ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 18

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
JustCauseSite.PL
kamil000
Witam,
chcia?bym zaprezentowa? wam moj? now? stron?:
JustCauseSite.PL
Strona jest o grze Just Cause & Just Cause 2.
Chcia?bym aby?cie ocenili design, oraz doradzili co poprawi?.
Dodam, ?e jestem bardzo pocz?tkuj?cym u?ytkownikiem photoshopa, wi?c prosze o ?agodne oceny ;D
Pozdrawiam,
conix
PS. U?ytkownicy, ktorzy wyrazili w tym temacie swoje opinie, proszeni sa o edycje sowich postow, poniewaz jest to ca?kiem nowa strona

PW od moderatora:
  1. Od?wie?enie Tematu - ICEK 22.03 - 22:13

Edytowane przez kamil000 dnia 03.05.2008 18:07:21

W?cibski Go??
Dodany dnia 24.10.2025 18:07:08
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
MeTeo
Najnowsze artyku?y i newsy... Czcionka czy generalnie wstawienie tekstu tam pasuje jak ?wini siod?o Smile pomijaj?c, ?e ostatni artyku? si? nie mie?ci.

Reklamy! Po w??czeniu JS dopiero zobaczy?em, ?e to czarne t?o jest wynikiem reklam!

Tekst na logu... Podstawowa sprawa - ?adne != ilo?? efektów na?o?onych (nie jest równe). Ja naliczy?em 3... Do tego ma?y ten napis... Daj normalnie tekst z obramowaniem lub gradientem i wi?kszy... Poza tym korzystanie z "p?askorze?by" (bevel and bross) nie jest dobrze widziane Wink Poza tym je?li nawet - nie pasuje do charakteru strony.

Tekst witaj na dziwnym tle... Tle z liniami... Prawie jak captcha Wink Katorga dla oka by to przeczyta? Wink

Brak ?ycia w stronie... Czarne t?o - wspólne t?o... Mog?e? chocia? na blok da? inny kolor i zwie?czy? to stopk? by nada? temu ca?o?? Wink

Data - prawie wyje?d?a z belki newsa i do tego jej nie wida? Smile

"++" - co to kurka jest przy tytule newsa? Grin

To s? sugestie Wink Powstrzymam si? od oceny Grin

kamil000
Najnowsze artyku?y i newsy... Czcionka czy generalnie wstawienie tekstu tam pasuje jak ?wini siod?o smiley pomijaj?c, ?e ostatni artyku? si? nie mie?ci.

U mnie si? mie?ci...

Reklamy! Po w??czeniu JS dopiero zobaczy?em, ?e to czarne t?o jest wynikiem reklam!

T?o wynikiem reklam!?
To jest darmowy hostin, ?adnych swoich reklam nie wstawia?em...

Data - prawie wyje?d?a z belki newsa i do tego jej nie wida? smiley

Nie wydaje mi si?... a ju? na pewno nie wyje?d?a...

Tekst witaj na dziwnym tle... Tle z liniami... Prawie jak captcha smiley Katorga dla oka by to przeczyta? smiley

U mnie wida? wszystko normalnie...

"++" - co to kurka jest przy tytule newsa? smiley

A, w?asnie zapomnia?em wywali? xDD

PS. Daj screena jak u ciebie ta strona sie wyswietla..

jantom
Zadeklarowa?e?
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
a tu co? Znaczniki, które nie s? w specyfikacji - <font> i <center>. Obok tego niepoprawnie pozamykane <br>, powinno by? <br/>. Sporo znaczników jest te? niedomkni?tych.
Jeszcze jedna sprawa - wiem, ?e wg niektórych, jestem ograniczonym adminem PHP-Fusion PL, ale wyt?umacz mi, jaki cel mia?e? we wstawianiu 25 (sic!) twardych spacji przed dat?? Nie pro?ciej by?o zastosowa? marginesy czy wyrówniania?
Ogólnie od strony kodowej (mówi? o HTML, php nie widzia?em ;)) wygl?da strasznie - mniejszy ba?agan mia?em ju? u siebie w pokoju (sprz?ta?em go 3 dni). Skorzystaj z http://validator....e.jatsu.pl i zastosuj si? do cz??ci jego porad.
Od strony wizualnej - nie jest ?le, cho? z du?? cz??ci? zastrze?e? MeTeo musz? si? zgodzi?.
Edytowane przez jantom dnia 23.03.2008 10:09:18

http://jantom.info
kamil000
W?a?nie "sprz?tam" cze?? html'a
Jak posprz?tam to dam ci zna?.
PS. Jak chcesz mog? ci pokaza? kilka funkcji w php. Do HTML'a i css'a nie przywi?zywa?em wagi bo robi?em jak najszybciej, co by?o ( i jest) moim b??dem. Widz?, jednak ze warto po?wieci? kilkana?cie minut na posprz?tanie tego.
Jak robie w HTML'u to liczy si? dla mnie tylko to co wida? a nie ?ród?o. Postaram si? jednak wszystko dostosowa? do walidatora, co potrwa jakie? 3 dni xD
Wszystko w PHP jest raczej dok?adne, bo dopiero si? ucz? i staram pisa? jak najczytelniej.

PS. O kur** 255 b??dów. Rekord Guinnessa? ;D
PS2. Kurde, zamiana ?amliwych spacji na marginesy, usuniecie <font> oraz <center> i przerobienie na css to troch? nowych klas :/ Nie lubi? mie? ch tyle w pliku styli, ju? itak mam ich mas? ;D

Errory poprawione, kilka zmian. Prosz? o sugestie a nie wy?ywanie si? na mnie Grin

A i domenka oraz serwer nowe Smile
JustCauseSite.pl Smile

Od?wie?am i zwracam uwag? ?e strona jest "nowa"
Prosze przeczytac pierwszy post w temacie

PW od moderatora:
  1. Od?wie?enie Tematu - bartek124 25.03 - 17:19
  2. Od?wie?enie Tematu - bartek124 03.05 - 18:41

Edytowane przez kamil000 dnia 03.05.2008 18:08:26

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl