ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 9

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Moja strona o konsolach PSP - www.psp.x.pl
bmg44
Witam. Chcia?em sie "pochwali?" moja stron? o przeno?nych konsolach Sony PSP - www.psp.x.pl Jest ona oparta na php-fusion 6.01.13 z paroma modami. Co o niej s?dzicie ? Czy si? wam podoba ?

Pozdrawiam !

PS: Jest tam ju? 37 u?ytkowników (strona istnieje od 31 grudnia)

PS2: Nie wiem dlaczego dzisiaj co? wolniej chodzi.

PS3: Strona jest na hostingu nethosting.pl ( wzi?ty hosting dla ??cza Grin )
Edytowane przez bmg44 dnia 21.03.2008 11:49:50
Zapraszam na moj? stron? o Kymco Super 9

W?cibski Go??
Dodany dnia 24.10.2025 18:57:09
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Dagobah
1. Darmowy theme zmienione jedynie logo (w którym niezbyt pasuje "pomara?czowy kolor" "o konsolach PSP")
2. Zbyt ma?o paneli po bokach i zbytnio rozci?gni?te newsy (11 newsów + Ostatnie aktywne Tematy) i strona wygl?d IMHO fatalnie...
3. W panelu nawigacja spróbuj da? identyczne wielko?ci poszczególnych obrazków. O ile obrazek przy "Dodatki" jeszcze komponuje si? z tym, przy Portal to pozosta?e dwa ju? nie.
4. Nigdy nie by?em zwolennikiem niejednorodnych obrazków w newsach (s? wi?ksze, mniejsze i ogólnie niezbyt ciekawie to wygl?da (wg. mnie to pokazuje troch? nieprofesjonalne podej?cie, ala blog ni? strona (lecz to tylko moje zdanie)
5. Ma?o artyku?ów a chyba jednak jest o czym pisa?, co? ;)
6. Kolor t?a przy kursie walut w ogóle nie komponuje si? z ciemnym wygl?dem serwisu...
7. Górna belka i Nawigacja - podobne linki - jednego z tego mo?na by by?o si? pozby? (jeden z u?ytkowników kiedy? stwierdzi?, i? takie co? (jak Ty masz) jest bardziej czytelne - niestety dla mnie nie )

To tak w skrócie

Na plus na pewno
- download
- par? innych drobnych rzeczy, które ogólnie nie poprawiaj? "wizerunku"
Edytowane przez Milka dnia 18.03.2008 21:44:29

bmg44
Dagobah napisa?/a:
1. Darmowy theme zmienione jedynie logo (w którym niezbyt pasuje "pomara?czowy kolor" "o konsolach PSP"Wink
2. Zbyt ma?o paneli po bokach i zbytnio rozci?gni?te newsy (11 newsów + Ostatnie aktywne Tematy) i strona wygl?d IMHO fatalnie...
3. W panelu nawigacja spróbuj da? identyczne wielko?ci poszczególnych obrazków. O ile obrazek przy "Dodatki" jeszcze komponuje si? z tym, przy Portal to pozosta?e dwa ju? nie.
4. Nigdy nie by?em zwolennikiem niejednorodnych obrazków w newsach (s? wi?ksze, mniejsze i ogólnie niezbyt ciekawie to wygl?da (wg. mnie to pokazuje troch? nieprofesjonalne podej?cie, ala blog ni? strona (lecz to tylko moje zdanie)
5. Ma?o artyku?ów a chyba jednak jest o czym pisa?, co? Wink
6. Kolor t?a przy kursie walut w ogóle nie komponuje si? z ciemnym wygl?dem serwisu...
7. Górna belka i Nawigacja - podobne linki - jednego z tego mo?na by by?o si? pozby? (jeden z u?ytkowników kiedy? stwierdzi?, i? takie co? (jak Ty masz) jest bardziej czytelne - niestety dla mnie nie )

To tak w skrócie

Na plus na pewno
- download
- par? innych drobnych rzeczy, które ogólnie nie poprawiaj? "wizerunku"

Wszystkie poradniki masz na forum.

A z tymi obrazkami w newsach o nawugacji to cos pokombinuje zeby byly bardziej jednolite.

A do darmowego mojego thema, co z tego ze jest darmowy, mi si? bardzo podoba.

Z tymi kursami walut tez cos wykombinuje
Edytowane przez bmg44 dnia 19.03.2008 16:34:22
Zapraszam na moj? stron? o Kymco Super 9

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl