Zobacz temat
|
Wyskakiwanie b??dy jak i dublowanie wtyczek
|
|
| Mruwa |
Dodany dnia 24.04.2008 21:26:57
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 3 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 24.04.2008 19:07 |
Witam serdecznie. Mam ma?y problem, po wgraniu wtyczki z nowym shoutboxem, zacz??y mi si? dzia? ma?e problemy.. Mi?dzy innymi komentarze wygas?y.. itp. Pewnego ?licznego dnia ?ciga?em w?a?nie wtyczk? od was, po zainstalowaniu tak jak wy?ej w?a?nie nie dzia?a?y komentarze.. Pisa?o, i? jest dodany, od kogo lecz nie da?o si? wej?? i zobaczy? co, gdzie i jak.. stwierdzi?em, ?e usun? i wgram starego... Lecz to nie pomog?o... komentarze dalej przyblokowane.. stwierdzi?em, ?e skopiuje baz? danych usune poszczególne pliki i wgram od nowa:"infusion", "includes", "administrations". Pomog?o da si? pisa? komentarze. Lecz wyst?pi? lepszy b??d ?eby by?o ?mieszniej to ta wtyczka jest i dzia?a a nad ni? jest w?a?nie ten b??d, wygl?da to jakby po prostu chcia?y si? te same dwie wtyczki pokaza? na raz... Moja strona jest robiona na styl radia... wi?c pomy?la?em, ?e wgram "staty" problem te? tkwi w tym, i? mimo, ?e statystyki wgrane w PA - zarz?dzanie panelami jest ona w??czona i zapisana tak jak potrzeba to nie mam jej na stronie g?ównie. Za to pojawi?a si? w "galerii" Prosz? o pomoc bo cosik jest zepsute a ja zabardzo sobi? nie radz?... Ps. Napisali?cie bym wszed? w button_panel.php itp. zmieni?em to co trzeba i nic... mo?e podam stron? by mo?na zobaczy? naczym problem polega strona to www.awaysradio4yo... Zmieni?em i tak nic nieda?o... hmm PW od moderatora:
Edytowane przez jantom dnia 24.04.2008 21:31:58 |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 25.10.2025 11:45:21
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| JazOOn |
Dodany dnia 24.04.2008 23:14:20
|
|
Ekspert ![]() Postów: 2155 Pomógł: 2 v7.02.07Data rejestracji: 21.02.2005 13:47 |
Przede wszystkim mog?e? napisa? ?e sprawa dotyczy EPIV, nie ka?dy kliknie na link zeby sprawdzic twoja strone i poszuka jeszcze stopki. Na moje brakuje tez kilku innych plików. Wgraj te których komunikat jest mniej wi?cej taki: failed to open stream: No such file or directory Wygl?da to po prostu tak jakby? usun?? niektóre pliki bez odinstalowywania modyfikacji. |
|
|
|
| Mruwa |
Dodany dnia 25.04.2008 06:09:59
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 3 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 24.04.2008 19:07 |
Powiem tak. Dopiero zaczynam si? uczy? tak bardziej o php wi?c nie mam jeszcze takie dok?adnego poj?cia o nazwach jakby si? chcia?o. Je?li chodzi o te wtyczki.. To wykasowa?em je wtedy i wgra?em nowe ktore s? dabre. Otó? te dobre wida? a co z tymi strymi?? wydaj? mi si? ?e te b??dy s? dlatego, ?e poprostu on tak jakby chcia? czyta? te wtyczki które by? za pierwszym razem ktore wykasowa?em.. i po prostu on tak jakby ma zapami?tane i pod nazw? którego? w?a?nie z tych wtyczek on chce pokazywa? dwie wtyczki... Tylko zatto jak wykasowa? t? star? z pami?ci? Bo zapewne ona chyba zapisana w Bazie tylko znów tam to si? ju? mniej znam. |
|
|
|
| Przejdź do forum: |