ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 6

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,350
Najnowszy użytkownik: Zbigniew@

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

krystian1988
04.04.2021 00:00:00
Dobrego jajka Smile

krystian1988
31.03.2021 10:34:14
Witam wszystkich Grin po Covidzie Smile Widzę że wszyscy cali Grin

JazOOn
17.03.2021 21:11:39
Nic mi nie gadajta o staruszkach... w tym roku mi 40stka stuka Grin

MajsterBieda
28.02.2021 00:54:28
No wesołe wesołe! Grin Grin

hoopak
24.02.2021 19:43:03
Wesołe jest życie staruszka Grin

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Błędy i korekty
 Drukuj temat
Nie da się zalogować przez IE przy korzystaniu z aliasu
draye
Mam problem z zalogowaniem sie daje logoj i strona tylko odswieza sie i nadal nie jestem zalogowany
Edytowane przez Pieka dnia 27.11.2007 13:01:07
www.hostingowo.pl
 
http://hostingowo.pl
cymex
<script>

<!--

if (window!= top)
top.location.href=location.href

-->

</script>



Wstaw ten skrypt na swoją stronkę i powinno być dobrze.
Edytowane przez Pieka dnia 27.11.2007 13:01:26
 
Skubi
Dobrze by było gdybyś napisał gdzie go trzeba wstawić.. Frown
Edytowane przez Pieka dnia 27.11.2007 13:01:40
 
JazOOn
Pod firefoxem bedzie ok, pod IE jest problem z maskowaniem.
Wstaw to najlepiej w powitanie - twój problem to problem z maskowaniem i musisz je wyłączyć tym skryptem (nie bedzie widoczny w menu witaj).
Edytowane przez Pieka dnia 27.11.2007 13:02:18
 
Skubi
I o to mi właśnie chodziło Smile Dzięki wielkie..
Edytowane przez Pieka dnia 27.11.2007 13:02:31
 
Dellon
Prosze powiedzcie gdzie dokładnie to wstawic?
Edytowane przez Pieka dnia 27.11.2007 13:03:14
 
scorpio70
Dellon napisał:
Prosze powiedzcie gdzie dokładnie to wstawic


PA => Zarządzanie Stroną => Główne Ustawienia: Wiadomość Powitalna ---> i tam wstaw to.
Pozdrawiam.
Edytowane przez Pieka dnia 27.11.2007 13:04:21
 
www.workfit.pl
Dellon
Sorry juz zrobiłem.. dzieki wamSmile
 
hank
Mam ten sam problem i gdy wklejam to do powitania i klikam na zapisz ustawienia to mi znika tamto i dalej pisze witam ... !!!? :/
Aha i gdy klikam na strone główna to mi automatycznie wylogowuje tam samo jak na edytuj profil a jak na co innego 9 oprócz wyloguj) to od razu jestem zalogowany :/

Edit: Sory, ze tu pisze ale mam jeszcze jedno pytanie gdy cos zmieniam to dopiero po jakimś czasie zmiany zostana wgrane to jest wina servera ? Aa i jeszcze jedno gdy robie ankiete to gdzie ona sie pokazuje !?
Edytowane przez Pieka dnia 27.11.2007 13:06:17
 
fcyogi
Ja ma taki sam chyba problem nie moge sie zalogowac nawet sie nie moge zalogowac wiec jak mam wstawic kod.....
Zobaczcie: zawirka.pl
Edytowane przez Pieka dnia 27.11.2007 13:07:15
 
http://www.bkt.bielawa.pl
razor
Też tak mam jak hank. Wersja 304. Powiedz jaką Ty masz i co za wtyczki instalowałeś może to przyczyna.
Ja mam zainstalowane:
Event_Calendar-(v1.00)
v6.00-INF-guestbook_v2-1
v6.00-Games_eXtreme_Warstats_v1.10
Edytowane przez Pieka dnia 27.11.2007 13:07:36
 
