Zobacz temat
|
Far Cry Polska - www.farcrycenter.pl
|
|
| ratyo |
Dodany dnia 31.03.2008 16:17:16
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 17 Data rejestracji: 14.03.2006 15:25 |
Nowo powsta?e centrum Far Cry Polska. Wspó?pracujemy z Cenega Polska, wydawc? gry. Theme mojego autorstwa. Zapraszam do odwiedzania oraz komentarzy odno?nie serwisu. Pozdrawiam! www.farcrycenter.pl Edytowane przez Pieka dnia 31.03.2008 17:48:52 www.crysisforce.com / www.crysis2.pl | www.farcrycenter.pl / www.farcry2.com.pl | trance mission
|
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 24.10.2025 18:00:42
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| Dagobah |
Dodany dnia 31.03.2008 19:16:25
|
|
Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 160 Data rejestracji: 15.08.2006 10:46 |
1. Na samej górze widnieje: Centrum Far Cry | Artyku?y | Download | Demo | Galeria | Recenzja | wi?cej... Zapraszamy! Gdyby to by?y odno?niki to rozumiem, ale jak? to spe?nia funkcj?? 2. Wg mnie troch? niezbyt pasuj? te pola z MusicBox i Panelu Logowania do reszty strony - gdyby je troch? pociemni? by?oby lepiej. Z kolei dwa linki czerwone w miejscu PL s? zbyt "oczo-wal?ce" 3. Jestem przeciwnikiem by na menu górnym oraz bocznym by?y te same odno?niki. Wg mnie to nie pomaga w poruszaniu si? po stronie (bo i tak zazwyczaj strona od?wie?ana jest "do samej góry") 4. W panelach : Nasze projekty, Statystyki i wszystkie po lewej stronie - w nag?ówki s? zbyt du?e, poniewa? grafika Ci si? rozwala (brzydko wygl?da - nowa cz??? "ramki" wchodzi...). To samo dotyczy si? newsów (bodaj?e), tylko ?e w tym przypadku "ucina ramk?". 5. Zbyt du?a ilo?? newsów na stronie - psuje to estetyk? stron?. Spróbuj ograniczy? tak, by ko?czy?a si? wraz z panelami (takie uk?ad chyba najlepiej wygl?da). 6. Pod IE (v 6) pierwszy panel z lewej strony jest krótszy od pozosta?ych - strona wygl?da przez to ?le Teraz plusy: - ?adnie zrobiony theme (cho? troch? standardowy - prawa - ?rodek - lewa :) ) - jedna z nielicznych stron, na których podoba mi si? t?o w postaci obrazka (wygl?da do dobrze) - bardzo przyjemne logo - pogratulowa? :) - ciekawie wykonane lewe panele (po najechaniu zmiana koloru "t?a" - tak?e jedna z nielicznych stron, gdzie zosta?o to wykonane solidnie) - sporo tre?ci merytorycznych (nie zauwa?y?em jaki? b??dów - niezbyt dok?adnie si? przygl?da?em) Gdyby poprawi? minusy to by?oby do?? wysoko, a tak tylko: 5,5/10 Pozdrawiam |
|
|
|
| sexyfacio |
Dodany dnia 01.05.2008 10:14:03
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 60 Pomógł: 3 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 26.04.2008 15:45 ZBANOWANY: Dożywotnio |
Them niez?y musz? przyzna? ale strasznie wolno mi si? ta stronka wczytuje nie wiem czy tylko tak jest u mnie czy u innych te?? |
|
|
|
| MeTeo |
Dodany dnia 01.05.2008 14:26:24
|
|
Bywalec ![]() Postów: 880 Pomógł: 23 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 14.12.2005 19:38 |
#1. Co? w lewym panelu jest za szerokie co rozsuwa panele. #2. Panel "Statystyki" dzia?a w oparciu o "opensidex", który ?le si? komponuje... Proponuj? usun?? opensidex i zamieni? na zwyk?e openside... #3. Logo niby ?adne ale jak dla mnie gryzie si? z t?em... To pewnie przez to, ?e nie ma ?adnego przej?cia mi?dzy logiem a t?em i jest "nag?a" zmiana kolorystyki... Co? mi tam "nie pasi" ![]() #4. Wracaj?c do loga - konsekwencj? tego, ?e panele si? rozje?d?aj? jest chyba to, ?e sznur na logu si? nie pokrywa ze swoim pocz?tkiem ![]() #5. http://farcry2.co...fct_15.jpg - Za szerokie w porównaniu do strony... Cho?by w newsach, belka si? nagle urywa... Amatorsko to wygl?da... #6. Nawigacja... Jak widz? takie opisy, to czuj? si? czasami jak idiota Jakby jeszcze chodzi?o o t?umaczenie - to ok. Ale, przepraszam, przypominasz mi co si? robi na forum? Co wi?cej te napisy jakby si? w tej nawigacji nie mieszcz?... No i nie ma ?adnego balansu kolorów w napisach no i si? "zlewa" - trudno si? czyta... Ja bym usun?? te "dygresje" w nawigacji...#7. Stopka - No taka ?adna strona, a te znaczki ?e? tak wpie***y?... Po czym? takim mam wra?enie, ?e stron? robi? kto? inny a prowadzi j? jeszcze inna osoba... To? te grafiki mo?na bardzo ?adnie wkomponowa? w stopk?... Da? takie same wysoko?ci, kolor t?a pod stron?... #8. Jeszcze co do stopki - "fc_theme by ratyo" i http://farcry2.co...cut_30.jpg. Nie za du?o tych informacji? Szczególnie, ?e ju? napisa?e?, ?e design jest twój ;P Po za tym te tekst zje?d?a w dó? i jest mi?dzy tymi pasami, a szarym... #9 Textboxy... Zrób co? z tym t?em pola do wpisywania nicka i has?a... Strona w ciemnej intonacji a te pola bia?e! #10. Nawigacja... Raz jest obrazek, a raz nie Po co ten przypis "portal" w nawigacji? Albo zrób grafik? na wzór poni?szej albo to wywal ;P #11. Te teksty, o których wspomnia? wlodekp, to jak rozumiem s?owa, które maja by? indeksowane? Jest co? takiego jak meta tagi i meta keywords... #12. Powróc? jeszcze do loga... 6 razy na nim mo?na wyczyta? "Far Cry". #13. Jako ostatnia moja uwaga (trzynasta ) to znowu nawigacja... Porobi?e? efekty rollover... Ale ogólnie ta nawigacja psuje ten efekt... Zrób ca?kowicie r?cznie now? nawigacj? - nie bazuj?c? na panelu... ?eby inaczej wygl?da?a ni? panele i lepiej si? przyciski komponowa?y. No i znowu to powtarzanie w 2 nawigacjach... |
|
|
|
| Przejdź do forum: |

) to znowu nawigacja... Porobi?e? efekty rollover... Ale ogólnie ta nawigacja psuje ten efekt... Zrób ca?kowicie r?cznie now? nawigacj? - nie bazuj?c? na panelu... ?eby inaczej wygl?da?a ni? panele i lepiej si? przyciski komponowa?y. No i znowu to powtarzanie w 2 nawigacjach...