
to jest nie mo?liwe - ka?dy fusion ma co? takiego w panelu admina, nie napisa?e? jakiej wersji fusiona u?ywasz
Edytowane przez JazOOn dnia 27.08.2005 14:26:02

Pieka
JazOOn napisa?/a:
podejrzewam ?e jemu chodzi o wzbogacenie tego zarz?dzania o np. ostatnio dodane komentarze Grin

Byc moze, ale najprostszym sposobem jest zrobic to z poziomu Panela Admina Smile

tomrek napisa?/a:
Pieka napisa?/a:

Nie niemam Frown

Masz. Poszukaj!
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
crasch
tomrek napisa?/a:
Pieka napisa?/a:

Nie niemam Frown

hehe to masz niez?ego fusiona Grin

PHP-Fusion v6.xx (wydaje mi sie ?e w?a?nie tego masz) Smile
Masz racje w Panelu Admina nie ma tej opcji bo jest ona przy komentarzach - nie wiem czemu cie tak dr?cz? jak masz racje Smile

Tak wi?c je?eli posiadasz wersje któr? opisa?em powy?ej przy komentarzach (np. newsy) powinien by? link "Zarz?dzanie komentarzami" i to wszystko wyja?nia, co nie??
Ps. ?eby link by? widoczny pod danym newsem/artyku?em/fotk?...musi by? conajmniej jeden komentarz Smile

---

Pieka napisa?/a:
JazOOn napisa?/a:

Byc moze, ale najprostszym sposobem jest zrobic to z poziomu Panela Admina Smile

tomrek napisa?/a:
Pieka napisa?/a:

Nie niemam Frown

Masz. Poszukaj!

WPADKA!! PfftPfftPfftPfftGrin

pozdro
Edytowane przez crasch dnia 27.08.2005 14:54:17
..i to by by?o na tyle.
28 listopada 2006

tomrek
v6Smile no to wiem o tym ?e moderacja jest przy komentarzu, ale je?li na GG przychodzi mi wiadomo?? ?e jest nowy komentarz to musze przedziera? sie przez ca?? witryne aby znale?? go;p (a czasami musze przeszuka? wiele stron i znajdzie sie na tej ostatniejSad) ;; z tego co pisz? wy?ej w poprzednich wersjach by? taki panel w panelu admina o jaki mi chodziWink

as
Tomrek chce tego czego tak naprawd? z niewiadomych powodów brakuje w PHP-Fusion v.6.xx a by?o dost?pne w wersji 5 i 5.1 (czy wcze?niej to nie wiem) - Zarz?dzanie komentarzami w Panelu Admina. Po klikni?ciu na ten odno?nik wchodzi?o si? do pliku /fusion_admin/comments.php i mia?o si? dost?p do trzech sekcji - komentarze do artów, newsów i grafik. Tomrek chce aby by? dost?p do czego? takiego z tym, ?e domaga si? dodatkowego rozwini?cia o dodatkowe sekcje (wszystkie komenty z ca?ego Fusiona w jednym miejscu z mo?liwo?ci? edycji i administracji typu Dodaj/Usu?)... prawda mój mi?y Tomreczku
as

Pieka
@crasch:

Jaka wpadka? Nie napisal jakiego ma fusiona, a ja jasnowidzem nie jestem.

@tomrek:

Niestety jesli masz v6.xx, to nie ma tego w panelu, a szkoda, bo jak wspomnial as, w wersji v5.00 i v5.01 bylo to zaimplementowane.
W takim razie warto pomyslec nad przywroceniem tej funkcjonalnosci!
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
tomrek
No to jak juz ustalilismy, o co chodzi Grin to mo?e by tak rozwi?za? problem;p ;;; as wystarczy mi to co by?o w 5.xx

as
tomrek napisa?/a:
No to jak juz ustalilismy, o co chodzi :d to mo?e by tak rozwi?za? problem;p ;;; as wystarczy mi to co by?o w 5.xx

He!, he!... z?y adres kolego. Ja mog? Ci co najwy?ej zrobi? plik Polish no i troch? podrasowa? kod pod 6.xx. Ale nic wi?cej. Obiecuj? to zrobi? jutro (wyedytuj? ten post i wklej? moj? prac?). O reszt? musisz molestowa? Wooy'?. On lubi si? babra? we wn?trzno?ciach Fusiona... no i ma smyka?k? do tego

ps1.//...o Zszywaku nic nie wspomnia?em, bo On ma ostatnio urwanie g?owy (nie wida? go za wiele). Nie chc? by? namolny...

ps2.//...prac? wst?pn? z dostosowaniem pliku comments.php do PF v6.xx, który odpowiad? za administrowanie komentarzami w PF v5.1 wykona?em troch? szybciej i wklejam poni?ej jego zawarto??. Plik powinien si? znale?? w folderze administration i nosi? nazw? np. commentary.php, gdy? w tym folderze ju? jest jeden plik o nazwie comments.php:

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Nast?pnym jest plik spolszczaj?cy commentary.php, który powinien si? znale?? w locale/Polish/admin:

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

No a teraz wystarczy doko?czy? obróbk? pierwszego pliku (?atwizna... ha!, ha!) i cieszy? si? mo?liwo?ci? zarz?dzania komentarzami...
Edytowane przez as dnia 27.08.2005 22:27:55
as

tomrek
a da si? dorzuci? komentarze stron informacyjnych ;p (wiem ?e narzekamCool)

as
tomrek napisa?/a:
a da si? dorzuci? komentarze stron informacyjnych ;p (wiem ?e narzekamCool)

Pyyyyytanie... wszystko si? da, ale najpierw nale?y uruchomi? ten pierwszy plik, a potem dociepowa? po kawa?ku reszt?
as

crasch
Pieka napisa?/a:
@crasch:

tak, wpadka. Odpowiedzi powinniene? napisa? w dwóch formach (do v6.xx & do v5.xx) ja tak robie i k?opotu nie ma. A domy?lam sie ?e napisa?e? ?e znajduje sie w panelu dlatego ?e ty masz v5 i sie przyzwyczai?e?, chyba czas przezucic sie na now? wersje co? Tym bardziej ?e jestes adminem na supporcie.

pozdro
..i to by by?o na tyle.
28 listopada 2006

JazOOn
crasch napisa?/a:
chyba czas przezucic sie na now? wersje co? Tym bardziej ?e jestes adminem na supporcie.
pozdro

ja te? siedze na 5.01 i wcale tak nie twierdza ze trzeba sie przerzucic na now? wersje
tyle co my z przemkiem modyfikacji zrobili?my i napracowali?my si? nad 5.01 to wole siedzie? na swoim i przemek te? Smile nie chcemy po przejsciu na v6 straci? swojej indywidualno?ci Smile no mo?e jak bedze v6.200

Pieka
crasch napisa?/a:
Pieka napisa?/a:
@crasch:

tak, wpadka. Odpowiedzi powinniene? napisa? w dwóch formach (do v6.xx & do v5.xx) ja tak robie i k?opotu nie ma. A domy?lam sie ?e napisa?e? ?e znajduje sie w panelu dlatego ?e ty masz v5 i sie przyzwyczai?e?, chyba czas przezucic sie na now? wersje co? Tym bardziej ?e jestes adminem na supporcie.

pozdro

Tak, masz racje. Mea Culpa...
Natomiast jesli chodzi o v6.xx, to sie bardzo mylisz.
Mam strone w tej wersji i sluzy mi ona wlasnie do pracy na supporcie, a konkretnie do testow i odpowiedzi na Wasze pytania.
Nie czuje potrzeby przechodzenia z moja strona na wersje z nowszymi rozwiazaniami jak i nie widze potrzeby ingerowania w thema, ktorego mam na stronie.
JazOOn ma racje.
Wybaczcie ten EOT.
Koniec o mnie!
Edytowane przez Pieka dnia 28.08.2005 20:44:44
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
crasch
JazOOn napisa?/a:
crasch napisa?/a:
chyba czas przezucic sie na now? wersje co? Tym bardziej ?e jestes adminem na supporcie.
pozdro

ja te? siedze na 5.01 i wcale tak nie twierdza ze trzeba sie przerzucic na now? wersje
tyle co my z przemkiem modyfikacji zrobili?my i napracowali?my si? nad 5.01 to wole siedzie? na swoim i przemek te? Smile nie chcemy po przejsciu na v6 straci? swojej indywidualno?ci Smile no mo?e jak bedze v6.200

Po pierwsze to mnie nie zrozumia?e? Grin. Po drugie, moja wypowied? by?a kierowana do Pieki, nie do Ciebie.

sorki za off topa.

pozdro
..i to by by?o na tyle.
28 listopada 2006

MiChalSzy
Chcia?bym si? podpi?? pod temat.
Uwa?am, ?e przydatny by?by panel pokazuj?cy np.5 ostatnich komentarzy (newsy, zdj?cia, itd.) Mo?e kto? wie jak to zrobi? albo ju? to zrobi? i podzieli si?Grin

SebaZ
pobierasz 5 osttanio dodanych komentarzy z bazy pobierajac daty i wybieraj?c osttanie 5. Potem wy?ietla si? je
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl