ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 8

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
www.opinieallegro.net -serwis zwi?zany z allegro
Masters7
Strona zosta?a stworzona po to aby mo?na by?o w szybki i ?atwy sposób wymienia? informacjami na temat samochodów sprzedawanych na serwisach typu Allgro, otomoto. Zadaniem tej strony jest zaoszcz?dzenia waszych pieni?dzy i czasu. Zamiast jecha? na drugi koniec polski ogl?da? samochód wystarczy, ?e kto? go ju? obejrza? i opisze jego faktyczny stan tutaj. Zapraszam do korzystania z serwisu.

www.opinieallegro...

Strona dopiero ruszy?a, z czasem, gdy pog??bi? swoj? wiedz? na temat tworzenia stron, b?d? j? rozwija?. Cool
Edytowane przez szymon dnia 17.06.2008 15:45:24

W?cibski Go??
Dodany dnia 24.10.2025 18:02:27
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
dante77
Ode mnie sto milionów punktów, naprawd? si? napracowa?e?. I pomys? jest konkretny, po co ogl?da? zdj?cia na allegro w konkretnym og?oszeniu skoro mo?na to zobaczy? u Ciebie.
Jestem pod wra?eniem i na pewno b?d? korzysta?... rzadko jako go??.
Na Twoim miejscu napisa? bym od razu do Allegro, mo?e co? z tego b?dzie.
PS. Albo nie pog??biaj wiedzy, albo nie rozwijaj strony Wink
Edytowane przez szymon dnia 17.06.2008 15:45:59

http://stronyrobie.pl
Lukiqq
@dante77 tak to zrecenzowa?e?, ?e ju? naprawd? by?em przygotowany na szok, a tu jak zwykle Smile Reasumuj?c gratuluje koledze udanej instalacji PHP-Fusion.
strzelec.png
itvortal.avx.pl - A taka sobie moja strona :]
Pomoc na GG wy??cznie dla nieco wtajemniczonych, podstawowe HowTo znajduje si? na forum.

itvortal.avx.pl
Masters7
dante77 napisa?/a:
Ode mnie sto milionów punktów, naprawd? si? napracowa?e?. I pomys? jest konkretny, po co ogl?da? zdj?cia na allegro w konkretnym og?oszeniu skoro mo?na to zobaczy? u Ciebie.
Jestem pod wra?eniem i na pewno b?d? korzysta?... rzadko jako go??.
Na Twoim miejscu napisa? bym od razu do Allegro, mo?e co? z tego b?dzie.

ps. albo nie pog??biaj wiedzy, albo nie rozwijaj strony Wink

Widz?, ze kolega nie zrozumia? tematyki strony. No ale có? tak czasami bywa.

PS. Nie pisa?em ?e to jest jaka? wypasiona graficznie strona.
Edytowane przez szymon dnia 17.06.2008 15:46:47

sexyfacio
Panowie prosz? nie nabijajcie si?, bo zainstalowanie samemu PHP-Fusion nie jest wcale takie ?atwe - mi zaj??o to a? 3 minuty Shock . Do tego wgra? thema, a wcze?niej go poszuka? to jest dopiero problem Angry . Na koniec zostaje tylko skrobn?? co? w Paincie czy te? Gimpie na logo to te? chwil? trwa i jest ko?o tego roboty masa za co podziwiam autora tematu bo z?o?yl w to sporo serca zreszt? wida?.

A tak na powaznie, teraz facet zerknij na kilka innych prac u?ytkowników, którzy pokazali swoje "wypociny" w tym dziale, a potem jeszcze przemy?l kilka razy czy warto si? o?miesza? ponownie.

Pozdro Wink
Edytowane przez szymon dnia 17.06.2008 15:48:30

Lukiqq
Generalnie rzecz bior?c temat prawie trafi?e?, nawet my?la?em o czym? podobnym. Ale ?eby pokazywa? stron? w tak wczesnej fazie jej rozwoju to chyba nie t?dy droga. Po?wi?? stronie troch? wi?cej czasu i wtedy popro? moderatora o od?wie?enie tematu, ch?tnie zerkn? Wink
strzelec.png
itvortal.avx.pl - A taka sobie moja strona :]
Pomoc na GG wy??cznie dla nieco wtajemniczonych, podstawowe HowTo znajduje si? na forum.

itvortal.avx.pl
Pieka
Lukiqq napisa?/a:
..Reasumuj?c gratuluje koledze udanej instalacji PHP-Fusion.

Nazwalbym to na dzisiaj kwintesencja komentarzy do tego tematu.
Moze jednak autor wezmie sobie do serca tych kilka opinii? Polecam, bo w chwili obcnej nie ma ani co oceniac, ani tym bardziej czym sie chwalic. Popracuj nad strona, pokaz cos wiecej, a z pewnoscia docenimy wlozony wklad i odpowiednio skomentujemy. Powodzenia Smile
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Piotrek
Oceniaj?c twoj? stron? ch?tnie wybra?bym ostatni? odpowied? z ankiety, z tym ?e nie poraszka, a pora?ka.

Masters7
Ja sobie doskonale zdaje spraw?, ?e jest jeszcze mas? do zrobienia na taj stronie i tak jak powiedzia?em na pocz?tku w miar? swoich mo?liwo?ci b?d? ja rozwija?.Smile

Pozdrawiam
Edytowane przez szymon dnia 17.06.2008 15:49:15

sexyfacio
Nie w miar? mo?liwo?ci, bo na niej jest do zrobienia sporo, tak ?e bym nie marnowa? czasu, tym bardziej masz teraz wakacje to zapomnij o wyjazdach na wczasy, a zajmij si? stron?, bo tam masz sporo odwiedzin ju? jeszcze kilka dni i b?dziesz konkurencyjny dla allegro i allegro b?dzie musialo wtedy respect ci okaza?, moze jak?? umow? podpiszecie partnersk? Grin

Kombinuj, kombinuj Cool
Edytowane przez szymon dnia 17.06.2008 15:50:44

proton
Ja si? tylko ogranicze do oceny: 1,5/10 (1 za pomy?lne zainstalowanie php-fusion i 0,5 za stworzenie kategorii na forum)

http://www.mortek.pl
danX
Plusy:
+php-fusion
Minusy:
-najprostszy, standardowy them
-logo (chyba rzeczywi?cie w paincie i to w 10 s)
-brak ?adnych informacji, atyku?ów
-reklamy (nie zarobisz na nich)

Po co pokazywa? stron? w tak wczesnym rozwoju? Koledzy maj? racj?. Nie ma tam prawie nic oprócz zainstalowanego Fusiona. We? si? troch? postaraj, to co? na pewno zrobisz lepszego. Ja bym zacz?? od thema i tre?ci... Wink
Edytowane przez danX dnia 15.06.2008 18:35:25
...je?li pomog?em kliknij pomóg?! http://www.cierpi... - moja piersza stronka!

k4
Masters7 napisa?/a:
Strona zosta?a stworzona po to aby mo?na by?o w szybki i ?atwy sposób wymienia? informacjami na temat samochodów sprzedawanych na serwisach typu Allgro, otomoto. zadaniem tej strony jest zaoszcz?dzenia waszych pieni?dzy i czasu. Zamiast jecha? na drugi koniec polski ogl?da? samochód wystarczy ?e kto? go ju? obejrza? i opisze jego faktyczny stan tutaj. Zapraszam do korzystania z serwisu.

www.opinieallegro...

Strona dopiero ruszy?a z czasem gdy pog??bi? swoj? wiedz? na temat tworzenia stron b?d? j? rozwija?. Cool

+1 za Wykorzystanie CMS'a.
+1 za domene
czyli 2/10
A wracaj?c do kwestii strony - czemu ona ma s?u?y?, bo wnioskuj?c z twojego opisu robisz jaki? multi sk?ad o samochodach i w ogóle jak ma to zaoszcz?dzi? mi czasu i pieni?dzy, bo ja tego nie rozumiem. Czy masz po prostu zamiar z wszystkich serwisów aukcyjnych ?ci?gn?? wszystkie oferty sprzeda?y i zrobi? opcje:
Je?li widzia?e? ten samochód powiedz jaki jest jego stan.
Edytowane przez szymon dnia 17.06.2008 15:52:03

Masters7
k4 napisa?/a:
Masters7 napisa?/a:
Strona zosta?a stworzona po to aby mo?na by?o w szybki i ?atwy sposób wymienia? informacjami na temat samochodów sprzedawanych na serwisach typu Allgro, otomoto. zadaniem tej strony jest zaoszcz?dzenia waszych pieni?dzy i czasu. Zamiast jecha? na drugi koniec polski ogl?da? samochód wystarczy ?e kto? go ju? obejrza? i opisze jego faktyczny stan tutaj. Zapraszam do korzystania z serwisu.

www.opinieallegro...

Strona dopiero ruszy?a z czasem gdy pog??bi? swoj? wiedz? na temat tworzenia stron b?d? j? rozwija?. Cool

+1 za Wykorzystanie CMS'a.
+1 za domene
czyli 2/10
A wracaj?c do kwestii strony czemu ona ma s?u?y? bo wnioskuj?c z twojego opisu robisz jaki? multi sk?ad o samochodach i w ogóle jak ma to zaoszcz?dzi? mi czasu i pieni?dzy bo ja tego nie rozumie. Czy masz po prostu zamiar z wszystkich serwisów aukcyjnych ?ci?gn?? wszystkie oferty sprzeda?y i zrobi? opcje:
Je?li widzia?e? ten samochód powiedz jaki jest jego stan.

Ju? wyja?niam.

?ci?gni?cie wszystkich og?osze? jest nie realne ze wzgl?du technicznych.

Ale, gdy kto? obejrzy samochód i opisze jego faktyczny stan to inni b?d? mogli sprawdzi? co pisze sprzedawca, a jakie s? opinie ludzi na temat tego pojazdu.

Strona b?dzie o szerszym zakresie na forum b?dzie mo?na uzyska? równie? pomoc w sprawach techniczny zwi?zanych z samochodami. Smile

Znajdzie si? tam troch? fotek ze ?wiata motoryzacyj i nowinek. B?d? tag informacje dotycz?ce allegro itp.
Smile
Edytowane przez szymon dnia 17.06.2008 15:53:58

Meelman
Je?li si? nie myl? to chodzi o to, aby kto? po obejrzeniu samochodu wystawi? komentarz dotycz?cy jego faktycznego stanu? Troch? to bez sensu, poniewa? je?eli jest kto? powa?nie zainteresowany to i tak pojedzie zobaczy? ten samochód i nie b?dzie zwraca? uwagi na komentarze innych, bo ka?dy chce widzie? co kupuje. Moim zdaniem to nie wypali...
Edytowane przez szymon dnia 17.06.2008 15:54:36

www.loong3d.pl
Masters7
Tu nie chodzi o to, ?eby licytowa? samochód bez wcze?niejszego obejrzenie, ale o to, ?eby nie je?dzi? np 400km ?eby zobaczy? ze samochód to jest z?om.Cool
Edytowane przez szymon dnia 17.06.2008 15:55:07

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl