Zobacz temat
|
Kilka pytanek...
|
|
| Deathscythe |
Dodany dnia 04.08.2005 19:38:29
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 45 Data rejestracji: 08.05.2005 15:26 |
Dobra teraz czas na pytania które nurtuj? mnie od jakiego? ju? czasu .1. Jak zrobi? aby przed wej?ciem w dzia? download pojawia?a sie stronka z tekstem "Dzia? ten zawiera tylko wersje demnostracyjne, które nale?y usun?? po 24h" a pod tym dwa linki "powrót" (wraca do strony g?ównej" i "wchodz?" wej?cie do dzia?u download. Poza tym chcia?bym aby do tej strony mozna by?o wej?c tylko jak sie ktos zarejestruje 2. Druga sprawa. Jak mog? wrzuca? pliki gif do galerii, bo jak próbuj? wrzuci? jakis to wyskakuje mi tekst, ze plik musi byc w formacie jpg. Za wszelk? pomoc z góry dzi?kuje
Let the nightmare begin!!!
Pierwsza oficjalna strona o Gundam Wing [img]http://deathscythe27.w.interia.pl/b1.jpg[/img] |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 24.10.2025 05:26:29
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| D@ri0 |
Dodany dnia 04.08.2005 20:52:55
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 70 Data rejestracji: 03.05.2005 08:29 |
1. Sci?gnij sobie wersje php-fusiona 6.00 i tam se wszystko ustawiasz, kto co ma sci?ga? ! 2. Czy mo?esz wrzuca? gify to zalezy od twego serwa, i bibloteki GD. Ale wiem?e wi?kszo?ci tylko .jpg mozna wrzuca? i chyba u ciebie te? tak jest. |
|
|
|
| Deathscythe |
Dodany dnia 04.08.2005 23:36:23
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 45 Data rejestracji: 08.05.2005 15:26 |
Co do odpowiedzi na pierwsze pytanie nei do ko?ca mnie zrozumia?e?....chodzi o to, ?eby przed stron? z dzia?em download wrzuci? stronk?, która wy?wietla komunikat tak jak napisa?em w oierwszym po?cie i przy okazji nada? jej widoczno?c tylko dla uzytkownika....
Let the nightmare begin!!!
Pierwsza oficjalna strona o Gundam Wing [img]http://deathscythe27.w.interia.pl/b1.jpg[/img] |
|
|
|
| Wooya |
Dodany dnia 05.08.2005 07:47:50
|
|
Zaawansowany ![]() Postów: 1449 Pomógł: 22 Data rejestracji: 30.01.2005 15:40 |
D@ri0 napisa?/a: 1. Sci?gnij sobie wersje php-fusiona 6.00 i tam se wszystko ustawiasz, kto co ma sci?ga? ! 2. Czy mo?esz wrzuca? gify to zalezy od twego serwa, i bibloteki GD. Ale wiem?e wi?kszo?ci tylko .jpg mozna wrzuca? i chyba u ciebie te? tak jest. ad 2. Buhahahaha! Czy ty wogole wiesz o czym piszesz? ... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ... ![]() |
|
|
|
| Wooya |
Dodany dnia 05.08.2005 07:59:25
|
|
Zaawansowany ![]() Postów: 1449 Pomógł: 22 Data rejestracji: 30.01.2005 15:40 |
Deathscythe napisa?/a: Dobra teraz czas na pytania które nurtuj? mnie od jakiego? ju? czasu :P. 1. Jak zrobi? aby przed wej?ciem w dzia? download pojawia?a sie stronka z tekstem "Dzia? ten zawiera tylko wersje demnostracyjne, które nale?y usun?? po 24h" a pod tym dwa linki "powrót" (wraca do strony g?ównej" i "wchodz?" wej?cie do dzia?u download. Poza tym chcia?bym aby do tej strony mozna by?o wej?c tylko jak sie ktos zarejestruje 2. Druga sprawa. Jak mog? wrzuca? pliki gif do galerii, bo jak próbuj? wrzuci? jakis to wyskakuje mi tekst, ze plik musi byc w formacie jpg. Za wszelk? pomoc z góry dzi?kuje :) Mysle, ze chodzi ci o cos takiego jak jest na www.phpfusion.org. Najlepiej zrobic sobie plik download.php z infem takim jak piszesz a nazwe oryginalnego zmienic na download2.php. Plik download moglby wygladac tak: Co do dostepu do dzialu download to ustwiasz go w panelu admina, kto ma miec dostep do czego. PS: w kodzie maga byc byki bo pisalem z palca ;) ... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ... ![]() |
|
|
|
| Przejdź do forum: |

.