ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 7

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Instalacja
 Drukuj temat
Instalacja 6.0 na gaa.pl
Orkiusz
Prosze o pomoc Sad przeszukuje forum od rana i jak ktos pisze o problemie z instalacja na gaa.pl to wszyscy tyraj? go za to i? takie posty juz istniej? nigdzie nie ma napisane jak zainstalowa? 6.0 za gaa.pl wrzuci?em all na serwer ustawi?em chmody ?adnie pieknie w?aczam setup wpisuje
Host:localhost
Nazwa usera bazy:act8646
Has?o do bazy:****
Nazwa bazy:act8646
Prefix tabel:fusion_
Co robie zle?Sad co wpisuje zle? Sad co mam poprawi?? Sad

W?cibski Go??
Dodany dnia 23.10.2025 11:40:06
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
zszywak
A dlaczego nie rzucisz okiem na lew? strone, na panel z nawigacj?, tam gdzie jest Elementarz? zdaje sie, ?e jest tam link: Instalacja PHP-Fusion v.6, przeczytaj to uwa?nie - na pewno sobie poradzisz.

http://z-themes.pl
zszywak
Problemy z instalacj? na gaa.pl s?, wielu userów ju? sie na to skar?y?o, jest tam ograniczony czas wykonywania skryptów, oraz ograniczona ilo?c zapyta? do bazy danych. Do?c cz?sto s? problemy, w szczególno?ci, jesli kto? planuje nieco wi?ksz? stron?, z wieloma wtyczkami. Nie polecam tego konta, tak, jak nie polecam Lycosa.

Orkiusz
zszywak napisa?/a:
A dlaczego nie rzucisz okiem na lew? strone, na panel z nawigacj?, tam gdzie jest Elementarz? zdaje sie, ?e jest tam link: Instalacja PHP-Fusion v.6, przeczytaj to uwa?nie - na pewno sobie poradzisz.

czyta?em opis instalacji juz 10 razy i nie znalaz?em tam rozwi?zania mojego problemu

Pieka
Jestes pewny, ze zmieniles chmod'a na pliku config?
Jesli tak, to czas porozmawiac z administracja swojego serwera.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
as
Pieka napisa?/a:

?adnych rozmów, ?adnych negocjacji, ?adnego skomlania o ?ask? ja?nie o?wieconego Pana administatora serwera. Orkiusz to pewnie kandydat na prawdziwego mena co to piwo, cygarety, laski, dysko (mo?e nawet mary?ka od czasu do czasu na rozlu?nienie). Wi?c je?li tak jest, to odpu?? sobie w m-cu wrze?niu po?ow? tego co wykurzysz, 10 piw, 1 wypad na dysko (laski i mary?ki mo?esz sobie nie odmawia?) i wykup na rok ca?y miejsce z full wypasem na jakim? p?atnym serwerku, gdzie nie ma Panów administratorów, a tylko w pó? zgi?ci doradcy na ka?de Twoje pierdni?cie. Orkiusz mo?e jadnak nie by? kandydatem na prawdziwego twardziela i jest (tylko, a? ?) zwyk?ym kochanym synkiem, kochanego tatusia i kochanej mamusi. Wtedy kochani rodzice powinni wy?o?y? kas? dla kochanego synka za to ?e nie kurzy, nie drinkuje, mary?ki nie bierze, na disko nie chodzi, bo woli bibliotek?, a z dziewczyn... (nie! - w to ju? nie uwierz?). Tak naprawd? to uwa?am, i? userzy tego Supportu przyznaj?cy si? do korzystania z free serwerów, powinni by? natychmiast banowani

@as - rozumiem co czujesz, ale bardzo prosz? aby Twoje odpowiedzi dotyczy?y tematu, a nie w?asnych przemy?le?, dzi?kuj?/Pieka
Edytowane przez Pieka dnia 21.08.2005 18:32:56
as

Orkiusz
as napisa?/a:
Pieka napisa?/a:

?adnych rozmów, ?adnych negocjacji, ?adnego skomlania o ?ask? ja?nie o?wieconego Pana administatora serwera. Orkiusz to pewnie kandydat na prawdziwego mena co to piwo, cygarety, laski, dysko (mo?e nawet mary?ka od czasu do czasu na rozlu?nienie). Wi?c je?li tak jest, to odpu?? sobie w m-cu wrze?niu po?ow? tego co wykurzysz, 10 piw, 1 wypad na dysko (laski i mary?ki mo?esz sobie nie odmawia?) i wykup na rok ca?y miejsce z full wypasem na jakim? p?atnym serwerku, gdzie nie ma Panów administratorów, a tylko w pó? zgi?ci doradcy na ka?de Twoje pierdni?cie. Orkiusz mo?e jadnak nie by? kandydatem na prawdziwego twardziela i jest (tylko, a? ?) zwyk?ym kochanym synkiem, kochanego tatusia i kochanej mamusi. Wtedy kochani rodzice powinni wy?o?y? kas? dla kochanego synka za to ?e nie kurzy, nie drinkuje, mary?ki nie bierze, na disko nie chodzi, bo woli bibliotek?, a z dziewczyn... (nie! - w to ju? nie uwierz?). Tak naprawd? to uwa?am, i? userzy tego Supportu przyznaj?cy si? do korzystania z free serwerów, powinni by? natychmiast banowani

Jeszcze jeden taki wybryk i b?d? zmuszony da? Ci bana/Pieka
Edytowane przez Pieka dnia 21.08.2005 18:37:08

as
Orkiusz napisa?/a:
Pierd** sie

Hmm!... skorzystam z Twojej porady. Mo?e by? nawet fajnie...

Ostatnie ostrze?enie!/Pieka
Edytowane przez Pieka dnia 21.08.2005 18:39:34
as

as
Radz? userowi aby odpu?ci? sobie serwer za friko, bo to jest jedna z g?ównych przyczyn wyst?powania problemów z w?asnym Fusionem i to nazywa si? mówieniem nie na temat ?. Tak przy okazji dane, które ten user poda? z configa jako? mi nie pasuj?. Dlaczego ten user podaje nazw? Hosta jako localhost ?. Dlaczego nazwa bazy danych i nazwa usera bazy s? takie same ?
as

Pieka
Prowokujesz, a nie dajesz rady, a to spora roznica.
Teraz odpowiedziales +- na temat, poniewaz podales zauwazone bledy.

Kolega Orkiusz sobie teraz wszystko przemysli, sprawdzi i postara sie wyciagnac wnioski.
Przede wszystkim wczesniej poszuka i nie bedzie zadawal pytan na ktore juz wiele razy byla odpowiedz na tym forum!
A wracajac do tematu posta, to instalacja na gaa.pl, czy innych stronach nie rozni sie od tej, ktora jest opisana w Elementarz'u znajdujacym sie w menu Nawigacja.

Temat zamykam/Pieka
Edytowane przez Pieka dnia 21.08.2005 19:09:49
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
nie wiem czy dobrze czytam, ale na gaa.pl
u?ytkownik= act8646
baza= user_act8646

wlodekp.europa.pl
zszywak
Teraz ja jeszcze si? wtr?c?: mia?em wiele zapyta? o gaa.pl, na ogó? by?y to pytania na PW lub gg. W pytaniach tych chodzi?o mi?dzy innymi o to samo co Tobie Orkiusz. Nie da rady przeskoczy? limitów, które s? na tym darmowym koncie, znajdziesz tam ograniczenie ilo?ci zapyta? do bazy danych na godzin?, ograniczenie czasu wykonywania skryptów, ograniczenia wielkosci plików.

?eby? móg? korzysta? z dobrodziejstw PHP-Fusion, zainstaluj go gdzies indziej. Sprawd? poni?ej - bardzo tanie konto, ?wietne parametry jak na pocz?tek, i co wa?niejsze: nasz CMS chodzi tam bez problemów.

http://lesinski.epunkt.biz/pokaz.php?id=serwery_platne&menu=serwery
Edytowane przez zszywak dnia 21.08.2005 19:18:19

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl