ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 6

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Nie dzia?? forum :(
webmen
Witam zaisntalowa?em fusiona w wersji 6 i nie dzia?a mi forum dodaje nowe tematy i nie s? w ogole wyswietlane, w PA widac te nowo dodane tematy a na stronie nie widac jaka moze byc przyczyna nie wyswietlania tematow ?

W?cibski Go??
Dodany dnia 24.10.2025 05:30:03
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Moze wystarczy przeladowac przegladarke?
Podaj adres strony, to zobaczymy Smile
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
webmen
www.mossad.web.fo...

nic z tego, jestem pocz?tkuj?cym CMSy ale nie a? tak tempym Grin Grin Grin Grin, probowa?em chyba juz wszystkie metody i nie dzia?? Sad

as
webmen napisa?/a:
Witam zaisntalowa?em fusiona w wersji 6 i nie dzia?a mi forum dodaje nowe tematy i nie s? w ogole wyswietlane, w PA widac te nowo dodane tematy a na stronie nie widac jaka moze byc przyczyna nie wyswietlania tematow ?

Instytut Wywiadu i Zada? Specjalnych - Mossad jest powo?any do zbierania informacji wywiadowczych, przeciwdzia?ania terroryzmowi i wykonywania specjalnych tajnych zada?. Koncentruje si? g?ównie na dzia?aniu w krajach arabskich i rozpracowywaniu ró?nych arabskich organizacji w ?wiecie. Jest tak?e odpowiedzialny za przerzucanie ?ydowskich uchod?ców z Syrii, Iranu i Etiopii. Agenci Mossadu dzia?aj? aktywnie w pa?stwach dawnego Uk?adu Warszawskiego, Europie zachodniej, USA a tak?e w ONZ. Jako ?e jest to organizacja ?ydowska, nie cieszy si? ona zbytni? estym? w pa?stwach arabskich, których rodzimi hackerzy blokuj? a cz?sto crackuj? dzia?anie stron internetowych maj?cych cokolwiek wspólnego z t? organizacj? (cho?by tylko z nazwy), a w szczególno?ci atakuj? fora dyskusyjne oparte na silniku PHP-Fusion...
as

webmen
No ale czy ty dobrze zrozumia?e? tematyke strony ?

strona zosta?? stworzona z my?l? o grze komputerowej " Call of Duty" Smile tak?e co w tym z?ego jest ?

to nie jest z?dna organizacja antyterrorystów tylko poprostu nazwa klanu jeden z gier wojennych Smile

czy cos jest w tym z?ego ?

as
webmen napisa?/a:
No ale czy ty dobrze zrozumia?e? tematyke strony ?

Webmen, nie b?d? taki sztywniak... spój? na mojego avatara, a dowiesz si? czy dobrze zrozumia?em tematyk? strony...
as

webmen
avart nie swiadczy o danej osobie wiec po co da?es taki topic ? ja chce sie tutaj czegos dowiedziec grzecznie a ty nie chcesz pomoc Frown

as
webmen napisa?/a:a ty nie chcesz pomoc Frown...

Chc?... ale ch?ci to zama?o. Potrzebna jest wiedza, a tej na straganie w dzie? targowy nie kupisz... Sprawd? czy tematy, które utworzy?e? s? przypisane do odpowiedniego forum (powiniene? je utworzy? najpierw). Mo?e w?a?nie nie zachowa?e? kolejno?ci Forum/Temat/Post...
as

webmen
no to juz zabieram sie do roboty

webmen
no i nic z tego pokolei wypelnia mi nie dzala Sad

as
webmen napisa?/a:
no i nic z tego pokolei wypelnia mi nie dzala Sad

Rozumiem, ?e robisz to w takiej kolejno?ci:
1. Panel Admina/Forum/Dodaj Kategori? Forum i wpisujesz np. Ptaki a nast?pnie klikasz na knefel Zapisz Kategori?
2. Ponownie Forum i klawisz F5, a po od?wie?eniu si? strony wpisujesz w okno Nazwa Dzia?u Forum np. Ptaki ?piewaj?ce - dodajesz opis do tego dzia?u np. Polskie ptaki ?piewaj?ce... w oknie Opis Forum, sprawdzasz czy w oknie Kategoria Forum widnieje nazwa Ptaki i w dwóch poni?szych oknach s? wpisy w kolejno?ci Publiczne i U?ytkownik i na koniec wciskasz knefel Zapisz Dzia?

Je?li nie to pokasuj wszystko co? utworzy? do tej pory na forum. Zrestartuj fusiona (najlepiej wyjd? z netu i wejd? ponownie) utwórz jakie? forum (z jakim? nowym dzia?em) w Panelu Admina i zapisz - daj zna?. Spróbuj? si? zarejestrowa? i co? napisa?...
as

webmen
JUUUUUUUUPI

dzia?a ! serdeczne dzieki AS ! SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile

as
webmen napisa?/a:
JUUUUUUUUPI

dzia?a ! serdeczne dzieki AS ! SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile

Nie o podzi?kowania tu chodzi (cho? sprawia mi przyjemno?? fakt udzielenia pomocy i mile po?echta?o to moj? dum? w?asn?, której nieposiadam), ale o to aby ten, który j? otrzyma? i rozwi?za? w ten sposób swój problem - pozostawi? info o sposobie jego rozwi?zania, aby sta?o si? to wskazówk? dla innych potrzebuj?cych... ot co...
as

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl