Zobacz temat
|
Pliki CP
|
|
| Patrickoo |
Dodany dnia 18.08.2005 12:09:48
|
|
Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 121 Data rejestracji: 20.03.2005 15:21 |
Witam. Gdzie moge znalesc plik odpowiedzialny za teskt w CP. Chodzi mi oto ze chce spolszczyc go sobie. Obecnie mam po angielsku. Mi to osobiscie nie przeszkadza ale chcialbym wiedziec gdzie moge znalesc pliki odpowiedzialne za to. W CP obecnie mam np. "Panels" i chcialbym zmienic na Panele. Gdzie to moge znalesc ? W "locale" wszystko jest juz spolszczone i nie widzalem tego tam ![]() Z gory dziekuje za pomoc. |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 24.10.2025 05:30:05
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| Wooya |
Dodany dnia 18.08.2005 12:27:03
|
|
Zaawansowany ![]() Postów: 1449 Pomógł: 22 Data rejestracji: 30.01.2005 15:40 |
Patrickoo napisa?/a: Witam. Gdzie moge znalesc plik odpowiedzialny za teskt w CP. Chodzi mi oto ze chce spolszczyc go sobie. Obecnie mam po angielsku. Mi to osobiscie nie przeszkadza ale chcialbym wiedziec gdzie moge znalesc pliki odpowiedzialne za to. W CP obecnie mam np. "Panels" i chcialbym zmienic na Panele. Gdzie to moge znalesc ? W "locale" wszystko jest juz spolszczone i nie widzalem tego tam ![]() Z gory dziekuje za pomoc. Wszystko wskazuje na to, ze zainstalowales PHP-Fusion w jezyku angielskim, tzn. ze nie wybrales polskiego przy instalacji. I stad ten problem. Wyjscia sa dwa: phpMyAdmin i reczna edycja tabeli fusion_admin lub instalacja od poczatku. ... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ... ![]() |
|
|
|
| Patrickoo |
Dodany dnia 18.08.2005 12:29:00
|
|
Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 121 Data rejestracji: 20.03.2005 15:21 |
Zrobilem Update z wersji 5.0. Tamta byla po polsku ![]() Wszystko jest po polsku na stronie. No wlasnie tyko CP jest po ang. Ale to moze nawet lepiej ![]() Pobawie sie jeszcze tabelkami, moze nie zepsuje czegos
|
|
|
|
| Przejdź do forum: |