Zobacz temat
Encyklopedia MOD - poszukuję
|
|
MarioKarabinier |
Dodany dnia 17.06.2008 12:13:44
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 7 Data rejestracji: 16.05.2008 09:35 |
Witam. Poszukuję moda, dzięki któremu uzyskam encyklopedię. Jednak nie o zwykłą encyklopedię chodzi. Mówiąc na przykładzie, chcę przygotować zbiór gier w postaci Encyklopedii. Jednak chciałbym, aby każda strona z wybraną grą miała linki do działów typu download, artykuły. Strony oczywiście chciałbym tworzyć z poziomu PA. Nie zadowalają mnie w tym przypadku STRONY DODATKOWE. Poszukuję edytora, dzięki któremu będą następujące pola do wypełnienia: -nazwa -logo -link do downloadu (każda gra miałaby utworzoną wczesniej kategorię) -link do artykułów -link do galerii -opis Chodzi mi głownie o to, że gdy najdzie potrzeba, to będę mógł zmienić stelaż takiej pozycji w encyklopedii, edytując jeden plik, będący schematem wyświetlania tego moda. Trudne to do wytłumaczenia, aczkolwiek bardzo mi potrzebne ![]() Szukałem już na forum czegoś takiego, jednak niestety nie znalazłem. Jeśli ktoś byłby skłonny przygotować takiego moda, mogę w zamian zaoferować reklamę na tymże portalu (kwestia do dogadania). Nie jest to portal-krzak, aktualne jego forum ma domenę .pl, poświęcony jest grom online, mamy wykupiony serwer do tych gier, ponad 100 użytkowników zebranych w 1,5 miesiąca. Zainteresowanych proszę wpisywać się tutaj, ew mail . Poprzez mail podam link do aktualnego forum przyszłego portalu. |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 17.06.2025 11:52:51
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
ICEK |
Dodany dnia 17.06.2008 12:22:18
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 658 Pomógł: 27 Data rejestracji: 22.09.2007 08:29 |