Zobacz temat
|
NFS layout
|
|
| Matts |
Dodany dnia 22.03.2008 20:28:22
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 41 Pomógł: 3 Data rejestracji: 09.12.2007 11:19 |
Prosz? o oceny powa?ne i konkretne . Tematyka mojej pracy to popularna gra NFS. Zapraszam do oceniania Link do pracy : http://img145.ima...me3xl1.png |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 24.10.2025 18:57:10
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| MeTeo |
Dodany dnia 22.03.2008 22:14:11
|
|
Bywalec ![]() Postów: 880 Pomógł: 23 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 14.12.2005 19:38 |
Konkretna? A prosz? Ci? bardzo ![]() 1 rzecz jaka mi si? rzuci?a na oczy (nie wiem czemu) to b??d w layoucie Mianowicie zapomnia?e? skróci? warstw? Lewa strona, pod t? ?cian? obdart? ;DCo do layoutu Bardzo ?adny i oskryptowanie go by?oby bardzo efektowne ale ma?o praktyczny Ma?o jaki serwis z jedn? belk? si? utrzyma Jest zbyt wiele tre?ci i dodatków by zmie?ci?y si? w 1 belce... Chyba, ?e same informacje ale nie s?dz?, ?e uda si? tym utrzyma? userów ![]() T?o newsa... Nie wiem jaki ty masz sposób na tego realizacj?... A jedyny który przychodzi mi do g?owy to taki, który ze?re w choler? transferu Tak samo te pó?prze?roczyste paski na newsie... Ja bym si? w .png nie bawi? ![]() Theme fajnie wygl?da jak nawigacja i news s? równo... Nie s?dz? by da?o si? to osi?gn?? normalnie na www ![]() T?o - Ciekawe jak t? kwestie rozwi??esz na wi?kszej rozdzielczo?ci (np. u mnie 1440...) No có? Pod wzgl?dem graficznym oprócz b??du w layoucie, najechaniu grafiki kategorii na lini?, dziwne zako?czenie newsa (kreska na dole) nie mo?na si? wi?cej do czego przyczepi? I je?eli chodzi?oby tylko o t? ocen? to da?bym 9/10 - poprawi?bym troch? wyko?czenie brzegów czy t?o... bo potem jest jednolite wi?c albo tak albo tak ![]() Ale je?li patrzymy ju? na pó?niejsze oskryptowanie czy u?ywalno?? to ocena solidnie spada... Patrz?c na ca?okszta?t da?bym 6/10 ?eby nie da? 5 Jednak?e layout ?adnie wykonany to 6 ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
| kamil000 |
Dodany dnia 23.03.2008 11:03:32
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 34 Data rejestracji: 18.07.2007 19:55 ZBANOWANY: Dożywotnio |
MeTeo - poci?? stron? pod fusiona czy zwyk?y html'owski szablon nie jest problemem. Zawodowiec potnie nawet taki. A po drugie matigck149 ma w podpisie ze je dostosowuje pod fusiona, wiec to on si? b?dzie martwic czy mu sie to uda. A co do thema, nic doda? nic uj??. Mo?e za par? lat te? b?d? tworzy? co? tak pi?knego ;D Chociaz.. w belcie gdzie pisze : "Tytu?: Kiedy nfs ps b?dzie w sprzeda?y?" wyrózni?bym delikatnie "Tytu?" Ot, taka ma?a uwaga ![]() 9,5/10 |
|
|
|
| MeTeo |
Dodany dnia 23.03.2008 16:49:31
|
|
Bywalec ![]() Postów: 880 Pomógł: 23 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 14.12.2005 19:38 |
kamil000 - czytanie ze zrozumieniem. Sam zajmuje si? dostosowywaniem layout'ów pod fusiona i wiem co to oznacza - inaczej bym tego nie pisa?. Na przysz?o?? my?l nad tym co czytasz. |
|
|
|
| Przejdź do forum: |

Lewa strona, pod t? ?cian? obdart? ;D