www.sqa.forall.pl
mierzej
Znikają znaczniki script .... Co w takiej sytuacji mam zrobić ? Proszę o odpowiedź.
Nie wiem co mam zrobić. Wklejam skrypt do powitania ale znikają znaczniki i nic się nie zmienia. Nadal nie można się logować w IE :/
Edytowane przez Pieka dnia 27.11.2007 13:08:07
:S
 
http://www.efg.xt.pl
Pieka
mierzej napisał/a:
Znikają znaczniki script .... Co w takiej sytuacji mam zrobić ? Proszę o odpowiedź.
Nie wiem co mam zrobić. Wklejam skrypt do powitania ale znikają znaczniki i nic się nie zmienia. Nadal nie można się logować w IE :/


To wstaw go z poziomu phpMyAdmin Smile
Edytowane przez Pieka dnia 27.11.2007 13:08:59
Jestem jaki jestem Smile
 
www.php-fusion.pl
mierzej
Czy możesz napisać w które miejsce to wstawić i do jakiego pliku php ? Wybaczcie, jestem noobkiem php :S
Edytowane przez Pieka dnia 27.11.2007 13:09:14
:S
 
http://www.efg.xt.pl
SebaZ
phpmyadmin to nie php a bajer do zarzadzania baza danych - nawet tego ci sie nie chciało poszukac
Edytowane przez Pieka dnia 27.11.2007 13:09:33
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.
 
mierzej
No ok, ale nie bulwersuj się :S Gdzieś znalazłem phpMyadmin, ale nie wiem gdzie i jak wstawić ten skrypt. CZy ktoś mógłby napisać w którym miejscu to wstawić i jak ? Proszę o szczegółowe informacje od razu, bo później będę wypytywał i każdy będzie się bulwersował :S
Edytowane przez Pieka dnia 27.11.2007 13:10:09
:S
 
http://www.efg.xt.pl
Pieka
Wchodzisz do phpMyAdmin => Twoja baza => fusion_settings => edycja i w siteintro wstawiasz posiadany kod .
Edytowane przez Pieka dnia 27.11.2007 13:10:24
Jestem jaki jestem Smile
 
www.php-fusion.pl
jamnik_sst
Witam. Mam stronę http://jaszczow.o... jednej już od dawna mam z nią taki problem że logowanie w iE nie działa. W mozilli i operze wszystko chodzi cacy ale w IE oraz maxtonie kiedy wpisze się login i hasło i kliknie zaloguj pisze mi : Za chwile nastąpi przekierowanie [ Nie wyświetla mi loginu tak jak przy normalnym przekierowaniu ] i po chwili wywala mnie na stronę główna i nie jestem zalogowany.. I proszę nie przekierowujcie mnie do innych tematów tutaj na forum bo przeszukałem całe i sprawdzałem wszystko jednak nic nie skutkuje. proszę najmocniej o pomoc bo już ok 2 miesięcy się z trym męczę i nie wiem w czym może być błąd.
Edytowane przez Pieka dnia 27.11.2007 13:11:00
 
http://saintseiya.netserwer.pl/
Pieka
Powiedz mi, czego nie przyswoiles z tego tematu, ze zamiast sprawdzic zawarte tu rozwiazania, kazesz nam jasnowidziec?
Nie masz ochoty tego sprawdzic lub nie potrafisz, to nie uzywaj aliasow, tym bardziej, ze lua.pl jest bardzo ladnym adresem i nie przysparzającym problemow.
Wczytaj sie w ten temat oraz wszystkie inne traktujace o aliasach, bo bylo tego sporo.
Edytowane przez Pieka dnia 27.11.2007 13:00:48
Jestem jaki jestem Smile
 
www.php-fusion.pl
jamnik_sst
Panie Pieka próbowałem wszystkich z tych sposobów.. a co do aliasu .. to także sprawdzałem już ten myk. I niestety próba logowania bez aliasu także kończy sie niepowodzeniem.
 
http://saintseiya.netserwer.pl/
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl