ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 2

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion kontra inne CMS-y » Ogólna dyskusja
 Drukuj temat
PHP-Fusion czy eXtreme-fusion
mati23
Witam, jestem tutaj nowy dlatego prosze o lagodne potraktowanie mojego posta. Mam problem z wyborem ktory lepszy i bezpieczniejszy. Wazne jest dla mnie aby stronka byla prosta i bezpieczna dlatego prosze o pomoc w wyborze.

Pozdrawiam.

PW od moderatora:
  1. Przeniesienie tematu - bartek124 01.05 - 20:44

Edytowane przez Pieka dnia 12.04.2009 18:31:32

W?cibski Go??
Dodany dnia 23.10.2025 17:03:59
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Szapko
Ja jako u?ytkownik EF, gor?co je polecam.
Nie wiem jak jest z PF, bo nigdy nie u?ywa?em.

EuGeN
Ci??ko powiedzie? który lepszy, zale?y kto czego potrzebuje Smile Osobi?cie preferuje PHP-Fusion, gdy? ?atwiej mi si? go modyfikuje.
PF - wszystko modyfikujesz sam, i ca?a w tym zabawa Grin
EF - jest to modyfikacja PF, je?eli Ci si? podoba to korzystaj.

Strony demo, dotknij pomacaj,wybierz:
Extrem Fusion DEMO login: administrator has?o: administrator
PHP-Fusion DEMO login: admin has?o: demo123

eugenq.eu
MeTeo
Chcesz prost? stronk?? To skorzystaj z "czystego" fusiona. Php-fusion z za?o?enia mia? by? prostym cms'em. Extreme-fusion robi z niego ju?, ?e tak to ujm? "koby??". Ja podobnie jak EuGeN preferuj? "czystego" fusiona, bo i tak modyfikuj? go do w?asnych potrzeb, a "wodotryski" z EF s? mi zb?dne Wink

Bezpiecze?stwo to samo, bo bazuj? na wspólnym silniku Wink

mati23
Dziekuje bardzo za pomoc w wyborze,
pozdrawiam.
Edytowane przez Pieka dnia 02.05.2008 11:26:37

portal24dk
A ja polecam php-fusion Wink
Edytowane przez Pieka dnia 19.05.2008 20:36:17

http://www.netpiko.com/
Piotrroger
Po co od?wie?asz temat nic do niego nie wnosz?c?
?eby to nie by? off:
EF - bardzo dobry na portal z bajerami, szczególnie je?li chcemy u?y? system punktów i rang,
PF - bardzo dobry, je?li chcemy zrobi? stron? bez wi?kszych bajerów, najlepszy do stron firmowych, portfolio etc.

userbar_sparta3.gif

http://spartabks.boo.pl
Sotery
A ja nie b?d? zak?ada? nowego tematu, wi?c pisz? tutaj.
Mam taki problem i dwa wyj?cia. By?a sobie strona na EF IV, w ko?cu upad?a i j? reaktywuje. No i teraz co wybra?...

Fusiona 7, czy EF IV?
Normalnie wybra?bym 7, ale wi?kszo?? modyfikacji mam wprowadzonych ju? w EF (musia?bym tylko kilka poprawek nanie??) i nie wiem, czy lepiej ju? pozosta? przy nim, czy wi?cej si? narobi?, ale w ko?cu odpicowa? 7?
Piszcie co by?cie wybrali...
Edytowane przez Sotery dnia 12.04.2009 17:22:37

Czarny Pan
EF IV. Dlaczego? Bo ?atwiej zrobi? w nim stron?, nie m?cz?c si? i nie trac?c czasu (a z tego co mówisz, masz ju? modyfikacje w?a?nie do EF IV). Poza tym ja czekam osobi?cie wy??cznie na premier? EF V.

Sotery
No tak, ale prac nad V du?o, ludzi ma?o - wi?c jeszcze sporo czasu poczekasz...
Co do tych modyfikacji, to tak - mam. Ale i tak musz? je troch? przerobi?. Nowa ods?ona ma by? nowocze?niejsza.
A Them i kilka paneli oraz wtyczek robi? od nowa i w?a?nie nie wiem czy lepiej do?o?y? sobie roboty i zrobi? to porz?dnie - tak aby starczy?o do Fusiona 8, czy zrobi? na IV i po roku/dwóch znów przerzuca? si? na EF V. A podejrzewam, ?e tu by?a by masa roboty. Oczywi?cie nikt mi nie ka?e, ale wiadomo - zabezpieczenia...

Chemikpil
Czarny Pan napisa?/a:
EF IV. Dlaczego? Bo ?atwiej zrobi? w nim stron?, nie m?cz?c si? i nie trac?c czasu

Tu si? z tob? nie zgodz?. W cale nie jest tak ci??k? zrobi? stron? opart? o PF. EF to przerobiony PF wiec a? tak si? nie ró?ni? by mówi? ?e tu stron? robi si? ?atwiej i szybciej. Bardziej nale?y wzi?? pod uwag? funkcjonalno?? i bezpiecze?stwo. Nie jestem mo?e jakim? wielkim znawc? by porówna? obydwa CMS-y ale ja osobi?cie nie waha? bym si? i od razu wybra? PF i nie dlatego ?e to forum w?a?nie tego systemu ale dlatego ?e dla mnie jest wygodniejszy. Oczywi?cie to moja opinia a to jaki ty wybierzesz system zarz?dzania to zale?y wy??cznie od ciebie. Zawsze jest jakie? za i przeciw. Najlepiej jak sam zainstalujesz oba i porównasz, który sprosta twoim wymaganiom.
Nie pisa? na GG i PW w sprawach technicznych!
ChemikPil - blog (w nowej ods?onie) | ChemikPIL - My twitter

www.chemikpil.pl
Sotery
@chemix - Czarny Pan mia? na my?li chyba to, ?e ?atwiej jest zbudowa? stron? bez edytowania itd (wi?kszo?? wtyczek jest ju? zawarta)...

Chodzi o to, ?e ja ju? 7 znam i wybieram zawsze j? jak od podstaw stawiam stron?, ale tu chodzi o t? ca?? robot? co jest wsadzona w EF (by?a ods?ona strony).
Hmm... No i w?a?nie nie wiem, czy to wszystko po prostu "wyrzuci?"...

Chyba zrobi? sobie pe?n? kopi? zapasow? plików jak i bazy i zobacz? jak mi na 7 b?dzie to sz?o.
Bo zale?y mi te? na do?? szybkim stawieniu strony...
Edytowane przez Sotery dnia 12.04.2009 19:29:26

bartek124
Stary temat, ale ok, wypowiem si?.
@Piotrroger napisa?:
EF - bardzo dobry na portal z bajerami, szczególnie je?li chcemy u?y? system punktów i rang,
PF - bardzo dobry, je?li chcemy zrobi? stron? bez wi?kszych bajerów, najlepszy do stron firmowych, portfolio etc.

Nie do ko?ca jest to prawd?.
Nie zrozumieli?cie idei PHP-Fusion.
Digitanium, twórca naszego CMS-a, wydaje tak jakby rdze?, szkielet pod stron?. Posiada on same podstawowe narz?dzia, system newsów, artyku?ów, proste forum. Jednym s?owem to, co jest potrzebne na ka?dej dynamicznej stronie. Wielu z Was uwa?a PHP-Fusion za badziewny przez to, ?e ma?o w nim bajerów. A to jest jego g?ówn? zalet?, bo system ten daje nam praktycznie nieograniczone mo?liwo?ci do rozbudowy. Po prostu nie s? narzucane ?adne dodatkowe funkcje. Nie chcemy kolorowania nicków - ok. Nie chcemy systemu punktów - nie ma sprawy. eXtreme-Fusion IV to nic innego czysta paczka z domy?lnie doinstalowanymi paroma modu?ami. Dlatego du?a cz??? u?ytkowników go wybiera - bo nie musi r?cznie instalowa? tych modu?ów. Ale co ma zrobi? cz?owiek, który nie chce mie? na swojej stronie systemu punktów, bo robi stron? np. parafii, i takie co? by?oby tylko obci??eniem? W eXtreme-Fusion musia?by modyfikowa? du?? liczb? plików. A w PHP-Fusion nic, bo tego nie ma. Je?li ten cz?owiek zechcia?by taki system u siebie, po prostu go zainstaluje, samodzielnie.

To samo zdanie kr??y pewnie o v7. Na pierwszy rzut oka nie ma nic nowego (pomijaj?c to co by?o od dawna potrzebne, nowa wyszukiwarka, pola profilu). W nast?pnej wersji zapewne te? nie zobaczymy kolorowania nicków (chocia?... mog? si? myli? Wink), czy innych super [cenzura]r bajerów, a jedynie to, co najpotrzebniejsze i niezb?dne.

Dlatego polecamy v7, poniewa? ta wersja zosta?a mocno zoptymalizowana. Wszelkie niepotrzebne zapytania, zb?dne kody zosta?y usuni?te lub zast?pione czym? lepszym. To czyni j? lepsz? od eXtreme-Fusion IV, która wci?? stoi na silniku v6.

eXtreme-Fusion V, z tego co mi wiadomo, nie b?dzie w ogóle (lub tylko cz??ciowo) oparty o v7. I chwa?a za to. Wreszcie sko?cz? si? porównania EF<->PF, bo nie b?dzie czego porównywa?. Pi?tka b?dzie pisana w ca?kiem inny sposób i tym samym b?dzie przeznaczona dla ca?kiem innej grupy ludzi.

@Piorroger napisa? te?, ?e PHP-Fusion nadaje si? pod mniejsze strony, firmowe, blogi itp. Otó? tak nie jest. Prawd? jest, ?e na czystej paczce nie mamy zbyt wielu mo?liwo?ci, ale pot??na baza modyfikacji, wtyczek, paneli, skórek, które tworzyli pasjonaci zupe?nie za darmo, sprawia, ?e PHP-Fusion nie ma ?adnych barier. Instalujemy co chcemy, robimy co chcemy. Dodatkowo prostota kodu pozwala, ?e sami mo?emy rozbudowywa? swój portal. Wystarczy odrobina ch?ci i wysi?ku (a raczej wymagana jest, bo strona si? sama nie zrobi, nawet na EF)...

?eby nie by?o, ?e wymieniam same zalety, poniewa? jestem tu Adminem: PHP-Fusion posiada te? wady. Mimo, ?e w v7 poczyniono du?e post?py pod wzgl?dem kodu, to nadal pozostawia on wiele do ?yczenia. Mówi?c pro?ciej, czasami jest zbyt prosty. Dzisiejsza technika pozwala stworzy? o wiele lepsze narz?dzia.
Poza tym chcia?bym widzie? jeszcze system wtyczek i modyfikacji oparty na innej zasadzie (skoro mamy tylko rdze?, to niech mo?liwo?ci rozbudowy nas nie ograniczaj?).Nie b?d? tu tego t?umaczy?, ale my?l?, ?e bardziej do?wiadczeni userzy b?d? wiedzie? o co chodzi.

Pisa?em na szybkiego bo rodzinka w domu i ca?y czas kto? mi przeszkadza, wi?c wybaczcie, je?li czego? nie zrozumiecie Pfft.

Pozdro!
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!

www.bartek124.net
Sotery
Fusion nie jest do ma?ych stron - zamierzam go u?y? do supportu gry mmo : )
Powiem ci Bartek, ?e mnie przekona?e? - masz racj?, zb?dne skrypty w EF tylko obci??aj? serwer, a gdy odpal? na Fusionie dodam i zrobi? tylko to, co jest mi na prawd? potrzebne. Bez zb?dnych i nikomu nie potrzebnych bajerów.
Dodatkowo dochodzi jeszcze poziom zabezpieczenia i tej optymalizacji...

Dobra - spróbuj? Fusiona, najwy?ej jak ogrom prac mnie przero?nie, to si? poddam. Ale b?d? si? stara? podo?a? ; P

Niestety nie podzi?kuje punkcikiem, bo nie za?o?y?em tego tematu : /

PW od moderatora:
  1. Brak Stopki! - jantom 14.04 - 16:58

Edytowane przez Sotery dnia 12.04.2009 21:01:45

jantom
Swego czasu pope?ni?em dla CMS-Frontacji arta podsumowuj?cego PF-a v6, gdzie próbowa?em pokaza? wady i zalety "naszego" CMS-a. Z EF te? mia?em odrobin? wspólnego, zatem, nie jestem zielony w temacie.
Bartek, odno?nie tego, co powy?ej - troch? zbyt optymistycznie napisa?e?. Z cz??ci? Twojej wypowiedzi jak najbardziej si? zgadzam, do reszty odnios? si? poni?ej.
Digitanium, twórca naszego CMS-a, wydaje tak jakby rdze?, szkielet pod stron?.
Nie, on po prostu wydaje lekkiego i, w za?o?eniu przez sw? lekko??, szybkiego CMS-a, co w du?ej cz??ci przypadków sprawdza si?. Gdyby to mia? by? szkielet, to by?my mieli frameworka, jak Kohana, Zend Framework, rodz?cy si? w bólach FusionWorks czy wiele, wiele innych.
[...]pot??na baza modyfikacji, wtyczek, paneli, skórek,
Za mocno powiedziane. Okre?li?bym to inaczej - stale rozwijaj?ca si? baza w/w. Ich jako?? równie? ro?nie. Jednak?e wielkie integracje z systemami forów, galerii i innych spotyka si? jako wyj?tki, co w porównaniu do popularniejszej konkurencji, jest zdecydowanie popularniejszym zjawiskiem.
Po prostu nie s? narzucane ?adne dodatkowe funkcje
Jest to zarówno wada, jak i zaleta. Zale?y z której strony spojrze?.
@Piorroger napisa? te?, ?e PHP-Fusion nadaje si? pod mniejsze strony, firmowe, blogi itp.
Owszem, PF daje rad? na wi?kszych stronach, jednak?e jest zupe?nie inaczej zaprojektowany, ni? systemy stworzone pod regularne i wysokie obci??enie strony. EF z racji pokrewie?stwa ma te same, a nawet wi?ksze problemy - wi?cej bajerów, to wi?ksze obci??enie serwera.
eXtreme-Fusion V, z tego co mi wiadomo, nie b?dzie w ogóle (lub tylko cz??ciowo) oparty o v7. I chwa?a za to.
Poza tym ja czekam osobi?cie wy??cznie na premier? EF V.
Te? czekam na moment jego wydania, cho? moje pobudki zbyt szlachetne nie s? Wink

Jaki? czas temu postawi?em na Fusiona, bo potrzebowa?em lekkiego CMS-a i wyboru nie ?a?uj?, przynajmniej do dzisiaj. Mo?e to zas?uga tego, ?e przypasowa?a mi jego spo?eczno??, mo?e prostota tego systemu, a mo?e to co?, czego nie mo?na zdefiniowa? jako racjonalny argument.

Osobom czekaj?cym na EFV te? poleci?bym Fusiona - w ko?cu ca?y czas EC chce da? mo?liwo?? przeniesienia si? z PF-a na EF. Przystosowanie strony z EFIV do EFV w mojej opinii b?dzie wymaga?o tyle samo zachodu.

Jak pisa?em swoje wypocinki, to si? jeszcze inni zd??yli dopisa?...
Edytowane przez jantom dnia 12.04.2009 21:05:21

http://jantom.info
bartek124
Nie, on po prostu wydaje lekkiego i, w za?o?eniu przez sw? lekko??, szybkiego CMS-a, co w du?ej cz??ci przypadków sprawdza si?. Gdyby to mia? by? szkielet, to by?my mieli frameworka, jak Kohana, Zend Framework, rodz?cy si? w bólach FusionWorks czy wiele, wiele innych.

Hmm, ?le to okre?li?em. Po prostu chcia?em ukaza?, ?e mimo ubogo?ci czystego Fusiona, mo?na go rozbudowa? o wiele ró?nych modyfikacji, dlatego porówna?em do "szkieletu".

Za mocno powiedziane. Okre?li?bym to inaczej - stale rozwijaj?ca si? baza w/w. Ich jako?? równie? ro?nie. Jednak?e wielkie integracje z systemami forów, galerii i innych spotyka si? jako wyj?tki, co w porównaniu do popularniejszej konkurencji, jest zdecydowanie popularniejszym zjawiskiem.

Czy ja wiem... Jedyne co boli to fakt, ?e nie ma globalnej bazy, gdzie skupiaj? si? wszystkie dodatki do tego CMS-a. S? rozproszone po ka?dym supporcie, po ró?nych forach, stronach itp.

Jest to zarówno wada, jak i zaleta. Zale?y z której strony spojrze?.

Dla mnie wada, dlatego m.in. wybra?em Fusiona.

Owszem, PF daje rad? na wi?kszych stronach, jednak?e jest zupe?nie inaczej zaprojektowany, ni? systemy stworzone pod regularne i wysokie obci??enie strony. EF z racji pokrewie?stwa ma te same, a nawet wi?ksze problemy - wi?cej bajerów, to wi?ksze obci??enie serwera.

Racja. Fusion jest napisany prostym kodem. Praktycznie zero obiektowo?ci, wygl?d zmieszany z reszt? kodu, brak templaków. Jest to plus, bo szybko mo?na si? na Fusionie uczy? PHP i ?atwo go modyfikowa?, ale i minus, bo mniejsz? ilo?ci? kodu, a trudniejszym (mniej zrozumia?ym dla pocz?tkuj?cych) sposobem, mo?na zrobi? w sumie to samo.

www.bartek124.net
Gander
Ja tak?e wypowiem si? w tym temacie.

Do po?owy marca br. by?em neutralnie nastawiony do projektu eXtreme-Fusion. Postrzega?em to jako lekko prze?adowan? bajerami modyfikacj? PHP-Fusion, ale z pewno?ci? przydatn? dla wielu u?ytkowników PHP-Fusion, którzy potrzebowali podrasowanego portalu spo?eczno?ciowego. Kolorowanie nicków, system punktów, itp dodatki s? bardzo lubiane przez administratorów stron klubowych, klanowych itp.

Obecnie odradzam wszystkim ten system, gdy? jak si? okaza?o, twórcy tego projektu nie dok?adaj? wszelkich stara? by go polepsza? w ka?dej mo?liwej p?aszczy?nie. Poni?ej przedstawi? wycinki mojej dyskusji na oficjalnym supporcie eXtreme-Fusion na temat kilku wykrytych i zg?oszonych przeze mnie b??dów:

Menzoberranzan napisa?:
Te b??dy na stronie g?ównej to raczej "wina" programistów oryginalnego Fusiona, nie oczekujesz chyba, ?e Crew b?dzie skrupulatnie usuwa? ka?dy "b??dzik", którego nie wida? podczas codziennego u?ytkowania?

Poprawi? ka?dy znaleziony przeze mnie b??d twórców oryginalnego PHP-Fusion i zg?osz? go do DEV. Nie potrzeba wcale wielkiego nak?adu pracy ?eby poprawi? kilka b??dów, a jak domniemam wersja eXtreme nie jest ka?dorazowo przepisywana gdy wyjdzie aktualizacja standardowego PHP-Fusion? Raz poprawionych b??dów nie trzeba ponownie naprawia?.

kwant napisa?:
S?uchaj idealisto, ten CMS jest darmowy. Dla adminów nale?y si? BIG szacun za fajne zmodyfikowanie php-fusiona. Jak ci si? nie podoba co?, to zawsze mo?esz naprawi? (zmodyfikowa?). Je?eli szukasz czego? idealnego, to sam sobie zrób CMS.

Napisa?em przecie? ?e jestem pe?en podziwu dla ich wytrwa?o?ci, wi?c nie wiem czego si? czepiasz? Miewam strasznego bzika na punkcie dok?adno?ci, ale bardzo cz?sto przymykam oko na niezauwa?alne b??dy, gdzie? w zakamarkach kodu... Uwierz mi, nie ma nic gorszego dla pocz?tkuj?cego programisty jakiegokolwiek systemu CMS ni? rozsypuj?ca si? strona zaraz po instalacji... Gdyby nie problemy z instalacj? Mambo, pewnie by?bym teraz programist? modu?ów do Joomla... Chyba chcemy ?eby wszystkie wersje PHP-Fusion cieszy?y si? dobr? opini? i nie gasn?c? s?aw??

Chomik napisa?:
Nie nasza wina, ?e masz gówniany hosting, bo na ogromnej wi?kszo?ci EF dzia?a bez problemu..

Nie mam gównianego hostingu. Odpala?em to z WAMP na ustawieniach u?atwiaj?cych kodowanie. Pomijaj?c ten fakt, czy nie uwa?asz ?e eXtrme Fusion powinien chodzi? bez zarzutu na nawet najbardziej gównianym hostingu? T?umaczenie ?e mam gówniany hosting zniech?ca mnie (czytaj: jakiego? potencjalnego u?ytkownika) do u?ytkowania tego CMS-a.

Chomik napisa?:
Zastanawiam si? jeszcze, dlaczego oceniasz tak stary produkt i po tak d?ugim czasie?

Nie s?dzisz ?e tak stary produkt powinien mie? swoj? jako??? B??dy toleruj? tylko w ?wie?ych projektach...

Chomik napisa?:
We? sobie pf 6.01.XX oce? - to jeszcze gorszy badziew.

PHP-Fusion 6.01.x jako czysta instalacja jest po prostu pusty, a nie badziewny. W eXtreme masz du?o modyfikacji po instalacji. Nie wszyscy potrzebuj? akurat tego typu modyfikacji, wi?c wybieraj? czyst? wersj? i modyfikuj? lub zlecaj? modyfikacj? wg w?asnych potrzeb.

Chomik napisa?:
W sumie to zachowujesz si? jak dziecko tak, jakby kazali Ci z tego korzysta?. Mi np. nie podoba si? joomla i inne podobne z czystym fusionem w??cznie, ale jako? nie id? do nich na support i nie zachowuje si? jak lama wytykaj?c b??dy.

W sumie to Ty zachowujesz si? jak dziecko... Od kiedy to wytykanie b??dów w projektach open-source jest ?le widziane? To w?a?nie otwarto?? kodu i mo?liwo?? wynajdywania b??dów i ich poprawiania powoduje ?e wiele open-souce'owych produktów jest tak profesjonalnych ?e u?ywa si? ich praktycznie wsz?dzie (patrz: phpMyAdmin).

Chomik napisa?:
Sprawa jest prosta - nie chcesz to nie korzystaj. Nie podoba si? co? to nie korzystaj. masz wolny wybór.

Nie korzystam z tego systemu, ale bynajmniej nie z powodu b??dów (cho? teraz to ju? w?a?ciwie te? dlatego).

Czy mi si? zdaje czy te? u?ytkownicy eXtreme-Fusion sami odradzaj? u?ytkowanie tego systemu oraz pokazuj? na jakim poziomie jest wsparcie?

Zdecydowanie wybieram PHP-Fusion ze wszystkimi jego wadami i brakami Smile

gander.solutions
fun360
To niby po co tam zagl?dasz jak Ci si? nic nie podoba? Nie b?d? si? wyk?óca?, ?e EF IV jest lepszy, bo ma wiele b??dów, ale PF te? nie jest idealny Smile
~Gander pokaza?e? jedynie urywki, z tego co pami?tam to ich troszk? sprowokowa?e?.
Blog LiSu
Nie pomagam na GG!

www.blog-lisu.eu
bartek124
Po prostu po wy??czeniu short_tags i register_globals eXtreme-Fusion si? sypie, shoutbox bodaj?e wali b??dami itp. Wypada?oby to naprawi?, ale to ju? nie moja sprawa Smile.

www.bartek124.net
Gander
@fun360, sprowokowa?em zwracaj?c im uwag? ?e maj? b??dy w kodzie?

Usun??em urywki wyrwane z kontekstu i nie dodaj?ce nic do tematu...

Oryginalny pierwszy post w temacie:

Droga administracjo, dumnie okre?lacie swój CMS najlepszym*, ale faktem jest ?e jeszcze mu daleko do dobrego... Nie ujmuj? wam wk?adu w rozwój tej modyfikacji, czasem nawet jestem pe?en podziwu dla waszej wytrwa?o?ci, ale naprawd? r?ce opadaj? gdy ju? na etapie instalacji pojawiaj? si? b??dy.

1. Zaraz po instalacji musz? w??czy? ustawienie "Short Open Tags" bo strona ukazuje prawie tylko jej kod ?ród?owy:

i43.tinypic.com/1zzq32f_th.jpg

2. Potem jest jeszcze tylko kilka b??dów...

i39.tinypic.com/2rgdggj_th.jpg

Uprzedzam zarzuty, ?e mam w??czone wy?wietlanie wszystkich b??dów. Mam, ale to nie usprawiedliwia tego, dlaczego wasz produkt ma jakiekolwiek b??dy?

PS * W tytule strony jest "Najlepszy darmowy CMS. Centrum eXtreme-Fusion CMS" i o to mi chodzi?o w moim po?cie...
Edytowane przez Gander dnia 13.04.2009 00:12:33

gander.solutions
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl