ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 20

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
planetslajd.cba.pl - Serwis z tapetami panoramicznymi
nobbek
Zapraszam do odwiedzenia serwisu z tapetami panoramicznymi www.planetslajd.c... prosz? o ocen? wizualn?, merytoryczn? a i na s?owa krytyki te? du?o miejsca przygotowa?em.

PW od moderatora:
  1. Od?wie?enie Tematu - Pieka 23.05 - 22:16

Edytowane przez Pieka dnia 25.04.2008 23:03:13

planetslajd.cba.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 24.10.2025 18:07:05
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
danX
Zmie? Losowa Fotografia na Losowa tapetka Smile
...je?li pomog?em kliknij pomóg?! http://www.cierpi... - moja piersza stronka!

nobbek
Ju? zmienione, dzi?kuje bardzo danX za zauwa?enie ma?ej nie?cis?o?ci.
Jakby jeszcze kto? co? wyszpera? to pisa? Smile
Edytowane przez nobbek dnia 26.04.2008 10:53:04

planetslajd.cba.pl
Marvin-Nekromanta
Strona mi si? bardzo podoba... Ciekawe tapetki Grin Jedn? z dzia?u Gry ustawi?em sobie nawet jako wallpapera na pulpit. Mam jedynie zastrze?enie do wy?wietlania strony w rozdzielczo?ci 1024x768 na moim monitorze paronamicznym (nie wiem jak na zwyk?ych jest). Wygl?da to tak:

images34.fotosik.pl/231/c0d1af75c8373bdam.jpg

nobbek
Marvin-Nekromanta napisa?/a:
Mam jedynie zastrze?enie do wy?wietlania strony w rozdzielczo?ci 1024x768 na moim monitorze paronamicznym (nie wiem jak na zwyk?ych

Wiem ?e ten problem wyst?puje przy ni?szych rozdzielczo?ciach strony, jednak zamie?ci?em na stronie notk?: Strona zosta?a przystosowana do rozdzielczo?ci 1280x1024 pikseli. Strona domy?lnie mia?a by? tworzona na rozdzielczo?? 1680x1050 jednak zaniecha?em tego kroku i jeszcze stworzy?em j? w ni?szej rozdzielczo?ci. Dla u?ytkowników pracuj?cych w trybie 4:3 a du?y odsetek ju? pracuje w rozdzielczo?ci 1280x1024 pikseli. Niestety nie da si? zadowoli? wszystkich...

planetslajd.cba.pl
Pieka
No masz, nie moge sie zdecydowac, czy mam wstawic pania, czy krajobraz? Znowu dylemat Grin
Na mojej "panoramie" wszystko wyglada dobrze. I bardzo dobrze, ze wyglada dobrze, nie? Wink
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
ICEK
Pieka mia?em ten sam dylemat Grin Pfft

Krajobrazy ?wietne :-) U mnie strona te? wygl?da jak nale?y Smile Jeden minus to to, ?e takich stron w necie jest fuuuul...ale nie spotka?em jeszcze z tak fajnymi krajobrazikami Smile

www.modlinski.net
Pieka
ICEK napisa?/a:
Pieka mia?em ten sam dylemat Grin Pfft..

Ty mi lepiej napisz, co wybrales, bo wlasciciel strony milczy i nie mam kogo zapytac Grin

ICEK napisa?/a:
..Jeden minus to to, ?e takich stron w necie jest fuuuul...

Byc moze, ale maja jeszcze wiekszy minus... Nie stoja na Fusionie Wink
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
MeTeo
U mnie równie? wygl?da ok, ale standardem przyj?tym przy tworzeniu stron, jest dostosowanie jej do min. 1024 i wy?szych. W tym przypadku nie dostosowanie jej do 1024 jest oznak? lenistwa, bo nie trzeba si? m?czy?...

Mylisz si?, da si? zaspokoi? wszystkich a bynajmniej wi?kszo??. Mi nie przeszkadza, gdy strona jest w??sza. Co wi?cej - twój szablon pozwala na dostosowanie strony do ka?dej rozdzielczo?ci. Wystarczy mie? pomys?, ale bez niego ?aden serwis nie ma przysz?o?ci.

Fakt, strona jest dla tapet panoramicznych jednak?e nie oznacza to, ?e ma by? tylko dla ich userów... To tak jakby strona microsoftu dzia?a?a tylko pod IE, a np. strona Ubuntu na FF... Nie dajmy si? zwariowa?...

nobbek
Pieka napisa?/a:
Ty mi lepiej napisz, co wybrales, bo wlasciciel strony milczy i nie mam kogo zapytac Grin

Ja to osobi?cie gustuje w krajobrazach, jak ostatnio pewne zwierz?tko http://planetslaj...oto_id=430 bardzo przypad?o mi do gustu.

MaTeo napisa?/a:
Mylisz si?, da si? zaspokoi? wszystkich a bynajmniej wi?kszo??. Mi nie przeszkadza, gdy strona jest w??sza. Co wi?cej - twój szablon pozwala na dostosowanie strony do ka?dej rozdzielczo?ci. Wystarczy mie? pomys?, ale bez niego ?aden serwis nie ma przysz?o?ci.

Tak wiem ?e mój szablon ma tak? mo?liwo?? najpro?ciej co mi przychodzi do g?owy to zmniejszy? logo i w galerii zamiast 4 kolumn da? 3 a nast?pnie ustawi? aby szablon by? wy?wietlany w okre?lonej szeroko?ci. Czy si? myl?? Ale jak na dzie? dzisiejszy jest bardzo ma?y odsetek zwracaj?cych uwag? na ten problem. b?dzie wi?cej nie ma problemu dostosuje si? bo wiem ze si? liczy elastyczno??...

EdiT: 28.04 - 22:02
Mia?em ma?e problemy techniczne ale ju? si? upora?em. Przy okazji dosz?o par? nowych rzeczy:
- dodano galerie tapet w rozdzielczo?ci 1920x1200 (MaTeo to po?rednio twoja zas?uga)
- dodano favicon jak i panel z ostatnio dodanymi tapetami,
- dodano panel z regulaminem u?ytkowania serwisu,

Mam nadzieje ?e teraz wygl?da to jeszcze lepiej i prosz? o ponown? ocen?, uwagi, komentarze...

EdiT: 29.04 - 14:03
- strona zosta?a przystosowana do rozdzielczo?ci 1024x768 (czyt. MaTeo mia? troch? racji)

EdiT: 23.05 - 21:12
- dosz?y materia?y i poradniki do programu graficznego Paint.NET dla pocz?tkuj?cych http://planetslaj...?page_id=6 na które zapraszam...
Edytowane przez nobbek dnia 23.05.2008 21:15:56

planetslajd.cba.pl
proton
Logo mo?e zmniejszone do 1000px ale odst?py mi?dzy przyciskami pod logiem nadal za du?e i strona ?le wygl?da pod 1024x768.
Edytowane przez proton dnia 23.05.2008 23:21:37

http://www.mortek.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl