Zobacz temat
|
Polskie centrum Anno - www.anno.duu.pl
|
|
| -RippeR- |
Dodany dnia 04.04.2008 20:56:59
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 5 Data rejestracji: 04.04.2008 20:16 ZBANOWANY: Dożywotnio |
Witam, chcia?bym zaprezentowa? wam niedawno powsta?? stron? na temat gier z serii Anno. Strona powsta?a kilka dni temu, wi?c niestety nie ma na niej du?o tre?ci, dlatego wi?c na razie prosz? o ocen? strony bior?c pod uwag? g?ównie lay. Prosz? tak?e o wspomnienie co wam si? nie podoba, abym móg? to poprawi?. Strona dzia?a poprawnie: - w pe?ni na: Mozilla Firefox 2.0 i wy?ej - w +95% na Internet Explorer 7.0 Niestety nie posiadam wersji 6.0 i starszych wi?c nie mam jak przetestowa? dzia?anie strony na niej. Odno?nie adresu - jest tylko tymczasowy, gdy? za kilka(na?cie) dni planuj? wykupi? domen?. Apel do graczy/fanów gry - potrzebujemy u?ytkowników oraz reklamy, aby "zaistnie?" na dobre w sieci, w której niestety stron o tej tematyce jest bardzo ma?o (zaledwie kilka), a wi?kszo?? z nich jest "taka sobie". Tak?e dlatego stworzy?em stron?, aby wreszcie gracze tej wspania?ej serii gier mogli znale?? odpowiedzi na swoje pytania oraz pomoc. W tym momencie trwaj? rozmowy pomi?dzy anno.duu.pl a firm? Cenega Poland, która jest oficjalnym polskim dystrybutorem ca?ej serii gier o tym tytule w sprawie wspó?pracy, dzi?ki czemu b?dziemy mogli m.in. tworzy? konkursy z powa?nymi nagrodami. Niestety jak ju? wspomnia?em nie uda nam si? to bez was! Przy okazji pragn? wspomnie?, i? poszukuj? kogo? do redakcji - je?eli jeste? fanem tej gry i uwa?asz, ?e dasz rad? - napisz. www.Anno.duu.pl Pozdrawiam i z góry dzi?kuj? za opinie i sugestie Edytowane przez Pieka dnia 04.04.2008 20:58:03 |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 24.10.2025 18:55:06
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| Piotrroger |
Dodany dnia 04.04.2008 21:23:34
|
|
Bywalec ![]() Postów: 998 Pomógł: 19 v7.02.03Data rejestracji: 27.04.2006 18:29 |
Plusy: Fajny theme, p?atny serwer. Minusy: Domena, ma?o tre?ci, reklamy google ju? na samym starcie strony (proponuj? tam wstawi? brotator i wymieniaj?c sie banerami z innymi stronami - reklamowa? swoj? stron?(). |
|
|
|
| -RippeR- |
Dodany dnia 04.04.2008 21:42:22
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 5 Data rejestracji: 04.04.2008 20:16 ZBANOWANY: Dożywotnio |
Witam i dzi?kuj? za sugestie ![]() Dzi?ki za opini? "fajny theme" musz? przyzna?, ?e si? troch? nad nim napracowa?em. Co do domeny to jak ju? wspomnia?em zakupi? w najbli?szym czasie ow? - niestety w tym momencie wszystkie moje fundusze przeznaczy?em na poprzednio stworzon? stron? oraz na jej reklam?. Co do brotatora -> to oczywi?cie b?dzie, niestety na razie nie mam si? z kim wymienia?, poniewa? nawet google nie zd??y?o jej zaindeksowa?.Jak ju? wspomnia?em dzi?ki za sugestie i opini?, oraz prosz? innych userów o nast?pne. Pozdrawiam |
|
|
|
| Marvin-Nekromanta |
Dodany dnia 04.04.2008 21:52:23
|
|
Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 109 Data rejestracji: 15.08.2006 20:58 |
No ja te? musz? przynac, ?e theme fajne ![]() Serwer p?atny, z tego co wyczyta?em to serwerownia za zachodni? granic?... Co do samej tematyki: Anno 1701 - ciekawa pozycja, chod? ja w ni? nie zagram z powodu przedzia?u czasowego (wiekowego, historycznego) w którym toczy si? rozgrywka... (nie ma to jak stare, dobre Age of Mythology) Ogólnie mówi?c: Poczekamy i zobaczymy co z tego wyjdzie... PS. Co do reklam google: mam AdMuchera i jestem "czysty"
Edytowane przez Marvin-Nekromanta dnia 04.04.2008 21:55:54 |
|
|
|
| -RippeR- |
Dodany dnia 05.04.2008 09:11:48
|
|
@Marvin-Nekromanta - masz racj?, serwer w Niemczech PS. Odno?nie tematyki, stronka jest o ca?ej serii gier pod tytu?em Anno - nie tylko 1701 . Co prawda robi?em theme wzoruj?c si? na 1701 poniewa? jest naj?adniejsze pod wzgl?dem graficznym, oraz na pocz?tku pisz? arty o nim, bo chyba najwi?kszy "popyt" na informacje z tej tematyki jest w?a?nie na t? cz???.@Piotrroger - co do ma?ej ilo?ci tre?ci to jak ju? wspomnia?em strona liczy kilka dni zaledwie wi?c nie spodziewajcie si? cudów ![]() Przypominam o naborze do redakcji, oraz zapraszam do rejestracji. |
|
|
|
| jantom |
Dodany dnia 05.04.2008 11:55:41
|
|
Weteran ![]() Postów: 3460 Pomógł: 123 Data rejestracji: 31.03.2005 20:10 |
Jedn? rzecz bym zmieni? - ten ciemny kwadrat ko?o pol w formularzu logowania. Wiem, ?e po zalogowaniu w tym miejscu wy?wietla si? awatar, ale przed zalogowaniem to takie zbytnio nie wiadomo co. Mo?e go wywali? albo czym? zas?oni?? Powtórz? to, co mówili poprzednicy - wygl?d strony jest naprawd? przyjemny. A w?a?nie, pod Oper? (9.27, ostatnia stabilna, wersja dla Windows) masz przesuni?cie pomi?dzy pierwszym wierszem buttonów, a drugim. Mo?e zamiast twardych spacji skorzystasz z padding/margin? B?edy walidatora s?, my?l?, ?e par? mo?na spokojnie poprawi?. Zapa?u i u?ytkowników ?ycz?
Edytowane przez jantom dnia 05.04.2008 22:12:42 |
|
|
|
| -RippeR- |
Dodany dnia 05.04.2008 15:10:21
|
|
1. W?a?nie mam zamiar tam doda? znaczek zapytania lub np. figur? jakie? postaci z gry na czarno ale na razie wol? doda? troch? tre?ci ni? "poprawia?" takie malutki "b??dy".2. Dzi?ki ;P 3. Niestety nie posiadam opery ale dzi?ki za wskazówk? postaram si? to poprawi? i potem przetestuj? na operze.4. Dzi?ki wielkie ![]() |
|
|
|
| Przejdź do forum: |