ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 1

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia zwi?zane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
Jak wej?c do panelu admina bez panelu logowania
Naiman
Witam,
Mam ma?y problem, próbowa?em szuka? ju? na forum ale wyskoczy?o mi kilkana?cie stron...
Wczoraj usun??em ze strony g?ównej panel 'Logowanie' w jaki sposób mog? wej?? do panelu admina?
Zalogowa?em si? przez 'login.php' wpisa?em '/administration/index.php' ale wraca do strony g?ównej. Jest jaki? sposób ?eby wej?? do PA?
Edytowane przez szymon dnia 20.05.2008 16:51:25

http://emobil.boo.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 23.10.2025 16:04:49
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
ICEK
Je?li znasz swój numer identyfikacyjny to mo?esz to zrobi? np. tak: administration/index.php?aid=X ; gdzie X to ten numer :)

Albo
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Utwórz panel i zastosuj ten kod, ?e b?dzie go widzia? tylko admin, panel te? ustaw tylko dla admina i zobacz czy podzia?a.

Albo to:

Wstaw w stron? informacyjn?. Dost?p daj TYLKO dla admina i masz po problemie ;) Wówczas wejdziesz sobie do panelu admina i przywrócisz potrzebny panel, albo i nie i do PA b?dziesz wchodzi? tylko przez stron? informacyjn? lub panel.
Edytowane przez ICEK dnia 27.04.2008 10:43:45

www.modlinski.net
Naiman
Wstaw w stron? informacyjn?.

Znaczy sie mam zrobic osobny plik z rozszerzeniem *.php, nazwac go jakos i wrzucic na serwer? Sorry, ze pytam o takie glupoty, ale nie | mam cos dzisiaj glowy do myslenia ;/
Edytowane przez ICEK dnia 27.04.2008 10:43:56

ICEK
Ja bym to zrobi? tak:

Utworzy? plik np. panel.php wklei? tam powy?szy plik, nast?pnie wrzuci? go na serwer, potem wpisa? www. adrestwojejstrony.pl/panel.php potem wszed? przez t? strone do panelu admina i wklei? to:

W Zarz?dzanie tre?ci?>>> Strony Informacyjne(dodatkowe) i ustawi? dost?p do tej strony dla Admina i mia? swobodny do st?p do PA je?li nie chcesz mie? panelu logowania na stronie.
Edytowane przez ICEK dnia 27.04.2008 10:34:04

www.modlinski.net
Naiman
Wielkie dzieki Wink Wszystko dziala tak jak powinno, sorry ze tyle czasu zmarnowalem Pfft Za to 2 plusiki(jesli mozna)
Edytowane przez ICEK dnia 27.04.2008 10:44:08

Eldarion
ICEK - skorzysta?em z Twojego rozwi?zania, bo nie mog?em si? dosta? do panelu admina. Po klikni?ciu wraca?o mi do strony g?ównej z newsami. Wie kto?, czemu tak si? dzieje? Co zrobi?, ?eby to naprawi??

Pieka
Eldarion napisa?/a:
..Wie kto?, czemu tak si? dzieje? Co zrobi?, ?eby to naprawi??

Co sie dzieje? Co naprawic?
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Eldarion
Hmm, dzieje si? to, ?e nie mog? dosta? si? do panelu admina standardow? drog?, czyli klikaj?c odno?nik w okienku usera. Gdy próbuj?, wraca mi na stron? g?ówn?.

Pieka
Eldarion napisa?/a:
Hmm, dzieje si? to, ?e nie mog? dosta? si? do panelu admina standardow? drog?, czyli klikaj?c odno?nik w okienku usera. Gdy próbuj?, wraca mi na stron? g?ówn?.

To przywroc ten panel, w ktorym klikasz odnosnik do stanu oryginalnego, bo z pewnoscia aktualnie taki nie jest i to jest Twoj blad, a nie panela, czy PHP-Fusion.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
kamil1445
Dzi?kuje, te? skorzysta?em Grin
Póki walczysz jeste? zwyci?zc?...

www.parafia.gostyn.glt.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl