Zobacz temat
|
[EF IV] przycisk rejestracji w panelu logowania pod IE
|
|
| blackmalder |
Dodany dnia 28.05.2008 19:40:45
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 7 Data rejestracji: 23.02.2008 10:46 Złamana licencja |
Przycisk rejestracji w panelu logowania pod IE nie chodzi. Tak samo jak "zagubione has?o" próbowa?em prawie wszystkiego ale nie da?em rady. kod reaguje tak jak by czyta? tylko obrazki a url ju? nie. Na Firefox to chodzi dobrze. kod: pomocnicze zdj?cia: ![]() |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 25.10.2025 22:53:43
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
wlodekp |
Dodany dnia 28.05.2008 19:51:27
|
|
Weteran ![]() Postów: 3101 Pomógł: 29 Data rejestracji: 21.05.2005 22:27 |
Patrz?c na Extreme, którego nie u?ywam ale np chcia?em wykorzysta? palet? kolorów i kilka innych rzeczy dochodz? do wniosku, ?e gro dodatków by?o jedynie sprawdzonych w?a?nie tylko pod FF i pochodne Mozilla bo IE gdzie u mnie jest wiod?cym tego nie widzi, podobnie jak w Twoim przypadku i owszem palet? mam inn? chodz?c? we wszyskich, bo u?ywam do wyboru koloru grupy u?ytkownika z palety, grupy tej utworzonej a nie tej z extreme. Reasumuj?c napotkasz zapewne wi?cej tego typu rzeczy, sam wy?apa?em ju? kilka, a Ty jako u?ytkownik tego systemu, bardziej wszystko widzisz, ja tylko czytam i sprawdzam. A pytanie generalne powiniene? zada? na suporcie tego systemu. |
|
|
|
| Przejdź do forum: |

wlodekp