Zobacz temat
|
Moja strona o konsolach PSP - www.psp.x.pl
|
|
| bmg44 |
Dodany dnia 18.03.2008 20:55:00
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 16 Data rejestracji: 09.01.2008 16:03 |
Witam. Chcia?em sie "pochwali?" moja stron? o przeno?nych konsolach Sony PSP - www.psp.x.pl Jest ona oparta na php-fusion 6.01.13 z paroma modami. Co o niej s?dzicie ? Czy si? wam podoba ? Pozdrawiam ! PS: Jest tam ju? 37 u?ytkowników (strona istnieje od 31 grudnia) PS2: Nie wiem dlaczego dzisiaj co? wolniej chodzi. PS3: Strona jest na hostingu nethosting.pl ( wzi?ty hosting dla ??cza )
Edytowane przez bmg44 dnia 21.03.2008 11:49:50 Zapraszam na moj? stron? o Kymco Super 9
|
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 24.10.2025 18:57:09
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| Dagobah |
Dodany dnia 18.03.2008 21:05:09
|
|
Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 160 Data rejestracji: 15.08.2006 10:46 |
1. Darmowy theme zmienione jedynie logo (w którym niezbyt pasuje "pomara?czowy kolor" "o konsolach PSP") 2. Zbyt ma?o paneli po bokach i zbytnio rozci?gni?te newsy (11 newsów + Ostatnie aktywne Tematy) i strona wygl?d IMHO fatalnie... 3. W panelu nawigacja spróbuj da? identyczne wielko?ci poszczególnych obrazków. O ile obrazek przy "Dodatki" jeszcze komponuje si? z tym, przy Portal to pozosta?e dwa ju? nie. 4. Nigdy nie by?em zwolennikiem niejednorodnych obrazków w newsach (s? wi?ksze, mniejsze i ogólnie niezbyt ciekawie to wygl?da (wg. mnie to pokazuje troch? nieprofesjonalne podej?cie, ala blog ni? strona (lecz to tylko moje zdanie) 5. Ma?o artyku?ów a chyba jednak jest o czym pisa?, co? ;) 6. Kolor t?a przy kursie walut w ogóle nie komponuje si? z ciemnym wygl?dem serwisu... 7. Górna belka i Nawigacja - podobne linki - jednego z tego mo?na by by?o si? pozby? (jeden z u?ytkowników kiedy? stwierdzi?, i? takie co? (jak Ty masz) jest bardziej czytelne - niestety dla mnie nie ) To tak w skrócie Na plus na pewno - download - par? innych drobnych rzeczy, które ogólnie nie poprawiaj? "wizerunku" Edytowane przez Milka dnia 18.03.2008 21:44:29 |
|
|
|
| bmg44 |
Dodany dnia 18.03.2008 21:07:10
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 16 Data rejestracji: 09.01.2008 16:03 |
Dagobah napisa?/a: 1. Darmowy theme zmienione jedynie logo (w którym niezbyt pasuje "pomara?czowy kolor" "o konsolach PSP" ![]() 2. Zbyt ma?o paneli po bokach i zbytnio rozci?gni?te newsy (11 newsów + Ostatnie aktywne Tematy) i strona wygl?d IMHO fatalnie... 3. W panelu nawigacja spróbuj da? identyczne wielko?ci poszczególnych obrazków. O ile obrazek przy "Dodatki" jeszcze komponuje si? z tym, przy Portal to pozosta?e dwa ju? nie. 4. Nigdy nie by?em zwolennikiem niejednorodnych obrazków w newsach (s? wi?ksze, mniejsze i ogólnie niezbyt ciekawie to wygl?da (wg. mnie to pokazuje troch? nieprofesjonalne podej?cie, ala blog ni? strona (lecz to tylko moje zdanie) 5. Ma?o artyku?ów a chyba jednak jest o czym pisa?, co? ![]() 6. Kolor t?a przy kursie walut w ogóle nie komponuje si? z ciemnym wygl?dem serwisu... 7. Górna belka i Nawigacja - podobne linki - jednego z tego mo?na by by?o si? pozby? (jeden z u?ytkowników kiedy? stwierdzi?, i? takie co? (jak Ty masz) jest bardziej czytelne - niestety dla mnie nie ) To tak w skrócie Na plus na pewno - download - par? innych drobnych rzeczy, które ogólnie nie poprawiaj? "wizerunku" Wszystkie poradniki masz na forum. A z tymi obrazkami w newsach o nawugacji to cos pokombinuje zeby byly bardziej jednolite. A do darmowego mojego thema, co z tego ze jest darmowy, mi si? bardzo podoba. Z tymi kursami walut tez cos wykombinuje Edytowane przez bmg44 dnia 19.03.2008 16:34:22 Zapraszam na moj? stron? o Kymco Super 9
|
|
|
|
| Przejdź do forum: |

)